Beoordelingen Aparthotel Viva Bahia****

27 mei 2013

Viva Bahia****
Beoordelingen Aparthotel Viva Bahia****
Av. Playa de Muro s/n, E-07458, Playa de Muro
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Viva Bahia**** in Playa de Muro, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Viva Bahia**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Aparthotel Viva Bahia scoort een 8,9 uit 10, op basis van 130 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Viva Bahia**** in Playa de Muro, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Viva Bahia****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Aparthotel Viva Bahia**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 114 vakantiefoto's van Aparthotel Viva Bahia**** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Viva Bahia**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mallorca. Vergelijk Aparthotel Viva Bahia**** met andere accommodaties in Playa de Muro.

126 beoordelingen over Viva Bahia****

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Super geweldig"
tannt
3-10-2012 Super hotel, erg schoon, goed eten, mooi strand,en mooie zwembaden.
Wij waren met een grote groep waarvan 2 kinderen van 4 en 1 van 3 jaar. De annimatie voor de kids was leuk. Het enige minpunt is de animatie voor de volwassenen. Iedereen ging vroeg naar bed en 22.30 was het stil. Kinderdisco van 20.00 tot 21.00 uur daarna 1 uur show tot 22.00 en daarna was het stil. verder top

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Absolute aanrader!"
Patrick
6-9-2012 Resort is schoon en prachtig; alle voorzieningen zijn aanwezig; kamers zijn zeer ruim, schoon en volledig ingericht (zelfs met keukentje); service is perfect; eten is zeer goed en zeer gevarieerd; direct aan het zandstrand met aanlegsteiger voor rondvaartboten; zee is eerste 50 meer zeer ondiep (dan sta je tot je middel in het water); absoluut perfect voor families met kleinere kinderen; kidsclub met zeer groot aanbod vermaak voor de kids; shows 's avonds goed verzorgd (ook de speciale shows voor kinderen); ontbijt en diner binnen in buffetrestaurant - lunch in buitenlucht; zeer compleet all-in aanbd van drank, eten en ijs; mooie zwembaden met veel vermaak voor de kids; speeltuin met luchtkussen, grootklimtoestel (kasteel); schommels, trampoline, midget golf; gratis wifi in lobby; zeer geschikt voor invaliden (ook veel mensen in rolstoelen gezien); hoofdzakelijk duitse gasten (80%), scandinaviers (10%) en nederlanders (10%). Personeel spreekt duits, engels en sommige zelfs nederlands.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Geweldig hotel met perfecte ligging aan zee"
Jeroen Rijnders
14-8-2012 Mooie/schone kamers; eten van erg goede kwaliteit; eetzaal oogt eerste keer massaal, maar aan achterkant bestaat mogelijkheid om buiten te eten (erg leuk en rustig); overal (Ikea) kinderstoelen aanwezig; handdoeken service aan zwembad (3x per week mogelijkheid tot wisselen); altijd ligbedden beschikbaar (!); directe ligging aan zee/strand; mooie zwembaden; mini-disco helemaal top!; kortom een echte aanrader!

met jonge kinderen, 2012
"Erg leuk met kinderen"
Natasja
6-8-2012 Eind juni een week in dit hotel verbleven met een kindje van 1.
Het hotel ligt direct aan een fantastisch strand. Je kunt erg ver de zee inlopen voordat het diep wordt. Dit is voor kinderen ideaal.
Voor kinderen die nog niet lopen zijn de zwembaden niet geschikt. Ook het kinderbad is nog te diep. Het babybadje is wel erg 'kaal'. Het eten is goed voor Spanje, heb betere buffetten gezien in bijv. griekenland en turkije. Maar je mag zeker niet klagen over dit buffet. De appartementen zijn erg mooi. Wij hadden een appartement met zwembadzicht. Goede lokatie, aan de zee zijde. Appartement met zwembadzicht ten hoogte van het podium zal in de avonduren geluidsoverlast hebben van het podium en lijkt me niet geschikt voor zeer kleine kinderen. Al met al een fijne week gehad echter vind ik het hotel vrij prijzig als je de faciliteiten vergelijkt met bijv. een all-in in Turkije. Hier krijg je toch echt meer voor minder. Wij kozen voor mallorca ivm de korte vliegtijd.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Supermooi park aan zee!"
Petra
17-7-2012 Viva Bahia net 11 dagen bezocht met 10 personen waarvan 4 kinderen onder de 8 jaar. In een woord GEWELDIG. Mooie, grote kamers. Heel schoon complex. Wij hadden all inclusive en het eten was erg gevarieerd. Iedere dag een ander thema met veel aandacht voor de kinderen. De lunch kan in buffetvorm of à la Carte aan het strand. Alle drankjes zijn inclusief, ook de cocktails! Leuke animatie voor de kinderen, buffo en zijn vriendjes vonden ze erg leuk. Een echte aanrader om met kleinere kinderen naartoe te gaan. We zouden zo weer gaan!

met jonge kinderen, Juli 2012
"Mooi gelegen aan het strand, kamers zijn minder!!"
vakantieganger
15-8-2012 Dit hotel is een mooie bestemming vanwege de ligging aan het strand en korte vliegtijd. De transfer van vliegveld naar hotel is wel behoorlijk.
Het hotel biedt veel voor een leuke vakantie met jonge kinderen. Wij willen toch enkele verbeterpunten noemen die niet passen bij een 4-sterren accomodatie. In onze kamer waren talrijke mankementen aan inrichting en afwerking. De matrassen zijn van een syntetisch stofje en zijn erg klam. Tevens waren de kamers echt gehorig. Er is geen WIFI in de kamers en dat is ook niet meer van deze tijd. Rond het zwembad en in de eetzaal is het een gekrioel en een drukte van belang. Wij zochten de rust aan het strand en gingen op het terras eten. Het eten is voor Spanje goed en de keuze redelijk. We hebben even rondgekeken bij naastgelegen hotels en het blijkt dat het allemaal allemaal op elkaar lijkt en misschien steekt dit hotel er wel wat bovenuit. Toch betaal je aanzienlijk voor een hotel dat in onze ogen zijn 4 sterren niet geheel verdient.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Super met kinderen tot ongeveer 11 jaar"
Ron
4-9-2012 Wat een top vakantie gehad! We hadden een tweekamer appertement geboekt, ter plekke deze ge-upgrade naar zwembadzijde. Een erg ruim appartement, deze werd ook keurig schoon gemaakt. De badkamer was perfect met stortdouche. De zwembaden waren heerlijk, een echt paradijsje voor de kids! Wij hadden all inclusive geboekt. Ook het eten was perfect, zeker voor de doelgroep gezinnen met kinderen! Het a la carte eten tussen de middag was prima geregeld. in een grote open ruimte met zee- en zwembadzicht was het heerlijk lunchen, met voldoende keus. A-merken drinken, hele dag ijsjes voor de kids, ijskasten vol met flesjes water. 30 meter lopen en je loopt zo het strand op. De zee loopt zeer geleidelijk af, perfect voor kinderen. Volgend jaar weer? Als het aan mij ligt zeker!

met jonge kinderen, Juni 2012
"Met kinderen, gewoon doen"
Hegge
14-7-2012 Super hotel, hebben heel wat riu hotels gehad die hier niet aan kunnen tippen qua service,kamers,entertainment en vooral ETEN. Mooi zwembad, speciaal kinderbad met gljjbanen, direct ah strand. Heel veel scandinavische mensen, dit zijn echt rusrige en gemoedelijke mensen . Kortom dit hotel is perfect met kinderen. Denk dat er weinig betere zijn .

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Super vakantiebestemming"
Annemarie
29-12-2011 Apart hotel Viva Bahia is een luxe , schoon, kindvriendelijk en mooi complex met vriendelijk personeel.De ligging,direct aan het fijne zandstrand, is super. Het complex is aan te raden voor zowel mensen met en zonder kinderen. In de directe omgeving zijn enkele supermarkten en restaurants maar voor de gezelligheid moet je de bus nemen naar oa Alculia (met oude stadsmuren en gezellige straatjes) of Alculia Port (boulevard,haven ed). Voor 2.50 euro pp heb je een retourtje en je bent er zo!!!
Het hotel is zijn vier sterren zeker waard en het prettige is dat je kan kiezen uit all inclusive,half pension,logies ed terwijl je altijd van alle facceliteiten van het hotel gebruik mag maken. Omdat de appartementen een kitchenette en koelkast hebben kan je zelf je potje koken maar ook aanschuiven in bv het buffetrestaurant ( veel keus en aan iedereen wordt gedacht). Al met al een echte aanrader als je van rust houd en het niet erg vind om een stukje te reizen om in het centrum te komen.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Fantastisch met jonge kinderen"
mira Reulink
4-10-2011 Zijn net 8 dagen geweest met 2 kindjes 3,5 en 1,5 jaar, we hadden all incl. perfect!(ontbijt buffet, middagbuffet of a la carte,avondbuffet, drinken, ijs, fruit, etc. Kamers ruim, schoon en lijkt als nieuw fohn, magnetron, koelkast, heerlijk bed/bedbank, rain en handdouche, campingbed perfect!Zwembad koud maar prima te doen,3 kinderbadjes waarvan 1 met mooie toestellen, relaxbad 18+ en mooi groot bad.zee gewoon lauw en eerste 100m erg ondiep, water zeer helder. Speeltuin super (luchtkussen, trampoline gaaf speelkasteel, wip, schommel) eten erg afwisselend en erg lekker, zeer kindvriendelijk!! personeel erg vriendelijk, animatie leuk voor de kids, Ik kan niks bedenken wat er niet goed is aan dit hotel. We gaan er zeker nog eens terug.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?