Beoordelingen Hotel Riu Paraiso Lanzarote Resort****

26 mei 2013

Riu Paraiso Lanzarote Resort****
Beoordelingen Hotel Riu Paraiso Lanzarote Resort****
c/ Suiza 4, E-35519, Puerto del Carmen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Riu Paraiso Lanzarote Resort**** in Puerto del Carmen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Riu Paraiso Lanzarote Resort**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Riu Paraiso Lanzarote Resort scoort een 8,1 uit 10, op basis van 284 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Riu Paraiso Lanzarote Resort**** in Puerto del Carmen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Riu Paraiso Lanzarote Resort****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Riu Paraiso Lanzarote Resort**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 161 vakantiefoto's van Hotel Riu Paraiso Lanzarote Resort**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Riu Paraiso Lanzarote Resort**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lanzarote. Vergelijk Hotel Riu Paraiso Lanzarote Resort**** met andere accommodaties in Puerto del Carmen.

267 beoordelingen over Riu Paraiso Lanzarote Resort****

met partner, Apr. 2013
"Gezellig hotel"
Emmy Bitter
3-5-2013 Het is een prima hotel, maar de mensen die slecht ter been zijn moeten - wanneer ze in het voormalige RIU Palace zijn ondergebracht, een giga afstand lopen om te eten. De tuinen zijn mooi,
Het avondeten valt ten opzichte van Clubhotel Riu Gran Canaria erg tegen. Weinig variatie voor wat betreft groente. Heb nog nooit zo vaak spinazie gegeten! Oudere mensen kunnen aan het eten van vlees een hele klus hebben. Ontbijt met dieethoekje en lunch zijn voortreffelijk. Bijzonder aardig personeel!

met partner, Mrt. 2013
"Zeer prettig hotel voor een redelijke prijs."
Ralph
5-4-2013 Zeer prettig hotel voor een redelijke prijs. Heel gezellig annimatieteam, lekker centraal gelegen (op loopafstand van diverse winkels en eetgelegenheden) op een steenworp afstand van het strand maar er zijn ook 2 zwembaden. Enige afknapper vonden wij het reguliere restaurant. De 2 specialiteiten restaurants zijn een welkome afwisseling. Hotel bestaat uit 2 delen, zit je niet in het centrale deel moet je wel een klein stukje lopen. Maar dit is alleen voor mensen die slecht ter been zijn eventueel een klein probleem. Er zijn echter overal liften en ook mensen met rolstoelen gezien dus geen obstakels die onoverkomelijk zijn.

met partner, Jan. 2013
"Goed hotel met zeer vriendelijk personeel"
theo en jacqueline
16-2-2013 Wij waren half Januari voor de derde keer in een Riu CLUB HOTEL, wederom erg goed bevallen. De gemoederlijkheid, de vriendelijkheid van het personeel en het idee van ALLES MAG, NIETS MOET is heerlijk.
Kamer was prima, heerlijke bedden en erg schoon. Animatie is erg goed, ik heb wel 12 animatoren gezien. Eten was prima, gezellige bar en zitjes.
Gelegen na het oversteken van een straat aan de boulevard, waar het heerlijk wandelen is, de ene kant op naar het vliegveld, waar de vliegtuigen over je heen starten en landen, spectaculair en de andere kant op naar het stadje zelf, neem wel goede wandelschoenen mee, het is beide kanten op wel 3 kwartier lopen, maar het is de moeite waard.

met partner, Dec. 2012
"Grandioos"
terwijn
24-12-2012 Wat een perfect hotel. De service is helemaal toppie.Bij de receptie kan je in het hollands terecht.Lof voor tania en geert zijn erg service gericht. het eten is werkelijk af veel keuze en smaakvol.Als je de kamer bij wil huren kost dat 45euro behalven als je een riu pas heeft maar! die waren wij vergeten.Als je niet te ver wil lopen moet je het gedeelte bij de receptie nemen want het zijn 2 in een hotels.Voor mensen die slecht ter been zijn is het mogelijk om een scootmobiel te huren dat kost voor een week 95euro.Als je last van mugen heeft kun je bij de receptie een muggen steker krijgen.Mijn bed was erg hard binnen tien minuten brachten ze een schuimrubber matras.Dit hotel verdiend een hoop lof,het is echt riu waardig.Voor de winkels is het wel 30minuten lopen of!een taxi is erg goedkoop.Echt een aanraader dit hotel.

met vrienden, Dec. 2012
"Fantastisch Goed hotel."
Jan
24-12-2012 We zijn weer naar RIU Paraiso Lanzarote gegaan. Mooi Hotel - Fraaie kamer- Alles goed verzorgd en zelfs het weer was goed in de eerste helft van december. Deze keer vrienden meegenomen en die waren meer dan enthousiast. Dus in 21013 gaan we beslist weer naar RIU Paraiso.

met oudere kinderen, Okt. 2012
"Moeilijk iets negatiefs te vinden"
martinnouwen
25-10-2012 Dit hotel is ons bijzonder goed meegevallen.
personeel:altijd zeer vriendelijk
kamers:ruim en zeer proper(tegelvloer)
restaurant:ruime keuze.showcooking gaat zeer vlot.
zwembad:alles word proper gehouden.Er ligt geen rommel.
animatie:eigen animatieteam,te gek.
ligging:rustig en vlak bij de wandelpromenade.

met een groep, Aug. 2012
"Goed, in het hoogseizoen druk, hotel"
janbloemen
14-9-2012 Een Riu clubhotel, dus veel gezinnen met kinderen. Dit brengt uiteraard het nodige rumoer met zich mee. Voor de kinderen is er Riuland. Hier worden ze door het animatieteam (regelmatig ook nederlandstalig) bezig gehouden. Restaurant is wel erg druk, op het eten en de variatie in het eten is niets aan te merken. De thema restaurants (aziatisch en mexikaans) zijn prima en qua drukte een verademing.
Familiekamers enigszins gedateerd. Waarom hier nog 2-persoons bedden 1 mtr 40 breed?? Schoonmaak uitstekend.
Ligging: dichtbij vliegveld, dus korte transfertijd (10 minuten).
Receptie klantvriendelijk en behulpzaam.
Ligbedden reserveren niet toegestaan, maar daar trekt niemand zich iets van aan. Dus moet je zelf ook meedoen.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Goed hotel"
Klijn
22-8-2012 Hotel Riu Paraiso vonden wij een prima hotel. Het personeel buitengewoon vriendelijk.
Wie er durft te klagen over het eten moet zich diep schamen. Heel veel keus en voor ieder wat wils.

met partner, Juli 2012
"Niet in het hoogseizoen"
F.Wessels
18-8-2012 Het hotel heeft een Riu status, maar kan het niet op alle fronten waarmaken. Het personeel doet erg zijn best is is ook vriendelijk, maar in het hoogseizoen zijn er meer mensen in het hotel dan ze eigenlijk aan kunnen. Dit heeft onplezierige gevolgen bij het zwembad en tijdens de maaltijden: het effect alsof je in een supermarkt moet eten. We zijn ook iedere dag naar buiten gegaan om daar wat rustiger te kunnen eten. Dit eten heeft zeker kwaliteit, maar de variatie liet sommige dagen te wensen over. De kamers en het hotel verder is zeker RIU waardig (dus goed), het personeel ook. Zelfs de leiding doet flink mee om er voor te zorgen dat een ieder het naar zijn zin heeft. Toch kunnen wij niet om het gevoel heen, dat je in een hotelfabriek bent en dat doet afbreuk aan de status die wij van RIU gewend zijn. Het houdt ons niet tegen om toch weer naar een RIU hotel te gaan, maar in Spanje is ons dat minder goed bevallen dan elders.

met partner, Juli 2012
"Prima all in hotel "
Sharon
8-8-2012 Wij zijn net terug van Lanzarote 15 dagen. 7 dagen hiervan hadden wij een huurauto die wij prima bij het hotel konden parkeren. Zeer vriendelijk receptie personeel. Het restaurant personeel is zeer gesloten, mogelijk ook omdat je bij deze riu geen vaste tafel plekken en geen vaste etenstijden hebt. Het restaurant is erg groot en daardoor soms ook wat druk. Het eten in de thema restaurants is echt een aanrader. Hier wisselt ook het eten. De kamers zijn prima onderhouden. Jammer dat de bedden op wielen staan en je na iedere keer omdraaien wakker bent omdat je bed verschuift. ( tip: riem of kofferband erom). Het reserveren van bedden 's ochtends blijft ook in dit hotel een hel. Je moet er wel aan mee doen anders hebt je in het hoogseizoen geen bedje en parasol( deze worden keurig gemaakt door het personeel ). Prima hotel zeker voor kinderen ( animatie is top)

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?