Hotel Sol Club Milanos Pinguinos*** in Son Bou Spanje beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Sol Club Milanos Pinguinos***

6,3

Hotel Sol Club Milanos Pinguinos*** Son Bou

Beoordelingen Hotel Sol Club Milanos Pinguinos***

Playa De Son Bou, 07730, Son Bou
Hotel Sol Club Milanos Pinguinos scoort een 7,9 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sol Club Milanos Pinguinos***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sol Club Milanos Pinguinos*** in Son Bou, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 64 vakantiefoto's van Hotel Sol Club Milanos Pinguinos*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Sol Club Milanos Pinguinos*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Menorca. Vergelijk Hotel Sol Club Milanos Pinguinos*** met andere accommodaties in Son Bou.

19 beoordelingen over Sol Club Milanos Pinguinos***

6,7
"Prima hotel op uitstekende locatie"
André Kallie
20-7-2011 Het hotel is voorzien van een mooi zwembad met voldoende ligbedjes, je hoeft niet vroeg op te staan om een plaatsje te reserveren!!!! Het leven komt pas na 10.00 uur op gang en de meeste gezinnen houden in de middag een siesta, ideaal voor de weinige Hollanders in het hotel. Voornamelijk Spaanse, Italiaanse en Engelse gezinnen.
Voor de kinderen is er de hele dag wat te doen. Het entertainmentprogramma is leuk tot goed, zowel op de dag als in de avond. In sommige beoordelingen las ik dat men niet tevreden was over het eten maar het eten was prima en voldoende gevarieerd voor een hotel met 3 sterren! Bovendien kan je kiezen uit 2 restaurants en kan je eten van 08.00 uur tot 22.00 uur in de avond. Je moet even kijken wat voor jou de gunstigste tijd is. Wij gingen rond 19.30 uur omdat de meeste gasten pas later gingen eten.
Mooi strand op 30 meter lopen, zeer geschikt voor de allerkleinsten. Enige wat aan te merken is, zijn de kleine kamers ( wel schoon) en de wachttijd op de liften!!!

met jonge kinderen, Sept. 2010
"Wij komen hier niet meer"
n.westerhuis
19-9-2010 Kamers erg klein voor 4 personen of 2 volwassenen met 2 kinderen.
Animatie pas prima de kinderen konden zich prima vermaken.
He strand was dichtbij en dat was heerlijk.
Het eten was meestal lauw of koud, en wij zijn allemaal een dag ziek geweest van het eten.
De service was goed.

alleenreizend, Sept. 2010
"Eenmalig"
john klarenbeek
18-9-2010 2 hotels van 11 verdiepingen en appartementencomplex wat winkeltjes, engels uitgaangebeuren en dat was het. en ohja strand natuurlijk.maar voor gezinnen die bij het hotel blijven wel leuk.en als je wandelen en fietsen houd ook goed te doen.
en geen fiets huren bij ALFASCOOTER want je krijgt gewoon rommel.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Heel leuk!"
Patrizia Pattinama
31-8-2010 Een heel leuk hotel. We hadden een kamer met een prachtig uitzicht op de zee. De kamer is iets aan de kleine kant, maar dat stoort niet. Eten goed. Geweldige animatie. Wij hadden halfpension geboekt, maar je kunt (helaas) ook All Inclusive boeken en dan trek je toch een ander soort publiek aan vind ik. Volle drinkglazen laten staan en zo. Vorig jaar zijn we in Sol Falco geweest in Cala 'n Bosch. Dat hotel vond ik iets beter (alleen Half Pension mogelijk), maar de ligging van Sol Milanos is beter! Binnen 2 minuten zit je aan het geweldige strand. Mooi zwembad. Aan de overkant van het hotel liggen verschillende winkeltjes en eetgelegenheden. Een auto huren is aan te raden. Heel gemoedelijke mensen en niet te toeristisch! Vooral Italianen en Spanjaarden, dus echt vakantiegevoel. Voor kinderen is het fantastisch. Onze dochter van 7 jaar heeft zich goed geamuseerd ondanks dat ze de taal niet verstond. Er waren wel 3 Vlaams sprekende medewerkers, dus dat was wel handig.
Avondshows ook goed.

met partner, Aug. 2010
"Hotel om vaker te bezoeken"
Joop en Henny Bonte
18-8-2010 Wij waren van 4 t/m 15 augustus 2010 in dit hotel. Wij boekten een voordeelkamer via TO en hebben daar erg veel spijt van gehad. De kamer was super klein met een tweepersoons bed van 1.40 meter breed. De kamer lag aan de straatkant. Tot na middernacht ondervonden wij overlast van muziek van een bar die pal tegenover het hotel was gelegen. Het hotel was volgeboekt dus wij konden geen andere kamer krijgen. Wij boeken dus nooit geen voordeelkamer meer. Je kunt 24 uur per dag gebruik maken van de de airco op de kamer. Het was voor de rest een prima hotel. Het eten was goed. Het personeel was vriendelijk. Er waren voldoende ligstoelen bij de zwembaden. Er is een badhanddoeken service. Het omruilen van de handdoeken kost 1 euro per handdoek. Vanuit het hotel loop je binnen 1 minuut naar de zee. Het zeewater en het strand zijn kraakhelder. Het animatie team verzorgde leuke shows. Het hotel wordt voornamelijk bezocht door Spanjaarden en Engelsen. Voor verdere informatie kan men ons mailen.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Fijn hotel direct aan het strand"
Tamara
8-9-2009 Wij zijn met de hele familie 8 daagjes geweest in augustus, was echt een supervakantie, elke dag heerlijk weer dus lekker aan het zwembad of aan de zee gelegen. Het hotel ligt echt super!! direct aan het zandstrand.
Het eten in het hotel was ook erg goed, veel keus.
Alleen de kamers waren aan de kleine kant als er een extra bedje bijstaat en de badkamer is toe aan renovatie.
De annimatie is er wel, maar vooral voor spaanse en engelse kinderen.
De flinstones zie je wel, maar zijn binnen 1 minuut alweer gevlogen, dat was wel jammer.
Zou er volgend jaar wel weer zo naar toe gaan!

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Prima ligging aan zee en centrum"
Linda
24-8-2009 Een erg leuk Flintstones hotel. Ligt dicht bij het strand en heeft een mooi zwembad. Eten is ook erg goed, soms in het ene gebouw (Pinguïnos') was het eten wat lauw/koud. Kwam misschien omdat wij mee van de eerste waren? Hotelkamers zijn wat aan de kleine kant als je een kinderbedje erbij hebt staan. Het sanitair is ook wat gedateerd. Maar voor de rest een prima weekje daar gehad met de kids!

met partner, Aug. 2009
"Let Op!!!!!Geen bediening voor all inclusive"
Gerda en Henk
20-8-2009 Het hotel, eten, ligging is perfeckt.
We hadden voor dit hotel all inclusive geboekt.
Voor alle all inclusive gasten is er hier helemaal geen bediening, je moet alles zelf gaan halen aan de bar en vaak in de rij staan voor je geholpen wordt, terwijl de gasten die geen all inclusive geboekt hadden mooi worden geholpen door de obers.
Bij ons kwam dit over als, aan all inclusive gasten kunnen we toch geen geld meer mee verdienen, ze hebben het geld toch al binnen.
We stonden vaak in de rij en het viel ons op dat als er obers aan de bar kwamen direckt werden geholpen en de all inclusive gasten moesten wachten.
Aan de direcktie gevraagd waarom het zo was.
Ik kreeg als antwoord, zo zijn de regels hier.
Het is niet om dit hotel af tekraken, maar bedenk eerst of je wel all inclusive boekt.
Dit wilden we even laten weten, en toch nog een leuke vakantie gehad.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Leuk voor een weekje"
Monique Schroder
20-8-2009 Een leuk hotel met prima ligging aan het strand. Gelukkig hoefde we geen bedjes te "reserveren" bij het zwembad, er staan er genoeg. Wat wij niet prettig vonden is dat met name de Spanjaarden en Italianen het begrip privacy niet kennen. Het kan dus maar zo gebeuren dat ze bij het zwembad onder je parasol aanschuiven voor een beetje schaduw (en dan vervolgens de sigaretten en telefoons tevoorschijn halen om maar wat te doen te hebben..). Eten in het restaurant van het hotel hebben we alleen 's-ochtends en tussen de middag gedaan. 's-Avonds heerlijk gegeten bij Arthur's aan de overkant. Geweldig restaurant met erg leuke bediening. Probeer ook Casa Andres in het centrum eens. Erg lekker gegeten daar. Boek geen excursies bij de operator maar ga lekker zelf op pad met de bus. Stuk goedkoper, makkelijk en sneller. De receptie is erg behulpzaam als je zelf wat wilt ondernemen en zeer prijsbewust!. Treintje wat voor het hotel stopt...NIET DOEN!!

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Het is hier fantastisch!!!!"
angela
13-8-2009 Gisteren terug gekomen van een topvakantie. Het hotel is prachtig, erg leuk al die flintstones dingen. De schreeuwende kinderen heb ik niet meegemaakt, maar je kunt kiezen uit twee restautants. De ene is er meer voor gezinnen met kinderen, die andere meer voor mensen zonder kinderen of wat grotere kinderen. Wij waren er met onze dochter van vijf. Er waren een boel Spanjaarden en Engelsen, weinig Nederlanders, maar juist dan zoek je elkaar op. Er is de hele dag genoeg te doen voor degene die dat wil, zelfs voor de baby`s is er een kinderopvang. Maar bij ons was vooral het zwembad favoriet. Prachtige omgeving, je loopt het poortje uit en staat op het strand. Niet ver van het vliegveld, een minuut of twintig. Leuke winkeltjes aan de overkant van de straat. Echt niets op aan te merken. Kamer voorzien van koelkast, bad, tv. Dit is echt een aanrader.