Beoordelingen Valldemossa

Waardering
8,9
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
8,4
Omgeving
8,8
Stranden
4,0
Sfeer
8,3
Zorg voor natuur
8,0
Het weer

28  °C

2 augustus 2014

Valldemossa
8,9
13 beoordelingen
Beoordelingen Valldemossa

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Valldemossa. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Valldemossa. Ben je zelf op vakantie geweest naar Valldemossa? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Valldemossa scoort een 8,9 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 5 Hotels en 1 Aparthotel in Valldemossa. Op Zoover vind je bovendien 78 vakantiefoto's van Valldemossa. Je kunt 1 video van Valldemossa bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Valldemossa. Bekijk ook andere accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mallorca.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

12 beoordelingen over Valldemossa

8,9
13 beoordelingen
Waardering
8,7
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
8,3
Omgeving
8,8
Stranden
4,0
Sfeer
7,9
Zorg voor natuur
8,0
Toon score en beoordelingen van:
met een groep, Juni 2014
"Mooi stadje"vertalen
Jolien Elise
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

09-07-2014 Typisch 'Mallorcaans' stadje, met traditionele gebouwen. Mooie omgeving.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Leuke/gezellige plaats"vertalen
Ilse
Waardering
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0

23-12-2009 Wij zijn hier van de zomer een paar uurtjes geweest. Het is een klein plaatsje en leuk om even te bezichtigen.

met partner
"Je moet er geweest zijn"vertalen
Nicole
Waardering
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0

13-08-2009 Ga er naartoe, slenter door de straatjes en adem de sfeer!! Erg mooi! En zorg dat je kleingeld hebt voor de parkeermeter, ze zijn daar niet gek!

De beste prijzen en lastminutes voor Valldemossa bij:

met partner
""Geweldig""vertalen
Edine
Waardering
10,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0

23-09-2008 Valldemossa is echt super, dit moet je zien en beleven. Slenter door de straatjes en proef de sfeer!

met vrienden
"Erg mooi in de bergen"vertalen
mrloes
Waardering
10,0
Cultuur
8,0
Omgeving
10,0

23-08-2008 Valdemossa is een mooi oude stadje, een verademing na alle vrijwel identieke kustplaatsen. (ook prima maar heel anders/toeristisch)
Gezellig dorpsplein, leuke terrasjes en winkeltjes: echt super en erg mooi overal, gemoedelijk.

met partner, Apr. 2008
Annemarie
Waardering
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
10,0

04-05-2008 Valldemossa is het mooiste plaatsje van Mallorca. Leuke straatjes met klinkertjes, alleen maar authentieke huisjes, gelukkig geen grote hotels. Er is een kerk en een kasteel, en het ligt fantastisch midden in de bergketen van Mallorca. Toch zijn er ook stranden in de omgeving te vinden.

met vrienden, Juni 2007
"Een brok cultuur in de bergen"vertalen
Madeleine
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0

25-09-2009 Ging met de bus vanuit Soller door de bergen naar Palma maar ben uitgestapt in Valldemosa. Het is een schilderachtig plaatsje met kleine gezellige straatjes die geflankeerd worden door typische huisjes. Ook Real Cartuja, het eeuwenoude klooster met de tuinen zijn zeer mooi om te bekijken. Het kloostercomplex werd midden de 14de eeuw gesticht door monniken. De componist Frédéric Chopin logeerde hier. In het klooster zelf worden, in de kamer waar Chopin logeerde, nog steeds partituren en mauscripten tentoongesteld. Ook Chopins piano, die speciaal uit Frankrijk werd gehaald, staat hier uitgestald. De kerk met de fresco’s, de bibliotheek en het museum zijn een bezoekje waard. Als je dit allemaal op je gemak wilt bekijken, wat gaat drinken en eten plus lekker slenteren door het plaatjes en de winkeltjes kan je hier best een dag vertoeven.

Aad en Leni
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0

10-08-2006 Valldemosa is een prachtig mooi in het groen gelegen dorp,alleen moest je overal betalen om je auto ergens neer te zetten.
Wel heel leuk om er door te slenteren en ergens op een terrasje te gaan zitten.
Wij zaten in appartement encinar dus dat lag er niet zover km vandaan.
Het is er ook erg toeristisch want er staan dagelijks rijen bussen.
Maar wel heel gezellig,we gaan er zeker nog een keertje terug.

Vicky
Waardering
10,0
Uitgaansleven
1,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Stranden
1,0

16-09-2005 Valldemosa is een prachtig dorpje, echt Spaans! Hebben we onze trouwfoto's laten nemen! Moet je echt gedaan hebben!

Jan Smets
Waardering
10,0
Cultuur
8,0
Omgeving
10,0

25-05-2005 Zeer mooi schilderachtig dorp. Héél er de moeite. Ligt in een schitterende bergachtige omgeving - met bus goed bereikbaar vanuit Palma. Bezoek zeker het Kartuizerklooster, en niet alleen omwille van de geschiedenis Met Chopin en La Sand. Klooster en tuinen zijn prachtig. Maar ook de rest van het dorp is het door-kuieren best méér dan waard. Mallorca op z'n best... (Tussen haakjes: ook andere, minder bekende dorpen in het Tramontana-gebergte zijn héél mooi - persoonlijk hou ik er veel van Banyalbufar, met z'n terrasbouw en de schitterende zee-gezichten..)


Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe beveilig jij je spullen op vakantie?