Vakantie Beoordelingen S'Algar Menorca vakantie, hotels, last minutes | Zoover

5,1
Sfeer

S

Beoordelingen S'Algar

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in S'Algar. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over S'Algar. Ben je zelf op vakantie geweest naar S'Algar? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
S'Algar scoort een 8,6 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 5 Appartementen, 1 Aparthotel en 1 Hotel in S'Algar. Op Zoover vind je bovendien 72 vakantiefoto's van S'Algar. Op deze pagina vind je alle accommodaties in S'Algar. Bekijk ook andere accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Menorca.

5 beoordelingen over S'Algar

6,5
3,8
Familie, Juli 2007
Henk Reijnders
Stranden
30-7-2007 Omgeving zeer geod verzorgd, netjes. Veel engelse gasten, is resort ook op ingericht en is over algemeen positief. Rustige omgeving, geen uitgaanseiland. Veel acticiteiten voor valwassenen en kinderen, veelal gratis.

met partner, Okt. 2006
Renee
24-10-2006 Het dorp S 'Algar bestaat volgens mij helemaal niet. Het is een hotel/ bongalow wijk naast San Lluis. Geen strand, bijna geen uitgaansleven, geen cultuur. Het is wel schoon en netjes.

(Bijna) alle hotels in dit drp zijn van dezelfde eigenaar. Dit betekend dat als je AI boekt dat ook bij andere hotels mag eten en drinken.

's Avonds rijd er een treitje door het dorp om je van het ene naar het andere hotel te brengen.

jud lee en de kidss...
Stranden
21-8-2006 het is geen stad maar een klein dorpje waarin een hoop prive bungalows liggen een een paar hotels. Je moet echt een auto hebben anders is het echt saai en niks. Alleen htl.st.luiss heeft savonds wat te doen maar niet om over naar huis te schrijven. om 11uur afgelopen. ideaal voor oudere mensen .Het eiland is heel erg mooi helder mooi water, kleine baaien. Echt schitterend!!! Ik kom zeker nog een keer terug maar niet hier

elle, quinten, patr...
Omgeving
4-8-2006 S'Algar Resort (Las Palmeras)
Reisperiode : 29-6 tot 10-7-2006
Deze vakantie is heel goed meegevallen
Leuk appartementje, mooi en groot zwembad, rustig, ideaal voor kinderen.
Opgelet : in S'Algar is wel geen strand !!! In Menorca zijn wel prachtige
baaien met strand (met auto bereikbaar) Een aanrader Cala Mitjana !!!
all inclusive formule : onbijt (sober maar goed) middagmaal : keuze uit verschillende schotels lunch : zeer goed
in buffetform (mogelijkheid om met "busje" naar verschillende plaatsen
te gaan eten)
algemene conclusie : zeer goed

Familie, Juli 2006
Annelies Knops
Stranden
3-8-2006 Wij zaten met 4 volwassenen in appartementencomplex Las Palmeras. We hebben het er heel erg fijn gehad. De appartementen waren prima, een prachtig zwembad en erg vriendelijke bediening in het restaurant en in de zwembadbar. De omgeving is prachtig en je kunt altijd gaan eten in het buffetrestaurant van hotel San Luis. We waren daar op basis van all inclusive en dat is zeker een aanrader. 's Avonds is er een animatieprogramma in hotel San Luis. Een treintje brengt je tussen 19.00 en 22.00 uur naar de verschillende locaties. Wat ons betreft zou het treintje nog wel een uurtje langer mogen rijden. We zijn zeker van plan nog eens terug te gaan. Je moet wel van rust houden want er zijn geen winkeltjes te bekennen. Hiervoor moet je met de bus naar Mahon. De bushalte is voor de deur van Las Palmeras.