Aparthotel Roc Lago Park (vh Lago Garden)*** in Cala' n Bosch Spanje beoordelingen 7.6 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Roc Lago Park (vh Lago Garden)***

6,5
6,7

Aparthotel Roc Lago Park (vh Lago Garden)*** Cala

Beoordelingen Aparthotel Roc Lago Park (vh Lago Garden)***

Calle Alisos, 07669, Cala' n Bosch
Aparthotel Roc Lago Park (vh Lago Garden) scoort een 7,6 uit 10, op basis van 138 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Roc Lago Park (vh Lago Garden)***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Roc Lago Park (vh Lago Garden)*** in Cala' n Bosch, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 146 vakantiefoto's van Aparthotel Roc Lago Park (vh Lago Garden)*** vinden. Je kunt 3 video's van Aparthotel Roc Lago Park (vh Lago Garden)*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Menorca. Vergelijk Aparthotel Roc Lago Park (vh Lago Garden)*** met andere accommodaties in Cala' n Bosch.

137 beoordelingen over Roc Lago Park (vh Lago Garden)***

6,5
6,7
"Super ligging"
Marie-Annet Koopman
22-9-2011 Erg leuk gelegen gelijk aan de haven. Niet luxe maar wel netjes. Volop eettentjes en winkeltjes. Alles is er verkrijgbaar en heel betaalbaar. Wij hadden 5 dagen een auto gehuurd vanuit Nederland, wel de moeite waard. Totaal koste dit € 103,00. Op Menorca zelf betaal je echt veel meer, ook via de reisleiding. De baaien op Menorca zijn moeilijk te bereiken en dan is een auto een must. De grote steden zijn goed te doen per bus, € 1,85 naar Ciutadella. De steden Mahon en Ciutadella zijn in een dag wel te bekijken. Authentieke straatjes en gebouwen. De toeristenplaatsjes zijn echt NIET authentiek. Min of meer uit de grond gestampt. Cala 'n Bosch is wel het leukste plaatsje om te verblijven. Overige plaatsjes zijn zonder strand, alleen rotsen of klein strand. Snap alleen niet wat al die mensen met baby's en kleine kinderen er doen. Echt geen Buggy eiland!! De meeste baaien zijn moeilijk te bereiken. Verder een mooi eiland, maar Ibiza is mooier met betere bereikbare baaien.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Prima verblijf"
Mark en Karin
3-10-2011 Net terug van 2 weken ROC Lago Parc. Prima app. voor het bedrag dat je betaald. Natuurlijk valt er altijd wel wat te klagen maar naar verhouding was het prima in orde. Ja, mieren zijn er overal en hier en daar wat kitranden die in de badkamer waren verdwenen. Verder uiterst aardig personeel en het zwembad was prima voor kinderen in alle leeftijden ( 1 en 4 ) Wij waren hier voor de 2e keer in 4 jaar en raad het zeker aan bij mensen met jonge kinderen. Je bent overal welkom en uiteten met je kinderen is de normaalste zaak.

"Leuke appartementen!"
Wereldreiziger
7-9-2011 De appartementen liggen centraal in het plaatsje, aan de haven en op loopafstand van het mooie strand. De appartementen zijn eenvoudig ingericht, maar alles is aanwezig en schoon. De bedden zijn wel erg slecht, de veren schieten er nog net niet doorheen! Maar voor een week is dat ook geen probleem... Wij hadden alleen ontbijt en dat is prima bevallen. Er is van alles te eten, dus altijd wel iets dat je lust. Het personeel is vriendelijk en er wordt veel georganiseerd op het complex. Als je zonder kinderen reist is het aan te raden voor de gehele periode een auto te huren en heerlijk op zoek te gaan naar de intieme baaitjes en de leuke dorpjes, want Cala'n Bosch is wel echt heel erg toeristisch. Menorca is een ontzettend leuk eiland en zeker de moeite waard eens te bezoeken!!

"Prima appartement !!"
Martijn en Janneke
8-9-2011 15 dagen zijn we in dit app geweest,hebben het er heerlijk gehad.2 airco´s,tv met bvn (allebei gratis overigens,we blijven nederlanders he) een magnetron,waterkoker en tosti apparaat, alleen hier en daar een mier,maar volgens mij is dat in ieder warm land wel zo.
Om de dag schone handdoeken,geen problemen verder,dus geen receptie gezien...
3dagen auto gehuurd en dat vonden wij ook lang zat (je rijdt namelijk vaak dezelfde `hoofd`weg om ergens te komen,we hebben wel hele mooie stranden gezien,gerust 20 min van de grote weg af,prachtig)
Aan de overkant van de weg zit meteen een spar,een paar winkeltjes,gezellige restaurantjes, voor 30 euro kun je prima eten met z´n 2tjes.
Het zwembad is prima(ook genoeg bedjes),animatie team vrolijk (alleen misschien wat meer variatie dan alleen shoebak en waterpolo.....)
De afstand naar het vliegveld viel ons een beetje tegen,zeker 5 kwartier van Mahon naar CalanBosc, terwijl er op internet staat dat dat 30-40 min is!
Zeker voor herhaling vatbaar. :)

"Leuk park maar je moet wel in hoofdgebouw zitten"
riatwisk1950
2-9-2011 wij zijn net terug van lago park zaten eerst aan de overkant van drukke weg wat ons niet was medegedeeld appartementen zijn wel aan renovatie toe maar als er iets kapot is wordt dit meteen verholpen service heel goed voor kinderen voldoende animatie verder als je het eiland menorca wilt zien is het aan te raden een dag een auto te huren vond het niet zo'n buggyeiland wat iedereen zegt vindt het park zeker een aanrader vooral appartementen die op het haventje kijken

"Geweldige vakantie gehad"
Marty
29-8-2011 Na wat nagatieve reacties te hebben gelezen waren we zeer benieuwd, maar alles is ons enorm meegevallen. Als je melding maakte dat er iets stuk was of miste werd dat meteen verholpen/aangevuld. Personeel was vriendelijk en behulpzaam. Was 1 incident geweest met wat vervelende Engelsen (waar ik persoonlijk niets van gemerkt hebt); de volgende dag gratis Sangria en Serano ham voor iedereen, een lotery met 1 week gratis verblijf, flessen wijn en cocktails en excuusbrief van het management. Wij hebben er niet gegeten omdat het cijfer op zoover laag was, maar er zijn genoeg restaurantjes (vermijd Fiesta). Auto gehuurd en lekker het eiland rond geweest Monte Toro, Cales Coves, natuurpark Es Grau, Binibequer, mooie baaitjes, Cuitadella, Mahon, prehistorische opgravingen, erg leuk! Annimatie team was SUPER kinderen en wij ook hebben ons vermaakt. Leuke mensen ontmoet en veel lol gehad, heerlijk weer, mooie omgeving dus wat wil je nog meer? Klagers moeten lekker naar een 5 sterren resort gaan!

"Leuk park, gezellig en leuk met kleine kinderen"
Anne
29-8-2011 ik sluit me aan bij Marty.
leuk park, keurige service- alles werd gelijk geregeld. Ligging leuk en veel in de nabijheid. Veel restaurants, supermarkten, haven etc.
Appartementen wel redelijk gehorig en slechte bedden. Veren komen door het matras heen, maar wij hebben dat 2 weken wel overleefd.
Park bestaat uit 2 delen- bij het hoofdgebouw is alles te doen, dus daar zit je 'beter'.
Animatie erg leuk, zeker voor onze dochter van bijna 3.
Voor Spaanse begrippen een prima complex en anders moet je idd in een 5-sterren hotel allinclusive gaan zitten :P

"Rustige ligging, 5 min vanaf Cala 'n Bosc strand"
Annemarie
9-8-2011 Ligging: 3 min van jachthaven,winkeltjes en restaurantjes, 5 min van strand.
2k App:schoon (spinnen zelf verwijderd en enigzins last van mieren), goede koelkast en net keukentje. Warm water duurde lang ivm ligging (nr 2002) Inrichting hout, maar schoon/netjes!Om de dag schoonmaak! let daarop ivm handdoeken (mag je ook halen receptie!) 2 airco's (slaapk en woonk). Bedden kort,1.80. Kluisje 30e voor 12 dg. wel nodig, schuifdeur omhoog wippen en je bent binnen (maar geen/weinig criminaliteit op eiland!)
Zaten aparte deel (overkant weg) en was er lekker rustig.
Ontbijt:Summier, brood prima maar beleg soms droog en fruit slecht. Elke dag keuze uit hetzelfde, engels ontb maar ook kaas/ham, croissants, jam, pasta, sla/tomaat/komk.
Zwembad: bij receptie groot zwembad met veel stoelen, animatie en bar. Niet diep en apart kindergedeelte. Bij andere deel app. diep zwembad (3m) en klein kindergedeelte met ligstoelen en bar.(overkant weg)
Prijs wel duur vergeleken met kwaliteit. Tevreden stel!

"Heerlijk klimaat zeker voor de kinderen"
tamarie
30-8-2011 appartement was oud en zag er treurig uit, onverzorgd.
er wordt wel genoeg schoongemaakt maar er zou gewoon meer onderhoud moeten zijn, bestek en koelkast verroest, maar bij melding kwam er meteen nieuw bestek en een splinternieuwe koelkast aangereden... had het dan toch eerder gedaan!
Wel prima complex verder, klimaat en animatie geweldig... genoeg lekkere eettentjes op loopafstand rondom de haven waar het op cala n bosch ook om draait.
Wij hebben ons 2 weken prima vermaakt aan het zwembad of kleine strandje waar het tot 14.00 erg druk is. na die tijd gaan de spanjaarden huiswaarts en is er ruimte om je handdoek gewoon neer te leggen.
Fijne vakantie!!,( oja vergeet je mierenlokdoosjes niet... het barst ervan, zelfs onze schone magnetron zat helemaal vol!!!)

"Super accomodatie voor kinderen"
jansen
20-7-2011 Nou wij komen net terug van 8 dagen lago park 3kamerapp met zijn zessen 3 volw en 3 kids. En dit ging prima app ruim zat netjes wel wat oudere accomodatie maar absoluut niet storend. Als er iets kapot is werd het ook meteen gemaakt. Service is daar prima. Ook voor de kids van alles te doen.Onze kids waren 10-9-7 jaar. Stand fantastisch net 5 min lopen. Winkel , eetgelegenheden om de hoek en betaalbaar allemaal.Kinderen willen volgend jaar weer terug. En daar doe je het toch voor. Als hun het goed hebben hebben de ouders het ook. Handdoekje leggen hoefde niet altijd plek, Er zij natuurlijk altijd mensen bij die dat doen, maar is gewoon niet nodig. Erg fijn je ziet het vaak anders.