Aparthotel Viva Menorca**** in Cala' n Bosch Spanje beoordelingen 7.9 | Zoover

31 mei 2012

Beoordelingen Aparthotel Viva Menorca****

Llevant, sn, 07760, Cala' n Bosch
Aparthotel Viva Menorca scoort een 7,9 uit 10, op basis van 47 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Viva Menorca****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Viva Menorca**** in Cala' n Bosch, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 65 vakantiefoto's van Aparthotel Viva Menorca**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Menorca. Vergelijk Aparthotel Viva Menorca**** met andere accommodaties in Cala' n Bosch.

1 2 3 4 5 volgende

47 beoordelingen over Viva Menorca****

"Erg leuke vakantie!!"
Bert
14-9-2011 wij zijn net terug van 15 dagen viva menorca met 2 kinderen; 1 van bijna 3 jaar en een baby van 6 maanden.
Complex is erg mooi en goed bijgehouden. Eten is gevarieerd en vrij luxe. Fijn dat je bij de poolbar eten kan halen, en das niet eens een snack, maar complete maaltijden, ook maaltijdsalades!
kortom erg genoten van een fijne vakantie met zijn 4-en!

met jonge kinderen, Juni 2011
"Zeer kindvriendelijk,mooi verzorgd complex"
fam van Kan
7-8-2011 Voor ons de 2e x een Viva complex bezocht,1e keer,Viva Mallorca was erg goed bevallen,vandaar nu naar Menorca.Viva Mallorca was mooier dan Menorca,ook de appartementen groter.(daarom viel bij ons het appartement en balkon wat tegen)Maar verder geen kritiek,leuke animatie,zowel voor kinderen als volwassenen.Kinderbad volgens ons vrij nieuw..erg leuk,piratenboot met glijbanen.Op loopafstand naar het haventje waar diverse restaurantjes liggen,ook hier weer erg gericht op de kinderen.Viva Menorca, een aanrader voor mensen met kinderen.idd veel Engelse,maar niet vervelend.

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Super hotel"
kim
12-10-2010 Wij zijn hier in de eerste week van oktober geweest en we hebben super mooi weer gehad.Het appartement was mooi en erg schoon. Over het eten kan ik ook niets verkeerd zeggen, iedere dag iets anders en alles voldoende aanwezig. al met al een super leuke vakantie gehad

met partner, Sept. 2010
"Nette appartementen, maar zeer klein."
Wout met partner
4-10-2010 Viva Menorca is een complex waar het goed toeven is. De mensen zijn er heel vriendelijk, en helpen je daar waar het kan. De ligging is prima, en je loopt in 10 minuten naar de haven. Het is daar heel gezellig, en je kunt er prima eten. Vooral Toro negro is een prima restaurant. Het uitzicht is beperkt vanuit de appartementen. Je kijkt op het zwembad of in de tuin. Ook zijn de appartementen klein bemeten. Wij hadden een tweekamer appartement wat genoeg was voor ons beiden, maar de woonkamer is echt heel klein. Verder is het een heel leuk eiland, en zeker voor mensen met kleine kinderen.

met partner, Sept. 2010
"Prima plek"
H. Sangers
23-9-2010 Wij, twee 50+ hebben een leuke tijd gehad in dit complex. Vanaf de tweede week van september is het al rustig, dus geen lawaai of overlast en genoeg bedjes bij het zwembad. De keukenuitrusting kan wel wat uitgebreider.Twee kookplaten is erg weinig. Bij de haven is het 's-avonds gezellig en er zijn genoeg restaurants. Om het eiland te verkennen is het goed om een auto te huren. Het openbaar vervoer is voldoende om de grotere plaatsen te bezoeken. De twee strandjes in Cala'n Bosch
zijn schoon en gezellig.

met jonge kinderen, Sept. 2010
"Goed maar met kanttekeningen"
William de Haas
20-9-2010 Aparthotel Viva Menorca in Cala' n Bosch is leuk voor kinderen zodra deze over een zwemdiploma beschikken en gekozen is voor all-in. Het baby/peuterbad is erg klein en het grote bad is voor de kleintjes zonder zwemdiploma te diep. Ook is het aan bad erg druk. De ligging tov het kleine strand is vermits geringe bepakking in ca. 15 min te lopen waarbij tegen betaling gebruik van ligbedden en/of parasols mogelijk is. De algehele uitstraling van het resort is proper en goed onderhouden. Jammer is dat de kitchenette in het appartement van twee electrische traag warm wordende kookplaten voorzien is. Ook het keukengerei is minimaal. Zelf koken is niet goed mogelijk. Het brommen van de ijskast hindert zo nu en dan de nachtrust. Voor wie wil verrzorgt het animatieteam voor jong en oud op diverse momenten gedurende de dag aan en/of in het zwembad voor leuke activiteiten. De avondshows vanaf 20.00 uur tot 21.30 uur voor de allerkleinste is erg laat doch aardig om te zien.

met partner, Aug. 2010
"Nooit meer"
D. meijer
10-9-2010 Als je hier niet all-in gaat heb je een groot probleem, zeker als je ook nog halverwege je vakantie ziek wordt. Ik was dus aan gewezen op de service en het hotel zelf. Kon nergens meer heen behalve dan op mijn kamer te zitten. Na dat de dokter was geweest heb ik een antibiotica keur gekregen. Mijn Vrouw en kind gingen deze ophalen bij de apotheek die volgens de receptie gewoon open was. (niet dus!) Ze was even vergeten dat het niet meer kon en zei vervolgens dat ze naar de stad moest. Ik ben toen ziek en wel met vrouw en kind in taxi gestapt om mijn medicijnen optehalen. Bij terugkomst 1 uur verder en veertig euro lichter voor de taxi ging ik direct naar mijn kamer op mijn medicijnen in te nemen. Ik zeg nog tegen mijn vrouw "dan moet je maar hier eten en drinken halen". Toen ik mijn kamer zat kwam mijn vrouw naar binnen met de mededeling dat ze nergens wat te eten of tedrinken kon krijgen op de kamer nummer. Alleen met creditcardhebben wij niet De rest kan je hopelijk zelf wel invulle

met jonge kinderen, Juli 2010
"Zeker nog eens een VIVA-hotel!!!"
Ilona Leijdens
15-8-2010 Wij zijn eind juli voor 12 dagen naar Viva Menorca vertrokken!!! Wij vonden het fantastisch!!! En wij zijn zeker wel wat gewend qua mooie hotels e.d.
Wij zijn met zijn drieën gegaan, 2 volw en 1 peuter van 2 jaar.
Het eten vonden wij heel goed, vis en vlees wordt vers voor je neus bereid en is ook nog eens heel lekker. Voor de kids leuk dat ze een eigen (plastic) bordje en bestek kunnen kiezen in de kleur die ze leuk vinden. Onze dochter rende er elke keer gelijk heen.
Wij hadden géén muffe kamer, maar juist een hele schone! Ook het personeel is heel vriendelijk.
Als je houd van een avontuurlijke vakantie moet je hier niet heen gaan. Maar als je zin hebt in een heerlijke ongedwongen zonvakantie met je kinderen dan is dit hotel fantastisch.
Inderdaad veel engelsen, maar wij hebben er geen verkeerde getroffen, allemaal leuke gezinnetjes. Heb dus totaal geen last gehad van deze mensen.
Ciutadella is een heel leuk stadje om eens een keer heen te gaan.

"8 dagen is lang genoeg"
Bernadette Otterspe...
30-7-2010 Het 2km appartement wat wij hadden viel erg tegen, relatief erg klein, heel veel mieren, en erg muf.
Er is niet veel te beleven in de buurt, maar met kids (1 van 5 en 1 van 20 mnd) die de hele dag in het zwembad vertoeven is dat prima.
Er is een heel klein strandje in de buurt, maar erg vies!
Bij de haven is het erg gezellig om 's avonds een drankje te doen.
De service/personeel is perfect! Wij hadden all-inclusive, dat hebben we er zeker uitgehaald, je kan heel de dag door eten, drinken enz, perfect. Alleen is het niet echt gevarieerd, wij waren het na een paar dagen wel zat!
De animatie is geweldig, er is van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat van alles te doen voor groot en klein! Zeker niks op aan te merken!
We hebben een erg relaxte vakantie gehad, maar we zouden er niet snel nog een keertje heen gaan! Volgend jaar naar een van de Viva hotels in Mallorca!

"Aanrader !!!!!!"
esmeralda
17-10-2010 Wij zijn de eerste 2 weken van de zomervakantie geweest !Wij zijn op basis van logies geweest. Het animatieteam voor de kinderen is geweldig. Iedere ochtend miniclub in de speeltuin waar ze knutselwerkjes gaan maken en de personage van het complex BUFO komt ook weleens langs om zijn verjaardag te vieren. Het enige nadeel is dat er een kinderbadje is die echt superklein is maar daar hebben mijn kids geen last van gehad. Luchtbed en bandjes om en ze waren niet uit het zwembad te slaan. Sávonds om 20:00 beginnen ze met een kleine show voor de kids, opgevoerd door de kinderen van de gasten van het hotel waarmee ze die middag een kleine repetitie hebben gehouden. Om 20:30 begint de kinderdisco en rond 21:00 de animatie voor volwassenen die gewoon geschikt is voor de kids waarvoor stoeltjes voor het podium worden gezet. Aanrader restaurant Fiesta met play area voor de kids met camera's zodat je op tv schermen op het terras ziet wat in de play area gebeurd.youtube bufo voor meer info kids.

1 2 3 4 5 volgende