Beoordelingen Appartement Playa Club***

25 mei 2013

Playa Club***
Beoordelingen Appartement Playa Club***
Calle Pedro Barba 2, E-35510, Puerto del Carmen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Playa Club*** in Puerto del Carmen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Playa Club*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Playa Club scoort een 8,2 uit 10, op basis van 191 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Playa Club*** in Puerto del Carmen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Playa Club***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Playa Club*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 101 vakantiefoto's van Appartement Playa Club*** vinden. Je kunt 4 video's van Appartement Playa Club*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lanzarote. Vergelijk Appartement Playa Club*** met andere accommodaties in Puerto del Carmen.

191 beoordelingen over Playa Club***

met jonge kinderen, Mrt. 2013
"Super voor kleine kinderen"
Marieke
1-4-2013 Wij zijn met ons gezin met een dochter van 20 mnd en een babyzoontje van 3 maanden en de grootouders bij Playa Club geweest vlak voor de Pasen. Terwijl het in Nederland ijskoud was, genoten wij van het heerlijke weer en de fijne accomodatie.

- ruime appartementen, wij hadden uitzicht op gezellig parkje
- alles wordt zeer goed onderhouden
- zwembadje voor de kleintjes niet verwarmd, maar onze dochter vond dat niet erg.
- de appartementen worden om de dag schoongemaakt en van nieuw bedlinnen en handdoeken voorzien. Bijna té vaak, eigenlijk. Schoonmakend personeel erg aardig - maar wij gaven dan ook altijd een paar euro tip.
- Sowieso is iedereen daar dol op kleine kinderen. Bij alle restaurants goede ervaringen, ze komen meteen met een kinderstoel aanzetten, warmen babyvoeding voor je op, niks is te veel moeite

met oudere kinderen, Feb. 2013
"Erg leuk en centraal gelegen."
Kenny
26-2-2013 Playa Club ligt mooi centraal, vrijwel aan de boulevard. Mooi zwembad. Schone appartementen. Restaurantjes en allerlei winkeltjes vlakbij. Auto huren is goedkoop en een aanrader om het eiland te verkennen. Een aanrader dus!

met partner, Nov. 2012
"Super Vakantie... Perfecte Ligging."
Timothy
16-11-2012 Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een fantastische vakantie.
En zeer voordelig...

met partner, Okt. 2012
"Leuke plaats gezellige mensen, vriendelijk."
Jenny1641
26-10-2012 Playa club heeft een mooie ligging, is netjes de apartementen werden goed gereinigd, handdoeken op zijn tijd verschoont, geen klagen daarover, zoals eerder als eens gesugereerd is.
Ik heb maar één levende kakkerlak gezien en één dode, dus niet zoals iemand beweerde dat het er stikte van die beesten.
Het vervelende vond ik dat men 's morgens om 6 uur de containers op maandag en donderdag kwam legen. Ook wel last van vrachtwagens die stationair s'morgens vroeg stonden te draaien bij laden of lossen.
Dit ligt er misschien aan waar je je apartement hebt,wij zaten vlak aan een straat met restaurant en supermarkt.
Verders goed naar onze zin gehad en prachtig weer, wij vinden het een aanrader.

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Zeker een aanrader!"
Michel van den Dool
11-9-2012 Een goed gelegen en rustig appartementencomplex.
Er is wifi beschikbaar voor 15 euro per week, de verbinding is echter niet super.
Een kinderbedje is gratis beschikbaar een kinder stoel moet je huren voor 15 euro per week.
Ook het kluisje kost 15 euro per week.
Minpuntje zijn de paadjes, deze zijn gemaakt van kiezelstenen in beton. Dit maakt erg veel geluid wanneer mensen er met hun koffer overheen rijden, 's nachts wordt je daar wakker van.
Ook hier leggen mensen hun handdoek vroeg neer om een ligstoel te "reserveren", erg irritant.

met partner, Sept. 2012
"Fantastiche ligging"
Fam pennings
2-10-2012 het complex was zeker mooi...mooi zwembad niet te groot of te klein....mooie achtertuin (zaten wij)...supermarkt via de achterdeur was top.....6km lange winkelstraat.....stranden zijn wat minder....snorkelen was maar op 1 plek mooi bij de haven.....excursie catamaran 65euro pp was veel te duur voor wat je krijgt......laola super mooi restaurant...la canada restaurant een aanrader ligt in een zij straat.......uit eten goedkoop...drank sigaretten parfum kosten er geen drol.....kortom leuke vakantie gehad......

met oudere kinderen, Juli 2012
"Prima plek op centrale plaats op eiland."
sjjmtol
29-7-2012 Wij hadden een gerenoveerd appartement, onze kinderen een niet-gerenoveerde. Allebei prima, maar onze mooier afgewerkt. Inrichting keuken is erg basic.Magnetron en afzuiger lachwekkend simpel/niet aangesloten, maar er is in de buurt meer dan genoeg keus om uit eten te gaan. Tip; eet lekker in het restaurant aan zee! Super. Schoonmaak prima en voldoende. Wij zaten op 1 hoog, geen kakkerlak gezien. Enige nadeel was het irritante stoelen bezetten met handdoeken waar de mensen volgens ons hun wekker al voor zetten!(7 uur begint het al, ze arriveren soms pas laat in de middag) en de 1e dagen veel geluidsoverlast in appartenment naast ons door straalbezopen engelsen. Uiteindelijk via klaagt bij receptie wel gelijk aktie hierop, maar we waren blij dat ze vertrokken, apparement was half afgebroken! Dit was gewoon pech want was verder erg rustig en netjes. Huur een auto en ga erop uit. Zonde om op dit bijzondere eiland bij het zwembad te blijven! Prachtige strandjes gevonden en veel te zien.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Leuk complex, vlakbij boulevaard , strand etc"
jose born
21-1-2013 vlak naast de boulevaard met winkels en restaurants.
snackbar aanwezig in park, supermarkt naast de deur, Spar iets verderop.
vriendelijk personeel. schoon, nieuw gemeubileerd appartament. ik kreeg zelf extra matras om uit te proberen omdat ik een goed matras had gevraagd ivm rugklachten !

met jonge kinderen, Juli 2012
"Heerlijke plek"
Margje Koster
6-8-2012 Net appartement, wordt vijf keer per week schoongemaakt, ruim. Spullen zijn wat oud, maar de luxe appartementen hebben nieuwe spullen. Ben er nu 11 keer geweest en altijd weer heerlijk.
Nu voor het eerst met kinderen. Er is geen entertainment, maar wel een zwembad waar ze zich enorm vermaakt hebben.
Kleinschalig.

met partner, Juni 2012
"Fantastische olek"
wim.tulleners
8-7-2012 Hele fijne en schone apartementen complex en vrienedelijke mensen. Dicht bij strand en boulevard. Bus en taxi om de hoek dus alle mogelijheden om andere dingen te doen. We gaan zeer zeker weer een keer terug.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?