Gratis fietsen huren en gratis eten in restaurants! Stappen ook leuk met taxi in cala millor
Meld misbruik
Neem de fiets en verken de omgeving!
Met de taxi naar Cala Millor. Een ritje van 10 minuten voor € 5,-
Meld misbruik
Wij zijn naar Aqualand geweest met onze kinderen van 6 en 9 jaar maar dat was wel een tegenvaller.Heel erg druk zodat je meer dan een uur in de rij stond voor de grotere glijbanen en duur .De toegangsprijs en reis met een tourincar er naar toe 150 euro,kluisje huren 5 euro en als je een band wou zodat je eerder in de glijbanen kon moest je 8 euro voor een enkele en 12 euro voor een tweepersoonsband betalen.
Kortom te druk park voor kleinere kinderen.
Meld misbruik
Sa Coma zelf is heel leuk maar Casa Millor is net even groter en meer eet gelegenheden!! Dagje een auto huren is een aanrader, hoop moois te zien!
Meld misbruik
Avondprogramma leuk. Auto huren en de bergen in. Kitesurfstrand Port de Pollença. Plaatsje Fornalutx is leuk.
Meld misbruik
Voor boodschappen (water e.d) niet naar de spar gaan, is peperduur. Even verderop ligt de Eroski (als je voor het hotel staat met je gezicht naar ingang, ga je links, dan aan rechterkant ligt een soort pad, volg dit, dan /t-splitsing en weer links en je komt uit bij een grote supermarkt) en hanteert normale prijzen. Bijv. 6x 0,5 liter water bij Spar € 3,60 bij Eroski 5 liter voor € 0,96
Meld misbruik
Auto huren om het eiland te verkennen. Calla millor een stadje naast Sa Coma is ook leuk. is wat levendig. Met de taxi makeklijk te doen ( 5 euro ) of lopend of met de fiets. de stad Palma, Palma Aquarium. en het buffet restaurant country grill in het hotel.
Meld misbruik
Wil je graag een kamer bij het zwembad ivm babyfoon e.d., dan kan je het beste vooraf aan je vakantie een mail naar het hotel sturen en je wens kenbaar maken. Ze houden er dan rekening mee. Wij hadden het alleen bij boeking doorgegeven, maar dat was bij het hotel niet aangekomen, waardoor we uiteindelijk na 1 dag pas gewisseld zijn van kamer. Bij de receptie gaven ze dit ons als tip mee!
Meld misbruik
Met de taxi naar Calla milor! Gezellig om 's avonds heen te gaan. Is ongeveer 10 minuten met de taxi en 20 minuten op de fiets.
Tip: vermijd kamer 023, zit vlak naast de wasserij en de wasmachine gaat al aan om 4.30 in de nacht.