Beoordelingen Aparthotel Insotel Club Punta Prima*****

24 mei 2013

Insotel Club Punta Prima*****
Beoordelingen Aparthotel Insotel Club Punta Prima*****
C/ Mitjera, s/n, E-07713, Punta Prima
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Insotel Club Punta Prima***** in Punta Prima, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Insotel Club Punta Prima***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Aparthotel Insotel Club Punta Prima scoort een 8,1 uit 10, op basis van 117 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Insotel Club Punta Prima***** in Punta Prima, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Insotel Club Punta Prima*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Aparthotel Insotel Club Punta Prima***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 53 vakantiefoto's van Aparthotel Insotel Club Punta Prima***** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Insotel Club Punta Prima***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Menorca. Vergelijk Aparthotel Insotel Club Punta Prima***** met andere accommodaties in Punta Prima.

112 beoordelingen over Insotel Club Punta Prima*****

met oudere kinderen, Mei 2013
"Mooi resort maar de kamers vielen flink tegen."
Loek
12-5-2013 De kamers waren enorm gehorig. Voor een lichte slaper zeker niet aan te bevelen. Wij hadden 2 slaapkamers en die kamers bevinden zich op de begane grond, dus wellicht is het boven beter. Verder waren het meubilair en kastdeuren beschadigd en nodig aan vernieuwing toe. In de badkamer was de wastafel gescheurd en waren de kitranden in de badkamer zwart van de schimmel. Maar verder was er niets aan het resort aan te merken; mooie zwembaden, schoon park, gratis faciliteiten (zoals tennisbaan en mountainbikes), leuke locatie, goed en uitgebreid eten, zeer vriendelijk personeel en goede service. Kortom, zeer jammer van de kamers, de reden om toch hier niet meer terug te keren.

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Goed hotel, gericht op kleine kinderen"
Rebel
20-9-2012 Goed hotel. Geheel gericht op kleine kinderen onder de 4 jaar. Heel veel buggy's bij het restaurant. Geen hotel voor echtparen zonder kinderen. Prestige room met zeezicht zijn de mooiste kamers qua uitzicht en zijn aanraders. Nadeel: kamers zijn erg gehorig, late check-out in een prestige room is niet mogelijk (wat wel wordt gepromoot), het is heuvelachtig.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Geweldig resort!"
Jo1980
24-10-2012 Wij hebben een heerlijke tijd gehad in Insotel zou het iedereen aanraden!!

Plus:
- Schitterend resort, hele luxe uitstraling
- Fantastische buffetten, eten in overvloed en van zeer goede kwaliteit
- Internationale dranken, wat je maar wil drinken
- Goede entertainment shows
- Goede service bij de bars en de restaurants
- Heerlijk appartement, lekker ruim
- Net publiek
- Geschikt vooral voor mensen met kinderen

Wat minder:
- Er waren veel wespen
- Er is niet zo veel in de buurt te doen
- Geen magnetron in het keukentje
- Steile heuvel
Dit zijn kleine, kleine minpunten...

Wij zouden er in ieder geval zo weer heen gaan, het was het geld zeker waard!!

met jonge kinderen, Juli 2012
"Uitstekend resort!!"
Familie Noordhof
29-7-2012 Aparthotel Insotel Club Punta Prima is een hotel met een uitstekende service en kwaliteit.Goede accommodatie en ruim van opzet.Goed eten met elke dag veel variatie.Voor de kleintjes zelfs een buffet waar zij zelf hun eten kunnen opscheppen. Het leuke aan dit familierestaurant is dat je bij ingang een plaats krijgt toegewezen.(dus het wordt nooit zoeken)Ligging is goed. Voor het hotel vertrekt er elk uur een bus naar de hoofdstad Mahon.Bezoek daar eens de mooie haven met zijn/haar geschiedenis

met jonge kinderen, Mei 2012
"Mooi kinder resort"
Jessica
28-5-2012 Half mei naar het resort geweest met ons zoontje van 8 maanden. Mooi en schoon resort tegen, met heeeeeeeel veel kinderen en baby's! Voor het restaurant stonden elke avond ongeveer 50 buggy's.
Wij vonden dit met ons zoontje geweldig, maar voor stelletjes alleen is het misschien wel een beetje druk.
Eten was geweldig, veel variatie en ook nog eens super lekker. In het restaurant beneden heb je het ontbijt, lunch en diner, en de snacks in het restaurant boven. Daar kan je de gehele dag broodjes, pizza's en snacks bestellen, met een geweldig uitzicht.
Wij vonden het zwemwater in mei nog erg koud, dit was ook niet verwarmd, maar ik denk dat het in de zomer al goed in opgewarmd.
Het binnenzwembad hoort bij de Spa en is helaas tegen betaling, 12,50 euro per persoon.
De kamers zijn ruim en schoon, maar wij vonden het wel erg gehorig, wij zaten op de begane grond, en hoorden veel geluid van de bovenburen.
Het resort is rustig gelegen in het kleine plaatsje punta prima, met een leuk strandje.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Super vakantie gehad met 3 kleine kinderen"
Teunie
30-5-2012 In mei 2012 met gezin met 3 kleine kinderen(1-2-4) Perfecte all-inclusive, goede service, lekker gevarieerd en ook warm eten, leuke activiteiten voor jonge kinderen tot ca. 6 jaar, gezellige poolbar met leuke muziek, gezellige avond entertainment, mooie appartementen, in het gehele park gerenoveerd, alleen in presige gedeelte niet allemaal, zeker als je op de begane grond zit met je eigen terras/tuintje. Vlakbij mooi zandstrand 5 minuten lopen. Schoonmaak en handdoeken service geweldig. Kleine minpunten zijn: harde matrassen en in voor- en naseizoen geen nederlandse begeleiding bij kidsclub en in directe omgeving niet veel te doen, maar je hebt genoeg in het park. Super vakantie gehad. En ik ben best kritisch. Voldeed boven mijn verwachtingen. Wij hadden via touroperator een standaard app. geboekt, maar gelukkig bleek dat alle appartementen zijn gerenoveerd. Als je voor seaview kiest zit je lekker dicht bij het zwembad beneden en de poolbar en dicht bij restaurant en avond entertainmen

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Leuke vakantie!"
Micheal Streo
28-9-2011 We zijn net twee weken terug en we hebben een heel erg goede vakantie gehad.
Dit komt omdat we met ons kindje van 10 maanden naar een resort zijn gegaan waar er veel andere kinderen zijn.
Ik kan me voorstellen dat mensen zonder kinderen het wat te druk vinden. Voor ons was het perfect. Leuk contact met andere kinderen en ouders in de geweldige zwembaden met mooi uitzicht op zee.
Het park is superschoon evenals de eetzalen. Het buffet is gewoon goed. Veel variatie, maar wel elke dag ongeveer hetzelfde. Maar keuze volop dus verhongeren doe je niet. Mooi gedekte tafels. De kamers hebben mooie badkamers maar iets te harde matrassen. Wel mooi ruim en erg schoon.

De ligging van het park is super en de uitzichten zijn mooi. Als je boven op de berg een appartement hebt, wacht je elke dag een stevige beklimming.

"Goed hotel"
ineke rendering
25-9-2011 we hebben een fijne vakantie gehad. het hotel is goed bevallen, kamers waren keurig en schoon ( weinig mieren ) het eten was lekker, alleen had er iets meer variatie mogen zijn, maar alles smaakte uitstekend, en was goed gaar. het personeel was erg aardig, en zeer behulpzaam.
Dit is wat ons betreft zeker een aanrader, en ook Menoca is een leuk eiland. We hebben een auto gehuurd en veel gezien van menorca

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Heerlijke vakantie gehad!"
Sil
30-9-2011 Na het lezen van diverse beoordelingen was ik toch wat negatiever gestemd, echter, dit bleek niet terecht! We hebben een heerlijke vakantie gehad. De ligging van het park is erg mooi en het park zelf ziet er uitstekend verzorgd uit. Personeel is erg kindvriendelijk en de faciliteiten op het park zijn prima. De kamers waren goed ingericht, minpuntje was dat de schoonmaak te wensen overliet. Vloer was na de schoonmaak erg smerig...Bedden waren ook erg hard. Het buffet was prima, alhoewel er meer variatie had mogen zijn. Kinderbuffet was erg summier, dat was jammer. Er was volop animatie en vooral de zwembaden waren erg mooi. Een aanrader, zeker voor gezinnen met jonge kinderen!

"Dit is echt vakantie"
Ed
23-9-2011 Hoe is het mogelijk dat er soms negatief over dit resort wordt geschreven.
Wij,m/v 50+, net terug en hebben een heerlijke 11 dagen hier doorgebracht.
Prachtig ruim en schoon apartement. Personeel onberispelijk gekleed en klantvriendelijk. Eten en drinken op zeer hoog niveau. De faciliteiten op het resort van hoge kwaliteit. Entertainment elke avond voor jong en oud. Tja er waren veel kleine kinderen. Als je even had gezooverd voor je op vakantie ging kon je het weten. Wij hebben het absoluut niet als vervelend ervaren. Menorca staat bekend als het buggy-eiland.
Kortom Insotel Punta Prima is zeker een aanrader.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?