Appartement Insotel Punta Prima Prestige***** in Punta Prima Spanje beoordelingen 9.5 | Zoover

Beoordelingen Appartement Insotel Punta Prima Prestige*****

_
Appartement Insotel Punta Prima Prestige***** Punta Prima

Beoordelingen Appartement Insotel Punta Prima Prestige*****

Calle Mitjera S/N, E-07710, Punta Prima
Appartement Insotel Punta Prima Prestige scoort een 9,5 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Insotel Punta Prima Prestige*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Insotel Punta Prima Prestige***** in Punta Prima, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Appartement Insotel Punta Prima Prestige***** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Insotel Punta Prima Prestige***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Menorca. Vergelijk Appartement Insotel Punta Prima Prestige***** met andere accommodaties in Punta Prima.

2 beoordelingen over Insotel Punta Prima Prestige*****

Familie
Ingrid Bouman
31-10-2007 Door sluiting van Hotel Royal Son Bou mochten wij voor de periode 20-10 tot 28-10 in dit hotel verblijven.
Jammer dat door te weinig gasten er geen avondaminatie meer was. Ook voor de kinderen werd er weinig meer georganiseerd. Verder niets dan lof over dit geweldige resort. Erg schoon en netjes en vriendelijk personeel. Door het wat mindere weer hebben onze kinderen veel gebruik gemaakt van het binnenzwembad.

Familie
Andrea Palacio Serr...
30-10-2007 Omdat Marinda Garden haar deuren sloot, mochten wij van dit prachtige complex genieten!

We hebben geen op- en aanmerkingen. Het enige vervelende was dat de portier ons vergat te wekken om 05.30 uur.