28-5-2012
Half mei naar het resort geweest met ons zoontje van 8 maanden. Mooi en schoon resort tegen, met heeeeeeeel veel kinderen en baby's! Voor het restaurant stonden elke avond ongeveer 50 buggy's.
Wij vonden dit met ons zoontje geweldig, maar voor stelletjes alleen is het misschien wel een beetje druk.
Eten was geweldig, veel variatie en ook nog eens super lekker. In het restaurant beneden heb je het ontbijt, lunch en diner, en de snacks in het restaurant boven. Daar kan je de gehele dag broodjes, pizza's en snacks bestellen, met een geweldig uitzicht.
Wij vonden het zwemwater in mei nog erg koud, dit was ook niet verwarmd, maar ik denk dat het in de zomer al goed in opgewarmd.
Het binnenzwembad hoort bij de Spa en is helaas tegen betaling, 12,50 euro per persoon.
De kamers zijn ruim en schoon, maar wij vonden het wel erg gehorig, wij zaten op de begane grond, en hoorden veel geluid van de bovenburen.
Het resort is rustig gelegen in het kleine plaatsje punta prima, met een leuk strandje.
30-5-2012
In mei 2012 met gezin met 3 kleine kinderen(1-2-4) Perfecte all-inclusive, goede service, lekker gevarieerd en ook warm eten, leuke activiteiten voor jonge kinderen tot ca. 6 jaar, gezellige poolbar met leuke muziek, gezellige avond entertainment, mooie appartementen, in het gehele park gerenoveerd, alleen in presige gedeelte niet allemaal, zeker als je op de begane grond zit met je eigen terras/tuintje. Vlakbij mooi zandstrand 5 minuten lopen. Schoonmaak en handdoeken service geweldig. Kleine minpunten zijn: harde matrassen en in voor- en naseizoen geen nederlandse begeleiding bij kidsclub en in directe omgeving niet veel te doen, maar je hebt genoeg in het park. Super vakantie gehad. En ik ben best kritisch. Voldeed boven mijn verwachtingen. Wij hadden via touroperator een standaard app. geboekt, maar gelukkig bleek dat alle appartementen zijn gerenoveerd. Als je voor seaview kiest zit je lekker dicht bij het zwembad beneden en de poolbar en dicht bij restaurant en avond entertainmen