Hotel Cala Ferrera*** in Cala d'Or Spanje beoordelingen 7.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Cala Ferrera***

6,7
6,6

31 mei 2012

Ons appartement links bovenaan is echt een aanbeveling. Het heeft 2 balkons (voor en achter) en je hebt dus altijd zon tot laat op de avond. Verder heeft het balkon achter (op foto) een gezellig uitzicht.

Beoordelingen Hotel Cala Ferrera***

Felanitx-Cala Ferrera 4, E-07660, Cala d'Or
Hotel Cala Ferrera scoort een 7,1 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Cala Ferrera***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Cala Ferrera*** in Cala d'Or, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 44 vakantiefoto's van Hotel Cala Ferrera*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Cala Ferrera*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mallorca. Vergelijk Hotel Cala Ferrera*** met andere accommodaties in Cala d'Or.

24 beoordelingen over Cala Ferrera***

6,7
met partner, Okt. 2011
"Fraai gelegen"
Fons
23-10-2011 Als je arriveert midden in de nacht en je hoort dat je maar enkele dagen mag blijven omdat de directie heeft besloten het hotel halverwege oktober te sluiten dan is dat wel even een domper. Na twee dagen (overigens keurig met taxi) naar een ander hotel van dezelfde keten gebracht. Relaxte start is anders. Personeel was ook best nors

Verder is er best wat aan te merken op dit hotel, maar prijs-kwaliteit verhouding was wat ons betreft - gedurende twee nachten verblijf - prima. Kamers wat basic, service (receptiepersoneel) kan beter. Maar schoon hotel, schoon zwembad, schone kamer, super dicht bij strand aan prachtige baai (met fraai uitzicht als je aan de zeezijde zit), afwisselend eten, supermarktje op max 100m lopen, bus stop nabij.

"Goed hotel op en mooie plek"
fam. Termaten
1-8-2011 Hotel Cala Ferrera ligt in een mooie rotsachtige baai.
De natuur is prachtig met al die baaien
Er is een zwembad en via een trapje kom je op een zandstrand .
Eten en kamers zijn prima.
Er wordt goed schoon gemaakt.
Vriendelijk personeel, dat zeer behulpzaam is.
Het is een echt familiehotel: veel gezinnen met kinderen .
Tip: wij zaten aan de voorkant van het hotel, met een mooi uitzicht , erg levendig .
Als je meer van rust houdt kun je beter aan de achterzijde met zeezicht boeken.
Om 24.00 uur is het echt rustig: geen harde muziek meer.
Er is elke dag animatie voor kinderen (kidsclub), en er is elke avond iets te doen voor de volwassenen(eenvoudig)
We hebben een hele fijne vakantie gehad.
Echt een aanrader.

met partner, Sept. 2010
"Een een voudig maar goed hotel"
Lily
15-1-2011 een goed hotel wat best on de de aandacht gebracht mag worden.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Super Hotel"
Yvonne
21-8-2010 Ik was nog al huiverig na een paar beoordelingen te hebben gelezen maar de mensen die ook maar iets negatiefs over het eten te melden hadden moeten gewoon thuis blijven, ontbijt ( noem maar op incl engels ontbijt) , lunch super, diner fantastisch geen dag het zelfde eten . Maar een airco hebben wij wel gemist.
Maar de ligging is geweldig geen overlast van bars of discotheken, uitzicht op zee.
Grote familie kamer ( dubbele slaapkamer met tussendeur) helaas geen airco.
Schoon elke dag nieuwe handdoeken en om de 3 dagen schoon beddegoed.
Personeel zo lief en behulpzaam en vrolijk.
Entertainment voor sávonds in het hotel was slecht ( maar daar gaan wij er ook niet voor naar toe). Strand dichtbij via een trap en bedjes te huur voor 11.50 euro per 2 per dag.

Kortom voor herhaling vatbaar en mensen een echte aanrader

met partner, Aug. 2010
"Aanrader"
Rob van Bree
20-8-2010 Hotel Cala ferrera in Cala D'or is een uitstekende 3 sterrenhotel, ik ging er een beetje sceptisch heen omdat ik zeer slechte ervaringen heb gehad met 3 sterren hotels in spanje maar dit is een voorbeeld voor allen van hem.
Natuurlijk zijn er wat kritiekpuntjes maar wat wil je *ahumm verwende Nederlanders ahumm*

Het hotel ligt pal aan 1 van de mooiste strandjes gelegen in cala d'or, je kunt zelfs vanaf je hotel zo op de excursieboot stappen en een zeer mooie tour krijgen voor weinig geld ( zeer mooie snorkelervaring ).

Het eten was echt heel goed, rekening houdend dat het een 3 sterrenhotel is.
Ontbijt = Perfect Lunch = Goed Dinner = Goed

Hotel zelf: schoonmakers aardig en kwamen elke dag alles schoonmaken, de kamer die wij hadden was aan de kleine kant maar dat was pech hebben, de matrassen vond ik wel slecht eerlijk gezegd.

Omgeving: Ligt pal aan 1 van de mooiste strandjes, 1 minuut lopen van de winkelstraat en 10 min. van t centrum, openbar vervoer uitstekend voor weinig geld

met jonge kinderen, Sept. 2009
"Prijs kwaliteit = perfect"
Roel en Ilona
17-9-2009 De appartementen zijn eenvoudig, maar zeker wel netjes.
Er wordt 2-3 x per week schoongemaakt! Zwembaden, welke elke avond met chemicaliën behandeld, zodat je de dag erna weer lekker kan genieten van een netjes, schoon bad.
Ontbijt = goed.
's avonds buffet = eenvoudig.
Aan het zwembad (tegenover receptie), kun je voor een goede prijs, ook zeer lekker (avond)eten. = Restaurant Sunset. (eigenaaresse Grace (NLD).
Zeer kindvriendelijk!
kortom = prijs / kwaliteit = perfect!!!!!!!!

met partner, Aug. 2009
"Zonde van je geld."
Figaroa
24-8-2009 Ferrera Beach plaatje uit de reisgids ziet er heerlijk uit
eenmaal aan gekomen zie je het complex ook, en nog steeds ziet het er heerlijk uit.
maar wanneer je je sleutel krijgt wat 2 moet zijn is 1 wordt je er mooi 15 min er vandaan gedropt, in een huisje wat lijkt op Center Parks, binnen gekomen kan alles een likje verf gebruiken/antikalkje de t.v. doet het gelukkig maar zit zo vast gelijmd dat het moeilijk is om van kanaal te veranderen. Huishoudelijk apparateur is een camping setje het steel van het pannetje vloog bij ons de 2e dag er af .Bedden sliepen voor geen meter. Schoonmaak ploeg is ook liever lui dan moe echt fris ruikt het niet , linnenbedden wordt maar 1x in de week gedaan dus zweet je heel erg heb je pech gehad.Zwembad wordt ook 1x in de week gedaan rest van de week zwem je met zand op de bodem. Winkels 2 a 3 uurtjes lopen, strand net voor 80 man.Supermarkten op elke hoek.Afrikaanse vrouwtje ook die graag je haar vlechten voor euro's.Receptie zegt I dont know!!

"Prima prijs kwaliteits verhouding"
Charlotte
7-7-2009 Na alle negatieve verhalen te hebben gelezen toch wat ongerust over dit hotel. Echter een week in juni 2009 bleek een uitstekende keuze.

De kamers zijn simpel, maar schoon, airco op aanvraag (beperkt in hoogseizoen). Centrum en stranden op loopafstand, tip zijn de rotsen aan de kop van de baai, te bereiken via paadje dat start rechterzijde zwembad "hekje met bordje "privado" niets van aantrekken.

De animatie van het naastgelegen hotel zorg tussen 21.00 en 24.00 voor wat kleine overlast.

Het eten was ronduit goed, zowel ontbijt als dinerbuffet, hardstikke goed. Genoeg keuze, goede kwaliteit, veel vers fruit e.d. en iedere dag anders.

Strand was erg druk, Zandvoort idee, hutje mutje, maar daar zijn wij nederlanders wel aan gewend. Tip: huur een auto of wandel naar de kop van de baai om rustig op de rotsen te genieten van het koele windje en de prachtige turquoise zee.

"Hier gaan we nooit meer naar toe."
Elly Spijkers
3-6-2009 Zijn net terug 3 juni 2009 van een vakantie van 8 dagen ontbijt was prima maar de schoonmaak was waardeloos beddengoed is in die 8 dagen niet verschoond badhanddoeken maar 1x verwisselt sanitair is in die 8 dagen niet schoon gemaakt heb zelf er maar af en toe een bezem door gehaald verder heel gehorig we konden de buren alles horen doen op sex gebied. Verder is de kamer heel licht de enkele gordijnen die er hangen daar moesten we 's avonds een deken over heen gooien zodat het wat donkerder werd in de kamer.De bedden waren keihard iedereen heeft bij vertrek last van de rug. Het eiland is prachtig maar naar dit hotel/ appartement complex gaan we nooit meer een tweede keer terug.

Ron en Elly

met partner, Mei 2009
"Wij gaan er zeker nog een keer heen"
barbara schippers
22-5-2009 prima hotel, eten simpel maar wat er was was goed, ook voor vegetariers! je kunt er per dag all-inclusive boeken, dus als je een x een hele dag in het hotel blijft kun je dat er die dag extra bijboeken. het hotel heeft een prachtige ligging aan de baai en kijkt uit op de zee, ze noemen het in de buurt het bejaarden hotel, dus als je gaat om te feesten is het niet het ideale hotel, maar als je van rust houdt dan is het een prima hotel. hier en daar is het wel wat gehorig, maar dat ligt ook voornamelijk aan diegenen die boven/naast je slapen want normaal hou je toch wel een beetje rekening met elkaar. wij gaan zeker nog een x terug.