12-5-2013
In april hier een week geweest. Uitstekend bevallen. Prima kamer, zeer schoon. Het eten is uitstekend. Ik hoorde Nederlanders klagen over het eten. Vraag me af hoe of dat zij het thuis hebben. In de bediening redelijk veel Oosteuropeanen die perfect hun talen spreken. Dat hebben wij wel eens anders meegemaakt. Directie zie je regelmatig, zit duidelijk niet in ivoren toren. Ook hier vanaf 7 uur in de ochtend handdoekje leggen. Want wat zijn we bang dat we geen stoel krijgen. Directeur zei me dat men hier daadwerkelijk bij drukte handdoeken weg haalt. Het 1e hotel waarvan ik heb gezien dat het werkelijk gebeurt, alle lof!!
Bij laat vertrek gelegenheid om nog van een kamer gebruik te maken.
Beste heer Jonkman,
Hartelijk bedankt voor uw positieve en lovende woorden over het hotel in het algemeen, de gastronomie en het management van het hotel. Het is goed te horen dat u een prima vakantie bij ons heeft beleefd. Wij hopen u in de nabije toekomst nogmaals bij in het hotel te mogen begroeten. Met vriendelijke groet, Direkteur Seaside Los Jameos Playa****
10-4-2013
Goed hotel, kamers aan de kleine kant, wel erg schoon en netjes! Vriendelijk personeel..het eten is super! Hele goede all in formule, zelfde zo goed in een ander hotel meegemaakt!
Een min puntje, ...als de fles leeg is, van drank Wat niet dagelijkse gedronken wordt, dan moet je je eigen fles maar gaan kopen, want na 4 avonden nog steeds geen nieuwe fles aanwezig!!!! En wij hebben nog 10 dagen te gaan!!!
Beste Seaside Los Jameos Playa gasten,
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Het is goed te horen dat u zowel de kwaliteit van het eten in ons hotel, als de schoonmaak van uw kamer zo enorm waardeert. Ook zullen wij uw lof aan ons personeel doorgeven. Bij onze All inclusief Formule zijn een selectie van nationale en internationale dranken inclusief en de frisdranken worden uit flesjes geserveerd. Het is fijn te horen dat deze formule bij u in de smaak is gevallen. Wij zijn enigzins verbaasd uw verhaal te horen betreffende het ontbrekende dranktype. Dit gebeurt normaal gezien niet. Daarom verzoeken wij u vriendelijk even contact op te nemen met de directie van het hotel, aangezien wij uit dit kommentaar niet kunnen opmaken om welke drank het gaat. Wij zullen er dan alles aan doen, dit voor u op te lossen. Met vriendelijke groet, Martin Kuckenburg Direkteur Seaside Los Jameos Playa****
27-3-2013
Personeel zeer klant vriendelijk, dat kon niet beter! Kamer werd goed schoongemaakt, bij aankomst flesje wijn op kamer, zeer attent, altijd schone handdoeken, en genoeg flesjes water op de kamer, erg schoon. Restaurant was goed, voor een stel zoals wij niet alleen familie tafels maar ook tafeltjes voor 2 aan de trap kant, daar is het ook rustiger en zitten we niet tussen de families, konden we erg waarderen, fijne vakantie gehad in dit mooie schone hotel, eind vd week wel drukker ivm met paasvakantie maar daar hadden wij maar 1 dag last van. Zeer goed hotel
Beste gasten Rodenburg,
Op de eerste plaats hartelijk dank voor uw positieve waardering van ons hotel. Ons personeel verheugd zich over het feit de de klantvriendelijkheid zo door u is gewaardeerd. Deze bevestiging is voor ons een impuls om op dezelfde manier door te gaan. Wij doen ons best het verblijf, zowel op de kamer, als in ons restaurant en de rest van het hotel, zowel voor families, als voor paren zo aangenaam mogelijk te maken. Pasen is inderdaad een wat drukkere tijd. Hopelijk zien we u in de toekomst nogmaals in Seaside Los Jameos Playa terug. Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groet, Martin Kuckenburg Direkteur Seaside Los Jameos Playa****
11-3-2013
Mooi sfeervol hotel, prachtige goed verzorgde grote tuin, mooie kamer,goede ligging en gevarieerd goed eten.
Ik kom zeker nog een keer terug
Samen met mijn zus een week lang genoten van rust, eten ende zon.
Beste mevrouw Smitshoek,
Graag willen wij u hartelijk bedanken dat u de tijd heeft genomen ons hotel op Zoover te beoordelen. Wij zijn blij te horen dat de sfeer, de tuinen en de kamer goed bevallen zijn. Wij doen al het mogelijke ons hotel zo goed mogelijk te onderhouden en onze gasten de beste gastronomie aan te bieden. Het is altijd goed te horen dat dit gewaardeerd is en dat we hebben kunnen bijdragen aan een heerlijke vakantie. Wij kijken al uit naar uw volgende bezoek.
Met vriendelijke groet,
Martin Kuckenburg Direkteur Seaside Los Jameos Playa****