11-9-2012
Allereerst, alle lof voor het animatieteam, dit hotel wordt gedragen door hen! Helaas hebben wij wel enige minpunten aan te merken. Het ontbijt: ik heb genoeg aan zachtgekookt eitje, lekker croissantje en een schaaltje yoghurt met vers fruit, al is het maar 1 soort. Niet bij Martha's, de eieren waren blauw, de yoghurt zag er geschift, poederachtig uit, melk was lauw,croissanst waren dordroog en het fruit was niet geschild, sterker nog, de bananen waren zwart en de kiwi's beurs. De shows 's avonds waren geweldig alleen jammer dat ze pas om half 11 beginnnen, en omdat onze kamer naast ons podium lag, sliepen wij en onze oudste, niet voor 23:30. We mochten geen andere kamer. We zijn 13 dagen geweest en er is maar 1x schoongemaakt omdat de schoonmaakster steeds tijdens het middagslaapje van de jongste kwam en niet later wilde terugkomen. Verder moet je voor alles FLINK betalen, tv, bedje, waterkoker, internet. Kortom, dit hotel is pas 4 sterren waard, als je diep in je buidel wil tasten.
11-9-2012
Club Martha's ligt in Cala Ego's. Om de hoek van het hotel vind je 2 kleine supermarkten, 1 grote supermarkt en diverse restaurantjes en winkeltjes. De omgeving ziet er allemaal nieuw en gemaakt uit, niet erg pitoresk oid. Wij vonden de restaurants rondom de haven en in Cala d'Or sfeervoller, 20-30 minuten lopen vanaf het hotel, met het treintje (2 euro pp), of de taxi (6 euro)
Club Martha's beschikt over een buffetrestaurant en een pizaria/eetcafé. Is prima voor een avondje, maar niet bijzonder.
De annimatie voor de kinderen is geweldig, vooral de kinderdisco viel in de smaak bij onze 2jarige dochter.
Het appartement had een groot balkon, inclusief 2 ligbedjes en een zitje met 4 stoelen. Wij zaten wat verder van de animatie af, dus hadden geen last van muziek oid. Uiteraard hoor je het wel als je het op balkon zit.
Op de dag van vertrek, vertrokken wij om 7 uur en kregen wij een ontbijtbox mee. Goed geregeld.
Minpunt: toch nog ver van Cala d'Or en de beddenrace 'sochtends.