Aparthotel Club Torre Blanca*** in Sa Coma Spanje beoordelingen 7.4 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Club Torre Blanca***

Aparthotel Club Torre Blanca*** Sa Coma

Beoordelingen Aparthotel Club Torre Blanca***

Av. de las Palmeras, 125, 07687, Sa Coma
Aparthotel Club Torre Blanca scoort een 7,4 uit 10, op basis van 94 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Club Torre Blanca***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Club Torre Blanca*** in Sa Coma, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 62 vakantiefoto's van Aparthotel Club Torre Blanca*** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Club Torre Blanca*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mallorca. Vergelijk Aparthotel Club Torre Blanca*** met andere accommodaties in Sa Coma.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

82 beoordelingen over Club Torre Blanca***

met oudere kinderen, Sept. 2011
"Prima vakantie gehad!!!"
Stel met oudere kin...
5-10-2011 Dat ontbijt eentonig is vinden wij,gezien de ruime keuze,vreemd. Je kon elke dag iets anders nemen en nog niet alles gegeten hebben na 1 week. Animatie zou voor Nederlandse(kleine) kinderen minder zijn aangezien A-team geen Nederlands spreekt, maar dat lijkt ons geen reden hier niet heen te gaan, kinderen vermaken zich toch wel met leeftijdgenootjes, ongeacht taal en afkomst,is onze ervaring. Dat reisleiding alleen via telefoon bereikbaar is, en niet een vast moment in de week aanwezig is, vinden wij op zn minst niet chique. Je mag verwachten als gast van de reisorganisatie persoonlijk en langer dan 1,5 minuut in de bus op vliegveld welkom geheten te worden.En daarnaast de mogelijkheid hebben evt. excursies ed te bespreken.En voor 20 euro konden we tot vertrek in de kamer blijven, wat het probleem van niet kunnen douchen ed oplost.En in de animatieruimte blijkt een douche te zijn voor vertrekkende gasten, dus dat is geen probleem dus.

"Leuk apparthotel goede prijskwaliteitverhouding"
Familie
21-8-2011 Wij zijn net terug met twee kinderen één van 4 en één van 1 jaar oud. Wat een tegenvaller was dat bijna alle gasten standaard 1 of meerdere nachten overboekt waren. En wij dus ook met 4 personen in een hotelkamer werde gedropt. Na ons beklag te hebben gedaan bij de manager kregen wij als compensatie een gratis huurauto voor 1 dag en kluis aangeboden. Het peuterbadje vinden wij persoonlijk erg diep en het zwembad is ook niet echt groot. Te weinig zonnebedden en te veel duitsers die bedjes reserveren. Er schijnt 1 zonnebed per appartement bechikbaar te zijn belachelijk weinig dus.
Verder was er voor de kids voldoende te doen, animatie was leuk maar wel in het duits. Het eten was erg goed ontbijt wat sober, nou zijn wij niet echt ontbijters dus maakt niet uit. Dit wordt wel voldoende gecompenseerd met de lunch en diner.
De appartementen zijn niet heel groot maar worden wel goed schoongehouden.
Gelet op de prijs kwaliteitverhouding zeker een aanrader.

"Top Vakantie gehad!"
Joyce
21-8-2011 Zeker een aanrader. Wij zijn net terug van een vakantie met onze kinderen van 6 en 11, zij hebben zich goed vermaakt....moet ik wel zeggen daar heb je bij hun alleen een zwembad voor nodig.
Ontbijt en tweemaal per dag warm eten (buffet), erg goed en veel keuze.
Personeel is erg vriendelijk. De kamer viel wat tegen, erg simpel en wat schimmel in de badkamer. Wel wordt deze (bijna) iedere dag schoongemaakt en krijg je schone handdoeken. Animatie is ook leuk, spaans, engels, beetje frans en nl.
Strand is vlakbij, een aanrader is om naar naar strand naast dat van Sa Coma te gaan S'Illot, lekker rustig en ook prachtige rotsen. Prijs/kwaliteitsverhouding is gewoon TOP!
Twijfel je om te boeken, niet doen gewoon gaan!

"Fantastische plek"
Willem
13-9-2011 De mevr hieronder hebben wij ook meegemaakt die heeft de lat te hoog gelegd voor haarzelf,en stond verschrikkelijk te klagen ik denk dat het Hilton nog niet goed genoeg was,maar nu over Torre Blanca overal valt wel iets op aan te merken maar het personeel was top , eten erg goed en veelzijdig ook het ontbijt goed ,animatie voor de kinderen was ook goed ze hebben zich goed vermaakt,kamers sober maar wat maakt dat uit je leeft buiten en komt alleen in het appartement om te douchen en te slapen ,ons zien ze wel weer terug .

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Nooit meer!!!!!!!!!!!"
Malden
23-8-2011 Bij aankomst 2-kamerappartement overboekt. 2 nachten in een 2 persoonskamer gedumpt. Ter compensatie een gratis kluis en koelkast, jippie. Niet geschikt voor gezin met kids ouder dan 10 jaar. 80% Duitsers. Bedienend personeel vriendelijk, in tegenstelling tot de manager. De hostes van de touroperator niet bereikbaar, deze moet toch minimaal 1 maal per week op lokatie zijn. Het eten is matig, het ontbijt elke dag hetzelfde, de warme gerechten te koud en de koude gerechten te warm. Er zou een magnetron in de keuken moeten zitten, ik heb 'm niet gezien. Ook geen bestek, pannen en servies. Douchegelegenheid bij aankomst/vertrek ook niet aanwezig. Wil je een ligbed of stoel bij het zwembad? Zet dan je wekker om een uur of 6 s'ochtends. S'avonds bij de bar erg ongezellig, zelfs geen achtergrondmuziekje ondanks de speakers die er toch echt stonden. Kortom: nooit meer!!!!!!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Wat een akelig mens van een manager"
miranda
22-8-2011 Wij zijn net terug van een 15-daagse vakantie in Mallorca,Sa Coma.
En verbleven in een 2-kamerapp. in Club Torre Blanca.
Het personeel in het restaurant,de animatie,huishouding en receptie zijn ok,maar de manager is een bitch en het draait bij haar alleen maar om geld.Duwt mensen standaard eerst in een studio,terwijl je een 2k.app. hebt geboekt.Daarbij kwam nog dat de aanbieder (touroperator) een hostess had die alleen telefonisch bereikt kon worden(als ze deze opnam,want was vaak niet te bereiken) en daarna vervolgens alleen langskwam op zaterdag. Touroperator beloofde in brochure magnetron en een koelkast in het appartement...NIET DUS.Magnetron 1 in het restaurant en koelkast kon je huren voor 6euro p.dag.We hebben mooi weer en gezellig gehad,maar gaan hier niet meer terug.

"Tegenvaller"
BarTam
21-7-2011 Personeel met name de receptie was absoluut onvriendelijk. De vrouwelijke manager was bot en onaardig.
We hadden een appartement geboekt, maar werden gedumpt in een hotelkamertje boven het restaurant. Na twee dagen onderhandelen over op z'n minst een ijskast door ons én de hostess bleven ze volhouden dat er nog geen ijskast voor ons beschikbaar was. Toen we écht boos werden, kon het opeens binnen een uur geregeld worden.
Via de hostess probeerden we een tegenmoetkoming te regelen voor het feit dat we een week op een hotelkamer zaten, terwijl we hadden geboekt voor een appartement. Het hotel werkte absoluut niet mee. Uiteindelijk heeft TO ons een compensatie aangeboden voor dit ongemak.
Het zwembad is klein voor alle gasten die aanwezig zijn.
Het eten was redelijk, maar verdient absoluut geen 8,5!

"Prima hotel voor gezinnen met kinderen"
Ulrike
25-7-2011 Wij zijn net terug van een prettig verblijf in Torre Blanca. het appartement was gedateerd, maar wel netjes, en schoon.
Elke dag schone handoeken, en schone kamer, behalve op do. en zo.
Eten was heerlijk en er was genoeg variatie. Personeel vonden wij netjes en vriendelijk. Alleen de tafels staan erg dicht op elkaar.
Het zwembad is niet zo heel groot,maar groot genoeg. Het babygedeelte is klein. Het bad zelf is erg diep, er is maar een klein stukje, waar je kan staan. Dat is niet zo handig, als je niet kan zwemmen. Strand is mooi, ong. 10 min. lopen.
Supermarkt met wat winkeltjes op 5 min. loopafstand.
Animatie is erg leuk, alleen allemaal in het duits of engels. De gasten zijn merendeel duits. 'savonds zijn er optreden, zoals een papagaaienshow, circusacts, flamenco-show.
Voor het uitgaan moet je niet naar Sa coma. er zijn wat kroegen/engels pubs, maar dat stelt niet veel voor.
Deze vakantie is vooral geschikt voor gezinnen met kinderen, tot een jaar of 12.

"Gezellig, maar erg druk!"
Dannan
21-7-2011 Het complex is mooi aangelegd. Wel een erg klein zwembad ( zeker in het hoogseizoen)! Tegenvaller: wij waren overboekt en hebben 1 nacht in een ander hotel geslapen! Communicatie was erg slecht! Receptie niet echt vriendelijk! Eten was goed echter het ontbijt was karig! Animatieteam was super, wel alleen Duits-Spaans en Engelstalig! Elke ochtend vind op het complex de handdoeken-race plaats!
Wij hebben ons prima vermaakt, op de kamers mis je wel een airco. Neem geen luchtbedden etc mee vanuit NL die zijn daar te koop voor € 1,00.

"Super gehad!!"
Vincent
12-8-2011 We zijn net terug en hebben het heerlijk gehad! Onze kinderen van 5 en 7 hebben het ook erg naar hun zin gehad.
De aninimatie is in het Engels, Spaans en Duits, met zo af en toe een woordje Nederlands.
De meeste bezoekers zijn Duits, maar er waren ook veel Nederlandse gezinnen!
Het eten was gewoon weg super!!!!Iedere dag uitgebreid buffet met ruime keuze!!
Het stadje is leuk, maar je kunt beter naar Cala Millor, want dat heeft een leuk centrum en boulevard.
De schoonmaak is ook top ( 5x in de week!!)

Kortom een aanrader!!!!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende