Aparthotel Insotel Club Punta Prima***** in Punta Prima Spanje beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Insotel Club Punta Prima*****

_
Aparthotel Insotel Club Punta Prima***** Punta Prima

Beoordelingen Aparthotel Insotel Club Punta Prima*****

C/ Mitjera, s/n, 07713, Punta Prima
Aparthotel Insotel Club Punta Prima scoort een 8,1 uit 10, op basis van 112 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Insotel Club Punta Prima*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Insotel Club Punta Prima***** in Punta Prima, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 49 vakantiefoto's van Aparthotel Insotel Club Punta Prima***** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Insotel Club Punta Prima***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Menorca. Vergelijk Aparthotel Insotel Club Punta Prima***** met andere accommodaties in Punta Prima.

108 beoordelingen over Insotel Club Punta Prima*****

met jonge kinderen, mei 2012
"Super vakantie gehad met 3 kleine kinderen"
Teunie
30-5-2012 In mei 2012 met gezin met 3 kleine kinderen(1-2-4) Perfecte all-inclusive, goede service, lekker gevarieerd en ook warm eten, leuke activiteiten voor jonge kinderen tot ca. 6 jaar, gezellige poolbar met leuke muziek, gezellige avond entertainment, mooie appartementen, in het gehele park gerenoveerd, alleen in presige gedeelte niet allemaal, zeker als je op de begane grond zit met je eigen terras/tuintje. Vlakbij mooi zandstrand 5 minuten lopen. Schoonmaak en handdoeken service geweldig. Kleine minpunten zijn: harde matrassen en in voor- en naseizoen geen nederlandse begeleiding bij kidsclub en in directe omgeving niet veel te doen, maar je hebt genoeg in het park. Super vakantie gehad. En ik ben best kritisch. Voldeed boven mijn verwachtingen. Wij hadden via touroperator een standaard app. geboekt, maar gelukkig bleek dat alle appartementen zijn gerenoveerd. Als je voor seaview kiest zit je lekker dicht bij het zwembad beneden en de poolbar en dicht bij restaurant en avond entertainmen

met jonge kinderen, Mei 2012
"Mooi kinder resort"
Jessica
28-5-2012 Half mei naar het resort geweest met ons zoontje van 8 maanden. Mooi en schoon resort tegen, met heeeeeeeel veel kinderen en baby's! Voor het restaurant stonden elke avond ongeveer 50 buggy's.
Wij vonden dit met ons zoontje geweldig, maar voor stelletjes alleen is het misschien wel een beetje druk.
Eten was geweldig, veel variatie en ook nog eens super lekker. In het restaurant beneden heb je het ontbijt, lunch en diner, en de snacks in het restaurant boven. Daar kan je de gehele dag broodjes, pizza's en snacks bestellen, met een geweldig uitzicht.
Wij vonden het zwemwater in mei nog erg koud, dit was ook niet verwarmd, maar ik denk dat het in de zomer al goed in opgewarmd.
Het binnenzwembad hoort bij de Spa en is helaas tegen betaling, 12,50 euro per persoon.
De kamers zijn ruim en schoon, maar wij vonden het wel erg gehorig, wij zaten op de begane grond, en hoorden veel geluid van de bovenburen.
Het resort is rustig gelegen in het kleine plaatsje punta prima, met een leuk strandje.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Leuke vakantie!"
Micheal Streo
28-9-2011 We zijn net twee weken terug en we hebben een heel erg goede vakantie gehad.
Dit komt omdat we met ons kindje van 10 maanden naar een resort zijn gegaan waar er veel andere kinderen zijn.
Ik kan me voorstellen dat mensen zonder kinderen het wat te druk vinden. Voor ons was het perfect. Leuk contact met andere kinderen en ouders in de geweldige zwembaden met mooi uitzicht op zee.
Het park is superschoon evenals de eetzalen. Het buffet is gewoon goed. Veel variatie, maar wel elke dag ongeveer hetzelfde. Maar keuze volop dus verhongeren doe je niet. Mooi gedekte tafels. De kamers hebben mooie badkamers maar iets te harde matrassen. Wel mooi ruim en erg schoon.

De ligging van het park is super en de uitzichten zijn mooi. Als je boven op de berg een appartement hebt, wacht je elke dag een stevige beklimming.

"Goed hotel"
ineke rendering
25-9-2011 we hebben een fijne vakantie gehad. het hotel is goed bevallen, kamers waren keurig en schoon ( weinig mieren ) het eten was lekker, alleen had er iets meer variatie mogen zijn, maar alles smaakte uitstekend, en was goed gaar. het personeel was erg aardig, en zeer behulpzaam.
Dit is wat ons betreft zeker een aanrader, en ook Menoca is een leuk eiland. We hebben een auto gehuurd en veel gezien van menorca

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Heerlijke vakantie gehad!"
Sil
30-9-2011 Na het lezen van diverse beoordelingen was ik toch wat negatiever gestemd, echter, dit bleek niet terecht! We hebben een heerlijke vakantie gehad. De ligging van het park is erg mooi en het park zelf ziet er uitstekend verzorgd uit. Personeel is erg kindvriendelijk en de faciliteiten op het park zijn prima. De kamers waren goed ingericht, minpuntje was dat de schoonmaak te wensen overliet. Vloer was na de schoonmaak erg smerig...Bedden waren ook erg hard. Het buffet was prima, alhoewel er meer variatie had mogen zijn. Kinderbuffet was erg summier, dat was jammer. Er was volop animatie en vooral de zwembaden waren erg mooi. Een aanrader, zeker voor gezinnen met jonge kinderen!

"Dit is echt vakantie"
Ed
23-9-2011 Hoe is het mogelijk dat er soms negatief over dit resort wordt geschreven.
Wij,m/v 50+, net terug en hebben een heerlijke 11 dagen hier doorgebracht.
Prachtig ruim en schoon apartement. Personeel onberispelijk gekleed en klantvriendelijk. Eten en drinken op zeer hoog niveau. De faciliteiten op het resort van hoge kwaliteit. Entertainment elke avond voor jong en oud. Tja er waren veel kleine kinderen. Als je even had gezooverd voor je op vakantie ging kon je het weten. Wij hebben het absoluut niet als vervelend ervaren. Menorca staat bekend als het buggy-eiland.
Kortom Insotel Punta Prima is zeker een aanrader.

met jonge kinderen, 2011
"Prachtige accomodatie, maar chaotisch restaurant"
Geert
30-8-2011 Het grote minpunt van dit hotel is het chaotische buffetrestaurant. Verwacht hier geen romantisch etentje, maar wel huilende kinderen, vallend bestek en borden, mensen die mekaar omverlopen om hun borden overvol te kunnen vullen. Gebruik dus zeker de mogelijkheid om in het pizzarestaurant bovenaan eens te gaan eten (reservatie verplicht). Hier kan je eens rustig genieten met bediening aan tafel.

"Geen vijf sterren waard"
Rob
28-8-2011 De prijs/kwaliteit verhouding was voor ons teleurstellend. Je betaalt een behoorlijke reissom voor vijfsterren, maar je krijgt een driesterren appartement. Slechte bedden,zeer gehorig, een TV met "sneeuwzenders" en ontbrekende zaken zoals een waterkoker en afwasmiddel. Uiteraard kon je ontbrekende zaken evt wel kopen en/of huren.Waar we ook van baalden is dat mineraalwater buiten all inclusive bleek te vallen. Wij moesten voor de voeding van ons zoontje mineraalwater gaan kopen. Spaans kraanwater is niet lekker. Buffet is gevarieerd, maar eten te vaak koud. De variatie en kwaliteit van de snacks in all inclusive formule vielen ons zeer tegen. En uitslapers zijn gewaarschuwd; als je voor 09.00u geen ligbed hebt gereserveerd met een bandhanddoek, dan vis je achter het net.
Positieve punten: Schone appartementen, goede hygiene en onderhoud totale complex, mooie ligging, zeer kindvriendelijk,voor liefhebbers veel animatie, alleen A-merken dranken in all inclusive (ook gedestilleerd).

"Jammer dat het zo snel voorbij was"
Fam Roskin
8-9-2011 We zijn eind augustus voor de 3e maal naar Insotel Punta Prima geweest (laatste keer was 3 jaar terug). Dit jaar hadden we eind juli een weekje last minute geboekt. Na het lezen van de commentaren op de site, was ik er eerlijk gezegd toch een beetje bang voor. Maar de eerste dag al bleek nog maar eens dat je nooit 100% op de commentaren mag verder gaan. Het hotel is absoluut kindvriendelijk, het animatieteam doet superwerk (ze komen vriendelijk zeggen wat ze die dag doen en of je zin hebt om mee te doen - als je neen zegt, wensen ze je nog een prettige dag verder en gaan heel vriendelijk door). Het eten is soms niet echt heet, maar bij alle hotels die wij al gedaan hebben, heb ik dit zelden meegemaakt. HEt appartement was heel proper, werd elke dag gepoetst, niets op aan te merken. Het hotel was volzet maar het was geen enkel probleem om om 9u30 's morgens nog een lege zetel aan het zwembad te vinden. Keuze in overvloed eigenlijk. Kortom een grote aanrader ! We gaan zeker terug

"Erg mooi resort!"
omorfi
23-1-2012 Wij zijn in aug 2011 een weekje op vakantie geweest met ons gezin (zoontje 9mnd). We hadden een huisje met zeezicht, begane grond en 20m van het Zuid- zwembad. Ons zoontje sliep toen nog 's middags en omdat we 2 heerlijke ligstoelen hadden in ons eigen tuintje, konden we zelf van de zon blijven genieten tijdens zijn slaapje. Het eten in het buffet restaurant was goed. Nu ben ik zelf eigenlijk niet zo van de all inclusive maar met zo n kleintje was het ideaal. Na een week had ik het alleen wel gezien qua eten. We hebben ook een keer in het Italiaanse restaurant gegeten en in het Mediteraanse maar vond ik wat tegenvallen.
Het is een schitterend resort. Echt een dorp op zich met activiteiten en animatie voor jong en oud.
Het plaatsje Punta Prima stelt verder niks voor, ook het strand is niet mooi. Voor de virgin beaches heb je echt een auto nodig, maar deze zijn met een buggy weer niet bereikbaar.
Al met al in ieder geval een lekker genoten van een weekje Menorca!