Aparthotel Viva Mallorca**** in Ca'n Picafort Spanje beoordelingen 9.0 | Zoover

Aparthotel Viva Mallorca**** Ca

Beoordelingen Aparthotel Viva Mallorca****

Av. Santa Eulalia s/n. Avenida Sant, 07458 , Ca'n Picafort
Aparthotel Viva Mallorca scoort een 9,0 uit 10, op basis van 237 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Viva Mallorca****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Viva Mallorca**** in Ca'n Picafort, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 100 vakantiefoto's van Aparthotel Viva Mallorca**** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Viva Mallorca**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mallorca. Vergelijk Aparthotel Viva Mallorca**** met andere accommodaties in Ca'n Picafort.

229 beoordelingen over Viva Mallorca****

"Wat een tegenvaller!"
Simone
20-5-2012 Afgelopen week met 2 volw/2 kids (10 en 7 jr) in Viva Mallorca geweest:

+/+:
mooie goed onderhouden tuin;
ruime badkamer met douche en bad;
uitgebreide AI formule (kwaliteitsdrankjes bijv. licor43, fanta, coca-cola en uitgebreide lunchkaart);
apart zwembad voor volw.

-/-:
2 kmr-app: muffe misselijkmakende schimmellucht in app, deur sluit niet goed (deels stuk), te weinig dekens (koude nachten in mei), ontzettend gehorig, niet iedere dag schoonmaak/schone handdoeken.

Buffet: zeer eenzijdig eten, huiswijn van wisselende kwaliteit (vaak zure smaak), lange rijen voor 1 (!) goede koffieautomaat, weinig gastvrije bediening/personeel, vuile borden/kommetjes.

Verder:
3 gezinsleden 2 dgn erg ziek (misselijk, buikpijn, overgeven en diarree);
wifi werkte eerste dagen niet;
teveel gezinnen met krijsende (1-4 jr) kinderen bij het avondeten (afschuwelijk!);
onfris zwembad (veel beestjes);

iets waar we minder last van hadden: 99% Duits georienteerd.

Kortom: voor ons geen Viva Mallorca meer!

"Prima aparthotel"
Marc
8-5-2012 We zijn net terug van dit aparthotel. Een prima bestemming, vooral bedoeld voor ouders met jonge kinderen. Alles is op deze doelgroep ingericht. De dingen op een rij:

Pluspunten:
-prachtig complex met veel groen en mooie paadjes
-mooie speeltuin
-zéér ruime appartementen
-al het personeel was zeer vriendelijk
-goed babybedje

Minpuntjes:
-eten was goed, maar ook weer niet uitstekend te noemen. Aantal keer oud brood en sommig fruit komt rechtstreeks uit de vriezer. De kwaliteit verschilde per avond. Aantal keer was het ook echt prima. Moet zeggen dat wij wel veeleisend zijn qua eten.
-douche werd om de halve minuut steeds even heel koud en daarna even gloeiend heet.
-zwembad was echt ijzig koud in mei, we hebben het niet gebruikt en dat was wel jammer. Slechts enkelen maakten er desondanks gebruik van.

Al met al een uitstekende keus dit aparthotel, ik zou er zonder twijfel zo weer heengaan. We hebben een geweldige week gehad en ons dochtertje van 1 heeft zich ook prima vermaakt.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Met jonge kinderen top!"
martine
7-5-2012 viva formule is echt top voor gezin met jonge kinderen,
animatie super, personeel in zijn totaliteit vriendelijk
speelvoorziening top,
zwembad wel koud,
kamer op zich prima wel koud in april/mei 's nachts aangezien geen verwarming, en erg vochtig (al onze kleding stonk thuis muffig/vochtig
eten is op zich oké maar vaak lauw of wat flauw van smaak,
het park op zich (bebouwing, tuin, zwembaden) erg mooi gedaan, erg groen ook.
Het complex ligt wel een stukje lopen van de zee met jonge kinderen die zelf moeten lope kan dit net te ver zijn.
Appartement met tuintje aan zwembad zijde is super voor de kids.
In zijn totaliteit is dit park absoluut een aanrader!
Volgende keer boeken we ook Viva maar dan pal aan het strand.
Voor deze Viva vind ik persoonlijk een 9 aan de hoge kant gezien bovenstaande minpunten maar een 8 is het wel waard.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Goed appartement, koude zwembaden"
Anoniem
30-10-2011 De upgrade naar een appartement met eigen tuin kostte 25 euro per dag en was het geld waard.
Het appartement had een vochtige geur. De receptie zei dat de vochtige geur werd veroorzaakt door het niet gebruiken van het appartement gedurende een week. Na gebruik van de airconditioning en de verwarming verdween de geur, maar de matrassen waren niet helemaal fris. Er was een tussendeur in ons appartement (nr. 1003).
De kinderen vonden het ondiepe zwembad met piratenschip maar koud. Het grootste zwembad in het complex was erg ondiep (70 cm, 90 cm en 120 cm diep) en erg koud. Er is gratis wifi in de buurt van de receptie, maar het doet het regelmatig niet.
Op de Rancho Can Picafort kunt u een 3 uur horseridingtrip (40 euro) maken op het Son Serra terrein met een stop in Son Serra de Marina.
De meertalige miniclub was goed met ongeveer 4 uur per dag entertainment. In de herfstvakantie waren er veel Nederlanders (en Duitsers).

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Super vakantie gehad"
wifra
29-10-2011 Echt alles is hier heel mooi, laatste week van oktober geweest, nog heel veel animatie, super weer. 5 a 10 min. lopen van het strand prima te doen.
Personeel heel vriendelijk en goed eten. 2-kamer appartement met privélege is echt een aanrader.

met partner, Okt. 2011
"Heerlijk apparthotel"
janny
19-10-2011 Prima accomodatie in het leuke plaatsje Can Picafort. ca 20 min. lopen van strand en boulevard.
Mooie appartementen met BVN TV, die 5x per week worden schoongemaakt.
Erg kindvriendelijk.

met jonge kinderen, 2011
"Heerlijke vakantie!"
geweldiggenoten
1-10-2011 Wij hebben een heerlijke vakantie gehad!
We hadden geboekt omdat dit hotel een 9 had op zoover, en dit is dan ook dik verdiend!
Het is een zeer kindvriendelijke accommodatie. Leuke speeltuin, super animatie, speciaal kinderbuffet met plastic bordjes en bestek van ikea!
De all-inclusiveformule is perfect! Het buffet is heel gevarieerd en 'smiddags eten bij de poolbar is ook een leuke afwisseling.
De ligging tov het strand is goed te doen. 5 minuutjes lopen en je bent er!

Ik kan geen negtieve punten bedenken. Wij gaan zeker nog eens terug.

met een groep, Sept. 2011
"Heerlijk genieten"
Mandy B.
29-9-2011 Viva Mallorca is een heel fijn hotel met kwalitatief goed eten en schone kamers. We hebben dit hotel bezocht met familie en dan is de uitgebreide all-inclusive formule ook ideaal!
Het hotel is zeer kindvriendelijk wat betekent dat er na 22:00 niet meer veel te beleven is dus voor mensen zonder kinderen is dat een klein minpuntje.
Al met al een prachtige vakantie gehad!

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Mooi en gezellig resort. Voor herhaling vatbaar!"
vatoloco77
25-10-2011 Het betreft een heel mooi resort, met een hele mooie zwembaden. Ook de kamers vonden wij zeer groot, schoon en mooi. Als ik zonder kind(eren) op vakantie zou gaan, dan zou ik een ander resort kiezen.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"TOP"
mw.rog
4-10-2011 Dit is een geweldige plek voor een vakantie. Alles is perfect verzorgd en de kamers worden 5x per week goed schoongemaakt. Eten is ook voortreffelijk en afwisselend. De service en animatie is ook perfect. Enig klein minpuntje is de temperatuur van het kinderbadje, die is vrij koud, maar wordt in de loop van de dag iets wwarmer door de zon. Ook voor kinderen, onze kinderen zijn 1 en 3 jaar, is genoeg te doen.