Appartement Parque Mar** in Cala d'Or Spanje beoordelingen 8.7 | Zoover

Appartement Parque Mar** Cala d

Beoordelingen Appartement Parque Mar**

Carrer Parc de la Mar, 07660 , Cala d'Or
Appartement Parque Mar scoort een 8,7 uit 10, op basis van 199 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Parque Mar**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Parque Mar** in Cala d'Or, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 145 vakantiefoto's van Appartement Parque Mar** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Parque Mar** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mallorca. Vergelijk Appartement Parque Mar** met andere accommodaties in Cala d'Or.

196 beoordelingen over Parque Mar**

met oudere kinderen, 2012
"Geweldig park !!"
maria
11-5-2012 wij zijn hier al 3x geweest en gaan deze zomer weer. Niet veel woorden voor nodig, wat een geweldig park !
personeel vriendelijk, mooie app. zwembaden zijn heerlijk en een overvloed aan ruimte op het complex zelf.
tot augustus !

met oudere kinderen, Mei 2012
"Mooi complex zeer vriendelijk personeel."
Sylvia Jagt
15-5-2012 Appartement Parque Mar is rustig gelegen in de wijk Cala Egos. Er rijdt een toeristentreintje naar centrum van Cala d'Or.
Zeer verzorgd en goed onderhouden complex, met mooi uitzicht over zee.
Personeel is zeer klantvriendelijk, kindvriendelijk en behulpzaam.
Halfpension: goed ontbijtbuffet en dinner buffet met elke avond een ander thema!

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Mooi, rustig en vriendelijk"
Marco Hanen
7-5-2012 Een schitterend appartementen complex. Wij hadden een 3-kamer app. Woonkmr + 2 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Bij ons werden 3 keer de handdoeken verwisseld en 1 keer schoongemaakt en 1 keer het beddengoed verwisseld. Het restaurant is netjes en het eten gevarieerd en lekker. Voor ieder wat wils. Het personeel is zeer vriendelijk en altijd bereid om dat kleine beetje extra te doen. Wat dat betreft absoluut geen klachten over de accommodatie. Wat wel een beetje jammer is, is dat er in de omgeving weinig te doen is. Je zit aan de oostkust, waar wel een paar kleine plaatsjes te vinden zijn, maar je moet geen lange boulevards verwachten waar je 's-avonds lekker over kunt flaneren. Mallorca is schijnbaar een paradijs voor wielrenners, want die zie je bij bosjes rijden. Let wel op, want er zijn geen aparte fietspaden.
Al met al was het een geslaagde voorjaarsvakantie.

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Goede kwaliteit prijs verhouding"
zirco
6-11-2011 Laatste week van Oktober vertoeft in Parque Mar en het is een vriendelijk, schoon en rustig park.
We hadden een 3 kamerappartement met halfpension.
Het halfpenension was voor ons verdeeld in ontbijt en avondbuffet welke beide goed verzorg waren.
Let wel op dat de drankjes bij het avondbuffet wel op je rekening komen te staan.
De verzorging van het appartement is prima geregeld en ruim voldoende.
Minpunt: het zwembad is te koud hetgeen een mindere invulling van de dag betekende nogmaals doordat je er verkleumd uit komt.
Het alternatief hierop is het zwemmen in zee waarvan het water zeker 10 graden warmer is als van het zwembad , er zijn div. strandjes in de omgeving een er van is Es Forti.
Het park ligt dicht bij het centrum van Cala Egos met div. supermarktjes en winkeltjes.

"Prachtige accomodatie!!! Super!!"
Rob
17-9-2011 Onwijs schone accomodatie. Prachtig gelegen aan de Middellandse Zee. Mooie tuin, heerlijk zwembad en ligbedden in overvloed. Ga je in juli of augustus, dan is het erg druk en heel veel kinderen. Maar in september is het voor koppels zonder kids best te doen. Restaurants en bars op loopafstand. Het centrum van Cala d'or kan je lopend binnen 30 minuten bereiken en zeker de moeite waard als je door de jachthaven loopt.
Tip voor een restaurant: El Pescadora in Cala Egos (Achter hotel Rocmarina). Heerlijk grill- en visrestaurant. In Cala d'or kan je genieten van tapas in restaurant Tipico. Beide zijn buiten het toeristische gebied gelegen. Al met al fantastisch en zeker de moeite waard.

"Fantastisch!"
wilma
9-9-2011 Ontzettend schoon, vriendelijk en rustig park. We hadden een 3-kamervilla met halfpension geboekt. Slaapkamer met 2-pers waterbed, balkon met uitzicht op Midd. Zee! We liepen zo vanaf ons terras (met grote tafel en 6 stoelen) het zoutwaterbad in. Appartement voorzien van 2 badkamers en 2 toiletten, volledig nieuwe keuken (helaas geen magnetron en airco, wel plafondwaaiers). Van alle gemakken voorzien. Handdoeken, theedoeken, shampoo en zeep zoveel als je maar nodig hebt. Nog nooit zo'n verzorgde vakantie gehad. Personeel zeer vriendelijk. Kreeg hier niet het 'massa-gevoel', maar heel relaxed allemaal en geen gevecht om ligbedden etc. Klein minpuntje (meer detail eigenlijk): geen traphekje, dus uitkijken met kleine kinderen. Ook was ons app geheel geplavuisd, dus nat: glad!
Ontbijtbuffet en avondbuffet prima in orde!
Ligging: perfect, ook dicht bij kleine centrum van Cala Eglo met supermarkt en kleine winkeltjes. Voor mensen die 'savonds vertier zoeken is dit mss niet zo'n goede keus

"Mooie plek met mooie tuin"
familie
27-8-2011 De grootste troef van Parque mar is de ligging met prachtig uitzicht op zee en de mooi verzorgde tuin. De zwembaden zijn super en goed verzorgd. Er zijn ook minpuntjes. De inrichting van ons appartement is gedateerd. Dit schijnt per appartement te verschillen, maar onze keuken was aan vervanging toe. De doortrekker van de wc doet het niet goed, de sleutel in het slot pakt moeizaam, dat soort dingen. Voor de wc in de badkamer moesten we de trap op, niet echt handig. En omdat de bedbanken in de woonkamer als bedden functioneren, heb je savonds geen fatsoenlijke zitruimte om te lezen, want buiten wordt het savonds snel donker.
De apppartementen zijn erg gehorig. Deuren van de buren hoor je klappen en gesprekken van de (boven)buren kun je letterlijk volgen.
De 2 strandjes verderop (ca. 350 meter) zijn klein, druk en vies, maar gelukkig is het water in de Middelandse zee verderop wel schoon. De rotsen zijn erg mooi en bieden gelegenheid voor zwemmen met een trappetje.

"Rustgevend in een prachtige omgeving"
Brian
25-8-2011 Wij zijn in aug. 2011 met 2 personen 8 dagen naar Parque Mar geweest. De eerste indruk was prima, de receptie en het ontvangst waren goed en gaf ons gelijk een goed gevoel. Dit bleek ook toen we onze 2- persoons kamer binnen kwamen. Een lekker ruime kamer met een prachtige bad- en slaapkamer en uitzicht op zee zorgden ervoor dat de vakantie goed begon.

De volgende dag hebben we het park wat verkend. De ligging is absoluut top! De tuin is er één met prachtig onderhouden grasvelden en veel bomen wat zorgt voor de nodige beschutting tegen de zon. Daarnaast grenst het park aan een prachtige baai.

Het park beschikt over 2 redelijk grote zwembaden waarvan we gezien hebben dat de waterkwaliteit elke dag gecontroleerd wordt! Bij deze zwembaden staan strandstoelen die je zelf kunt pakken om lekker aan het water te gaan liggen, of ergens in de prachtige tuin van het complex.

De supermarkten zijn op loopafstand en hebben een goed assortiment!

Al met al een top vakantie gehad op Parque Mar!

met oudere kinderen, 2011
"Mooi park en goede sfeer."
Bakker
16-8-2011 Heerlijk rustige omgeving (het park zelf) en daarbuiten op loopafstand genoeg winkeltjes en restaurants. Ik was hier met 2 kinderen van 11 en 13 en die hebben zich ondanks de geringe animatie uitstekend vermaakt met de andere kinderen.
De sfeer is er heel goed, er is een mooie tuin waar je in alle rust een plekje kunt vinden ook als je niet in alle vroegte je handdoek klaar legt. Dit wordt wel gedaan helaas, maar meestal vlak bij het zwembad, veelal door de mensen met kleine kinderen die onder toezicht in het zwembad spelen. Er zijn genoeg bedjes en nog meer ruimte en in de tuin is het beter vertoeven. Ik had halfpension geboekt maar dat was eigenlijk niet nodig, er waren genoeg restaurants in de buurt en zelfs voor het ontbijt zat er een supermarkt 1 min lopen vanaf de receptie met lekker vers gebakken stokbroden. Het eten bij Parque Mar was wel ok en de bediening erg aardig. De bedoeling is om volgend jaar weer te gaan.

"Superstek"
Jeen,Jelly,Mark en ...
6-9-2011 Gewoon een hele mooie plek voor een betaalbare prijs. Je moet wel een beetje geluk hebben met in welk appartement je komt. Wij hadden mazzel. Supergroot (gedeeltelijk overkapt) balkon en een hagelnieuwe complete keuken (vaatwasser/oven/4-pits keramische kookplaat). Bedbank in de kamer was goed te doen. Vaste bedden waren gewoon goed. Bij ons geen airco. Regelmatige verschoning en schoonmaak. 3 zwembaden waarvan 1 zoutwaterbad welke in een zgn. rustzone ligt met prachtige ligging en uitzicht over de rotsen. Prachtig verzorgde tuin. Door de ruime opzet heb je nooit het gevoel dat het druk is. Altijd voldoende gratis zonnebedden op het complex. Ligging in Cala Egos. Buiten het complex een kleine Spar supermarkt. Op 200m een klein winkelstraatje met restaurantjes, diverse winkeltjes en ook een grotere Eroski supermarkt. Lopen naar het centrum van Cala D'or kost ongeveer een half uurtje. Wij kiezen eigenlijk nooit 2 keer dezelfde bestemming. Parque Mar brengt ons ernstig aan het twijfelen!