Beoordelingen Aparthotel Viva Tropic****

18 mei 2013

Viva Tropic****
Beoordelingen Aparthotel Viva Tropic****
C/ Anselm Turmeda, s/n, E-07410, Alcudia / Puerto de Alcudia
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Viva Tropic**** in Alcudia / Puerto de Alcudia, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Viva Tropic**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Aparthotel Viva Tropic scoort een 8,5 uit 10, op basis van 250 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Viva Tropic**** in Alcudia / Puerto de Alcudia, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Viva Tropic****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Aparthotel Viva Tropic**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 147 vakantiefoto's van Aparthotel Viva Tropic**** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Viva Tropic**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mallorca. Vergelijk Aparthotel Viva Tropic**** met andere accommodaties in Alcudia / Puerto de Alcudia.

245 beoordelingen over Viva Tropic****

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Mooi vakantiecomplex met vriendelijk personeel"
Veronique van der L...
13-5-2013 Een mooi vakantiecomplex met zeer vriendelijk personeel. Op loopafstand van het strand en daar zijn genoeg leuke eetgelegenheden.
Op het coplex is genoeg te doen voor de kinderen. Mooi gebied om te fietsen. De bushalte is ook dichtbij.
Watertemperatuur van het buitenzwembad was wel erg koud, zeker voor kleinere kinderen.

met partner, Apr. 2013
"Redelijk"
FD
13-5-2013 Service goed met vriendelijk personeel, alleen een raadsel waarom de beoordeling van het eten zo hoog is, een van de slechtere hotels qua eten waar we geweest zijn, heel weinig keus en vrijwel nooit warm, misschien te maken met de vroege periode maar dan nog. Omgeving (promenade/baai) viel tegen, omgeving Cala Millor met strand en promenade mooier.

met vrienden, Sept. 2012
"Wow!"
Ellis
25-9-2012 Het is een mooi (Apart)hotel! De locatie is ideaal, op loop afstand van het strand (3 minuten) en het historisch centrum (10 minuten). Het personeel is zeer vriendelijk. Wij arriveerden vroeg in de ochtend en konden meteen naar het appartement. Het appartement was mooi en netjes. Dagelijks werden de kamers schoon gemaakt en schone handdoeken.
Er is genoeg entertainment bij het hotel en aan de boulevard (3 minuten lopen). Het eten en drinken in het hotel is heerlijk en betaalbaar. Wij waren zonder kinderen, maar het is absoluut kindvriendelijk. Er wordt veel georganiseerd voor de kinderen. Ook kan je via het hotel een auto of fiets huren om de omgeving te verkennen. als je van wandelen of fietsen houdt dan is het natuurpark Albufeira absoluut een aanrader. Op de dag van vertrek kan je gratis gebruik maken van een prive kleedkamer met badkamer. Handig voor als je in de avond terug reist. Al met al een absolute aanrader!

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Prima hotel"
woutermeijer
27-12-2012 Groot hotel maar door laagbouw en verspreide ligging van zwembaden viel dit mee. Kleine kamer aan straatzijde met balkon vrijwl niet bruikbaar met 2 kleine kinderen. Verder netjes schoon, personeel gastgericht en animatie zeker goed. Restaurant, net als bijbehorend Hotel/rest. aan de houlevard verrassend goed.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Wat een topplek!"
K.
19-8-2012 We zijn hier 2 weken geweest, all inclusive en het is ons prima bevallen.
Het strand is vlakbij, het eten is top.
Het zwembad heeft voor ieder wat wils, de 18+ pool is zeer relaxed. Het piratenschip voor kinderen is een toppertje.
Het enige wat ons uit de vorige recensies niet is opgevallen, zijn de muggen waar men het over heeft, helemaal niks van gemerkt. We zaten op nr 1346, aan de straatkant.
Het personeel is zeer vriendelijk, we kregen zelfs van de schoonmaakster een hand toen we weggingen.
We gaan hier zeker nog een keer terugkomen!

met jonge kinderen, Juli 2012
"Prima appartement met goede ligging"
Bisschop
23-7-2012 Pluspunten: ligging, service, schoon, kindvriendelijk, modern
Minpunten: zéér slechte bedden (ouderwetse losse bedjes naast elkaar met spiraal en zeer dun matrasje), zeer gehorig, je hoort letterlijk wat de buren zeggen. Je hebt altijd mensen die geen rekening met anderen houden,kids laten gillen op de gang op 7 uur.Handdoekje leggen bij het zwembad gebeurt wel. Je moet er toch wel om 7 uur bij zijn.Handdoeken worden niet verwijderd. Badlakenservice aanwezig, wissel alleen op dins-vrij-zondag tussen 10-11 uur, is niet handig als je strandmens bent. Hadden premium appartement, was niet erg ruim. Prijs kwaliteit valt over te twisten. Wij hadden alleen logies,dus eten kunnen wij niet beoordelen.
Animatie (alleen de minidisco een keer of 7 gezien) was prima voor de kinderen. Verder niets van meegekregen.Volgende keer zeker weer Alcudia maar dan een kleinschaliger hotel/appartement. Strand is overigens met kinderen fantastisch! Mooie aflopende zee en zand dat niet heet wordt!

met partner, Juli 2012
"Geweldige vakantie!"
S&S
6-11-2012 In juli hebben mijn vriend en ik hier een geweldige vakantie gehad! Om negen uur 's ochtends kwamen wij al aan, en we moesten natuurlijk wachten op een hotelkamer. Officieel was de inchecktijd 15.00, maar om 13.30 werden wij al opgebeld dat er een kamer beschikbaar voor ons was! Kijk wel uit bij de receptie, ze proberen je een duurdere kamer aan te smeren. Het 18+ zwembad is erg mooi, en hier hoefden wij 's ochtends om 7 uur geen handdoek te leggen. Om 10 uur konden we nog kiezen waar we wilden liggen. Bij het 'normale' zwembad liggen alle bedjes om 7 uur al vol met handdoeken. In het winkeltje van het hotel kun je veel spullen halen, goedkoper is de lidl of eroski(ong. 15 min lopen). Het hotel is erg goed, en het personeel is erg vriendelijk. Wij hadden logies dus over het eten kan ik niets zeggen. De stad Alcudia is erg leuk, niet heel groot. Meer toeristenwinkeltjes/restaurantjes. De zee is super mooi! Hier zou ik heel graag nog eens teruggaan.

met partner, Juli 2012
"Niet twijfelen maar doen!"
Anouk
12-7-2012 Erg mooie accommodatie.Super mooie hotelkamer/appartement.Groot balkon met zitje +wasrekje. Wij hadden mooi uitzicht op het grasveld met volleybalveld,erg rustige locatie we zaten op nr1403 dat is op de 4e etage en de ene laatste kamer van de gang.Wat ook ideaal is qua geluidsoverlast.Keukentje heeft een koelkast met vriesvak 2kookpitten, koffiezet apparaat, broodrooster& waterkoker. Locatie is top! binnen 2min lopen zit je op het strand ideaal! Erg mooi strand wit zand en loopt erg vlak af, ideaal voor kleine kinderen. De accommodatie is erg mooi aangelegd. Mooi zwembad en de animatie is voor kinderen ook top!
18+zwembad is ook erg relaxt met de heerlijke loungebedden! Personeel is erg vriendelijk, elke dag word je kamer schoongemaakt, bed opgemaakt. en krijg je schone handdoeken (als je ze op de grond legt) behalve op woensdag en zondag. Je kan ook bij de receptie badlakens krijgen. Je moet 10euro borg er voor betalen. Je kan hem elke dag weer inleveren voor een schone.

met jonge kinderen, Juni 2012
"Heerlijke vakantie gehad"
kvpaassen
3-7-2012 +:
kinderzwembad met piratenschip en alle glijbanen. Geweldig! Onze zoon van bijna 3 jaar kon zich hier zelfstandig vermaken. speeltuin ernaast was ook erg leuk.
Strand maar 5 minuten lopen
Animatieteam heel goed geregeld voor kinderen en volwassen (Vivalied+ dansje zit nog steeds in mijn hoofd). Wel alleen voor kinderen vanaf 4 jr.
Lifeguard bij zwembaden de gehele dag.
Groot balkon (3 bij 3) met uitzicht op zwembad en podium
Supermarkt aan het hotel met verse broodjes en compleet assortiment (ondanks de prijzen, lekker makkelijk gewoon)
Overal goede kinderstoelen bij restaurant

kamers zeer gehorig, + schoonmaker die al vanaf 7 uur met hun trolleys rollen en meubels schuiven.
Eten was wat saai en vaak lauw (Halfpension)
Schoonmaak kamer niet goed (badkamer rook constant naar urine)
We hadden een gerenoveerde premiumkamer, voor 4* vonden wij dit tegenvallen. Bad roesten, voegen al erg vies, bank zat niet goed in elkaar.
Bedden zeer slecht!

met vrienden, Juni 2012
"Super"
Leonie
8-11-2012 Het is een heel mooi hotel met vriendelijk personeel. Heel veel zwembaden en het strand zo ongeveer om de hoek. Super!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit