Vakantie Beoordelingen Cala d'Or Mallorca vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Cala d'Or

6,4

Cala d

Beoordelingen Cala d'Or

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Cala d'Or. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Cala d'Or. Ben je zelf op vakantie geweest naar Cala d'Or? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Cala d'Or scoort een 7,9 uit 10, op basis van 270 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 26 Appartementen, 14 Aparthotels, 3 Bungalows, 7 Vakantiehuizen, 6 Hostels, 25 Hotels, 1 Pension en 9 Villas in Cala d'Or. Op Zoover vind je bovendien 239 vakantiefoto's van Cala d'Or. Je kunt 3 video's van Cala d'Or bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Cala d'Or. Bekijk ook andere accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mallorca.

263 beoordelingen over Cala d'Or

6,4
met jonge kinderen, Mei 2012
"Schoon maar niet rolstoelvriendelijk!"
Jefrem
Sfeer
30-5-2012 Leuk dorp, ruim een uur rijden vanaf de luchthaven palma. Met naast de souvenirshops ook winkeltjes met het minder geijkte spul, veel goede eettenten, leuke stranden en wat ons opviel, erg schoon allemaal. De mensen die slecht ter been zijn raad ik niet aan hier heen te gaan. Bergje op en af, trappen en ongelijke stoepen buiten het centrum.Al met al een fijne plek om je vakantie door te brengen!

"Leuke plaats"
adviescentrum
Sfeer
17-5-2012 Cala D'or is een leuke plaats met voornamelijk laagbouw waardoor het een sfeervolle uitstraling heeft. De stranden zijn allemaal baaitjes in de rotsen, wat ook sfeervol is, maar in de zomer weten wij uit ervaring dat het er daardoor heel heet en heel druk is.

"Echt een familie dorp"
ellen_223
Sfeer
21-5-2012 Heerlijke tijd gehad in Cala d'Or. Jammer voor ons dat het weer (13-20 mei) niet iedere dag geweldig was. De zon had wat ons betreft meer mogen schijnen. Koud was het gelukkig niet.

Cala d'Or was in deze tijd nog een rustig dorp waar veel mensen met (kleine) kinderen komen.
Het hele plaatsje heeft een gezellige een vriendelijke uitstraling.

Een nadeel vonden wij was dat het dorp niet echt vriendelijk is voor kinderwagens.
Veel trappen en drempels. Veel winkels en restaurants zijn via een trap te bereiken.
Geen reden om er niet nog een naar toe te gaan hoor, maar soms wel onhandig!

met partner, Mei 2012
"Heerlijke vakantiebestemming!"
mevrouw Looije
Sfeer
13-5-2012 Cala d Or is erg leuk met de witte huizen en de baaitjes. Het zal vast druk zijn in de zomer maar in mei was het heerlijk weer en lekker rustig.

"Prima stadje"
Kim van Gils
Sfeer
20-5-2012 Een aardige vakanieplaats met veel bedrijvigheid: restaurants, bars en (toeristen)winkeltjes in overvloed. Leuk om een keer doorheen te wandelen, maar niet heel veel te beleven. Cala Gran (het grote strand) heeft helderblauw water en ligt in een kloof. Het is daarom niet erg uitgestrekt, maar wel overzichtelijk.

met oudere kinderen, Mei 2012
"Prima voor rustzoekers en ouden vandagen"
heer Nieuwland
Sfeer
20-5-2012 rustige omgeving, veel bejaarden nauwelijks strand en slecht bereikbaar.Huis was prachtig en de rest van Mallorca is zeker de moeite waard.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Gezellig terrasjes en kleine winkeltjes"
Linda
Sfeer
13-5-2012 Overal terrasjes etc. Leuke winkels in het centrum. Ook grote merken te koop.

met partner, Mei 2012
"Voor herhaling vatbaar"
naam naam
Sfeer in stad
18-5-2012 Zijn in Cala D'Or geweest. Een heel leuk dorpje met prachtige strandjes. We waren daar de eerste 9 dagen van Mei. Een beetje aan de vroege kant maar de mensen waren blij dat de eerste toeristen hun intrede maakten. We hadden een appartement geboekt aan de rand van het centrum genaamd Sol Cala DÓr. Uitstekende kamers. Prima service. Hebben het reuze naar het zin gehad.

met partner, Apr. 2012
"Gezellig plaatsje"
cfmaat
Sfeer
11-5-2012 Leuke en gezellige eetgelegenheden.Een aanrader is Can Pedro naast de Burger King...voortreffelijk eten en een gezellige Hollandse sfeer.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Knus, mooi en gezellig"
Rene
Sfeer
13-5-2012 Ben geen Spanje fan. Benidorm, Torremolinos etc. krijg ik koude rillingen van. Lange zandstranden; hoogbouw etc. Pffff... Cala d'Or is vriendelijk. Bijna alles laagbouw; alles wit; prachtige kleine baaitjes; mooi achterland. Ideaal! Zou er echter ook niet in het hoogseizoen willen zitten met oog op de drukte, maar in voorseizoen vind ik het een klein paradijsje!