Aparthotel Iberostar Royal Cristina**** in Playa de Palma Spanje beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Iberostar Royal Cristina****

31 mei 2012

Aparthotel Iberostar Royal Cristina**** Playa de Palma

Beoordelingen Aparthotel Iberostar Royal Cristina****

Calle Arenas de Bilbao s/n, 07610, Playa de Palma
Aparthotel Iberostar Royal Cristina scoort een 8,6 uit 10, op basis van 226 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Iberostar Royal Cristina****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Iberostar Royal Cristina**** in Playa de Palma, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 100 vakantiefoto's van Aparthotel Iberostar Royal Cristina**** vinden. Je kunt 3 video's van Aparthotel Iberostar Royal Cristina**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mallorca. Vergelijk Aparthotel Iberostar Royal Cristina**** met andere accommodaties in Playa de Palma.

219 beoordelingen over Iberostar Royal Cristina****

met oudere kinderen, Mrt. 2012
"Erg goed"
Hilde
4-4-2012 wij waren van 30 maart tot 4 april 2012 in dit hotel. Erg vriendelijk personeel, lekker en overvloedig aanbod aan eten, zowel 's morgens als 's avonds. Goed gelegen hotel, hier en daar enkele verouderingen, maar niet storend. Goed onderhouden; de kamers worden elke dag grondig gepoetst (zelfs de balkons worden gestofzuigd). Zeker een aanrader.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Leuk verblijf maar geen 4 sterren waard"
Fam. Mulder
15-9-2011 Wij zijn net terug van een 11daags verblijf in dit hotel op basis van half pension en een 1-kamer appartement. Hierbij de plus- en minpunten opgesomd:

Plus:
- zeer fijne ligging, heel rustig en nabij de boulevard
- ontbijt was heerlijk, avondeten ook erg lekker...veel variatie als je van vis houdt
- zwembad was erg prettig, veel plek en altijd plaats
- kamers worden heel goed gereinigd!

Min:
-het 1 kamer appartement is erg klein, vooral met een baby. Het interieur is ouderwets en heeft een renovatie nodig, de balkonreling zat los en de douchekop ook. Er is een keuken aanwezig echter zonder pannenset of waterkoker, dit is echt slecht.
- het merendeel van het personeel is niet top, geen vriendelijkheid. De bediening rent door de eetzaal en straalt geen rust uit. Ontvangst bij de receptie was mat. Personeel bij buitenbar bij vlagen zelfs onbeleefd!!
- consumpties zijn vrij prijzig
- animatie is matig voor kinderen

kortom, mooie vakantie maar geen royal cristina meer.

met jonge kinderen, 2011
"Zeker geen 4* waard!!!"
was Iberostar fan
29-8-2011 Eigenlijk alles wat de andere gasten met lage waardering al hebben gezegd.
Daarnaast heb ik en mijn gezin in vele andere Iberostar hotels gezeten + in hotels van het keten Blau, moet zeggen dat Royal Cristina veruit de slechtste van alle hotels was!!

Het personeel wat idd onbeschoft en ongemanierd. Ook de all-inclusive optie is een verkapt extra inkomsten. Zo waren er 5 dagen GEEN ijsjes te krijgen, zonder alternatief aan te bieden. Moesten wij voor slechte en smaakloze 'slush puppies' bijbetalen en leek het wel alsof het bar-personeel de gasten liever niet dan wel hielpen.

Jammer, maar voor ons ligt de kwaliteit ver beneden wat wij gewend zijn van iberostar. Ik vermoed dat het idd te maken heeft met het slecht management (dit is ons zijdelings ook verteld. Ik spreek goed Spaans en heb met veel met het personeel kunnen praten).

Het personeel raakt zo gedemotiveerd dat het geen zin meer heeft om nog aardig te doen. Jammer voor ons gasten.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Overboekt!"
Judith
27-8-2011 Bij onze aankomst 's middags om 15.00 uur bleken de door ons geboekte studio's niet beschikbaar! Overboeking was het commentaar bij de receptie. We werden verzocht om een nachtje in een zusterhotel (Cupido) te overnachten. Onder protest hebben wij dit aanvaardt. Het is toch weer een gesjouw met 4 koffers en je vakantie kan nog niet echt beginnen voordat je echt "gesetteld" bent. Pas de volgende dag na 16.00 uur konden wij in onze studio's terecht. Een vervelend begin voor een voor de rest zonnige en heerlijke vakantie. Het schijnt toch vaak voor te komen, zo'n overboeking. Heel vervelend voor degene die denkt op tijd geboekt te hebben. Dit was voor ons de tweede keer. Het hotel geeft het hoofdkantoor van Iberostar de schuld en de TO doet er ter plaatse weinig aan. Verder waren de kamers redelijk (inderdaad verouderd) en het zwembad was ook aan renovatie toe.
Het eten is goed. Het hotel is als het vol is erg druk, vooral in de eetzaal. Veel lawaai. Wel genoeg ligbedden en schaduw.

met partner, 2011
"Leuke Vakantie"
Anoniem
24-8-2011 Leuk gezellig hotel met mooie eetzaal en goed eten. Kamers zijn verouderd, matrassen aan vernieuwingsbeurt toe. Maar de airco deed het goed, en de koelkast was erg ruim(zaten in 1 kamer appartement). Zwembad is echt een pluspunt en er is veel animatie, van sporten, aquafitniss tot bingo. Binnen 1 minuut ben je op de boulevard. Leuke vakantie gehad!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Mooie plek, en zwembad."
R&A
28-8-2011 8 nachten in dit hotel doorgebracht, de eerste nacht al ergens anders geslapen omdat het was volgeboekt! Wel goed geholpen in het andere ibrostar hotel. De kamers in dit hotel zijn inderdaad aan vervanning toe!! Er kwam een steekvlam uit de fohn en de deurklink viel erbijna af. Verder hadden we in de hotelkamer wel airco wat veel goedmaakte! Het eten was prima, van alles wat en het zwembad met de animatie is echt een pluspunt. Ook aan te raden voor ouders met kinderen qua leeftijd maakt niet veel uit. Avond's werd er ook altijd wat georganiseerd erg leuk. De service was prima. Snel op de boulevard en alles goed bereikbaar. Als de kamers worden opgeknapt zeker voor herhaling vatbaar.

"Nooit meer Iberostar Royal Cristina voor ons."
Peter en Hanneke
27-8-2011 Iberostar Royal Cristina is geen 4 sterren waard....
Het eten was goed. Het zwembad ook.
De kamers waren zeer verouderd. De matrassen waren zeer slecht. De kamers waren heel gehorig. De airco deed het alleen op de appartementen maar niet op de hotelkamers.
Wij hadden een hotelkamer maar het was er bloedheet.
En als je all-inclusive had geboekt en je wilde wat drinken bestellen werd je later gevraagd wat je wilde drinken dan als je geen all-inclusive had geboekt. Een heel slechte service.
Voor ons dus geen Iberostar Royal Cristina meer maar weer Riu Gran Canaria....

"Geen 4* waardig."
Gezin met kinderen ...
29-8-2011 Ligging: heel goed, 5 min. lopen naar strand en promenade.
Personeel: bij bar en buitenrestaurant onvriendelijk tot onbeschoft. Ze helpen je liever niet, zelfs als je wilt betalen voor consumpties. Overig personeel redelijk tot zeer vriendelijk.
Prijs/kwaliteit net voldoende. Wij hadden meer verwacht van Iberostar 4*.
Eten: redelijk goed, maar weinig variatie. Wel vaak verschillende soorten fruit.
Kamers: gehorig maar worden wel elke dag schoongemaakt.
Kindvriendelijkheid: goede mini- en maxiclub.
Tai Zen Spa: ronduit slecht en veel te duur. Bij behandeling van 60 min. werd na 50 min. gestopt. Masseuse was lui en niet professioneel met de gast bezig. Daarnaast liet ze duidelijk door haar houding en non-verbale comm. merken liever niet te behandelen.
Opgevallen dat veel gasten niet naar de kamer konden ivm overboeking. Er werd daarbij geen compensatie aangeboden. Personeel wordt sterk uitgebuit door management en receptie verzoekt iedereen dan ook om veel te klagen.
Geen vier sterren!

"Goed hotel maar de tand des tijds is merkbaar."
babet
14-8-2011 Wij vinden het een heel fijn hotel. Het licht ook lekker dicht bij het strand. Wij hebben 1 kind en die vindt het hotel ook erg fijn. Het hotel is wel aan renovatie toe. Het eten is ook erg fijn. De frietjes waren lekker bruin gebakken. Bij het zwembad is ook een klein verhoginkje dat is erg lekker als je wilt zonnen want er is geen schaduw. Wij zijn er nou drie keer op rij geweest en het wordt steeds duurder en de service gaat steeds meer omlaag voor de rest is het een erg fijn hotel.De shows savonds zijn ook erg leuk. De animatie is in twee hotels dat is niet echt zo handig maar er zijn wel altijd leuke spellen te doen en er is ook iedere dag bingo.

"Fantastische en vooral met jonge kinderen"
Desiree Korving
26-7-2011 Wij waren hier van 12 juli 2011 t/m 24 juli 2011. Het was grandioos. Wij hadden een tweekamer app. met uitzicht op het zwembad. Zag er netjes en goed verzorgd uit. Ook erg handig was dat er een klein keukentje was met een echte ijskast. dus geen mini bar. Bij aank. lagen er snoepjes voor de kinderen op het bed. Elke dag werden de kamers goed schoongemaakt. en ook elke dag gedweild. Groot balkon. Het eten was ook grandioos. Voor ieder wat wils. Ja de bloemkool en de peen was hard. maar dat moet je ook niet eten in het buitenland. Veel vis. pasta, patat paella salades en nog veel meer lekkers. Een uitgebreid toetjes buffet. Voor zowel kinderen als voor de ouders was er wat te doen. Voor de kids ned. animatie en 's avonds minidisco en een show. Het hotel lag net buiten de boulevard lekker rustig. Veel supermarkten (klein en best wel duur) maar op de doorlopende weg een grote supermarkt. wel