Bungalow Las Gaviotas** in Puerto del Carmen Spanje beoordelingen 8.4 | Zoover

Las Gaviotas Bungalow and swimming Pool

Beoordelingen Bungalow Las Gaviotas**

C/Mato, 1, Urbanización Matagorda , 35510, Puerto del Carmen
Bungalow Las Gaviotas scoort een 8,4 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Las Gaviotas**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Las Gaviotas** in Puerto del Carmen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 36 vakantiefoto's van Bungalow Las Gaviotas** vinden. Je kunt 1 video van Bungalow Las Gaviotas** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lanzarote. Vergelijk Bungalow Las Gaviotas** met andere accommodaties in Puerto del Carmen.

18 beoordelingen over Las Gaviotas**

6,6
met oudere kinderen, Feb. 2012
"Check waar je terecht komt!"
Anoniem
26-2-2012 Leuk, al die enthousiaste berichten van mensen die aan de boulevard zaten! De foto's laten ook alleen die bungalows zien. Bedenk echter dat Gaviotas verspreid is over 8 locaties! Wij zaten zelf nogal ver weg gestopt. Vlak bij het vliegveld, geen zee te zien en meer dan 5 minuten lopen naar een verwarmd zwembad. Heel anders dan we ons hadden voorgesteld op basis van de info ("50 meter van het strand") en de prachtige foto's!
Schoonmaak vonden wij onvoldoende. Glasplaat op de bar plakte en eronder zaten te veel voedingsresten!

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Ook voor de 2e keer "fantastisch"."
Sonja
8-1-2012 We hebben voor de 2e keer onze kerstvakantie hier doorgebracht. Nu in blok 4 huis 1. Uitzicht op boulevard en zee. Het huisje zelf is degelijk en schoon. Ze zijn wel bezig met vernieuwingen. Maar de bedden zijn nog steeds hard. Wij nemen altijd enkel logies omdat je in de buurtsuper heerlijke broodjes kunt halen en er zijn plenty eettentjes om je 's avonds wat lekkers voor te laten schotelen. Voor een vakantie met zulk mooi weer heb je niets meer nodig dan wat Gaviotas je bied. Heerlijke vakantie gehad, volgende kerstvakantie weer!!

"Heerlijk genieten"
Anoniem
31-7-2011 Heerlijke vakantie gehad in dit mooie huisje. Helaas geen airconditioning, en dat was ontzettend warm met extreme warme dagen van rond de 40 graden! Verder was alles perfect, schoonmaakdienst kwam 3x in de week en toen ons bed kapot was kwam er per direct iemand repareren. Heerlijk terras met ligbedden en daarbij ook nog een privé terras waar je zelf kon gaan liggen zonder dat anderen je zagen. In blok 8, dus het grootste zwembad en loopafstand van de zee. Heerlijke tijd gehad hier en zullen hier zeker nog een keer terug willen keren! Ik raad het aan voor mensen die zin hebben in een lekkere vakantie en meer interesse hebben in een huisje in plaats van een kleine hotelkamer. Goede koelkast, vriesvak en een gasfornuis. Ruime badkamer en maar weinig last van eventuele buren. Zeker een aanrader!

met een groep, Juni 2011
"Super locatie"
m.sanders
4-10-2011 Wij zijn hier van 1 t/m 8 juni geweest en wij hebben het prima naar onze zin gehad. Wij zaten in het blok aan het strand. Terasje aflopen zo het zwembad in en 50 meter verder liep je zo het strand op. Ruime schone bungalows/accomodatie. De rest (vertier) moet je toch zelf zoeken. Je kan heerlijk langs de boulevard wandelen met gezellige winkeltjes, de andere kant op liep je naar de landingsbaan van het vliegveld. Zeker een aanrader voor een relaxte en betaalbare vakantie

met jonge kinderen, Dec. 2010
"Fantastisch!!!"
Sonja
16-11-2011 Las Gaviotas is een groot complex met verschillenden sektie's. 1 en 2 liggen direct aan de boulevard en de rest ligt verder van de boulevard en het strand af. De huisjes zijn degelijk, schoon en ruim. Wij hadden een huisje aan de boulevard en het was werkelijk schitterernd. Altijd uitzicht over zee en winkels en eettentjes om de hoek. De huisjes worden keurig schoon gemaakt, vaak genoeg schone handdoeken. t Is al weer geboekt. Nog 5 weken en dan gaan we voor de 2e keer.

"Ruim opgezet park"
Renee
2-2-2010 Het park is ingedeeld in verschillende
delen.Onze bungalow (2 slaapkamers+ 2 badkamers) voor 5 personen was ruim, schoon en had een leuk terras. Rustige ligging vlakbij strand. Nadeel bij ons was dat er een eettafel met 4 stoelen was en de handdoeken pas na 3 dagen verschoond werden. Tegen betaling kan dat vaker. Ontbijt is prima (in buffetvorm) en ook de snack 's middags bij het zwembad was goed en erg goedkoop.

"Het was weer super"
Johan & Ineke
29-11-2009 Eind september voor de derde keer naar Las Gaviotas II geweest.
Nog steeds een super locatie,mooie huisjes en geweldige service.
Wij gaan beslist weer terug naar deze top-accomodatie.

alleenreizend, Aug. 2009
"Preferentie bungalows"
Harshagen
15-8-2009 Dit was de 15e keer dat ik hier heen ging, en desondanks is de toezegging door Las Gaviotas niet nagekomen en heb ik niet de bungalows gekregen die ik prefereerde. Deze bungalows zijn elk jaar dezelfde. Na 15 keer zou je toch verwachten dat men daar rekening mee houdt voor de vaste klant !! Dit was dus een enorme teleurstelling.

met partner, Nov. 2007
Wil en Sjan van den...
6-11-2007 we hadden duidelijk aangegeven dat mijn man maar 2 trapjes op kon met rollator en kwamen in eerste instantie bij een bungalow met vier trappen wat niet te doen was en veel te ver van zee wat ze zeiden dat het 50m zou zijn en dit gedeelte lag wel 300m van zee in een steile zijstraat,dus Touroperator, dat was niet afgesproken. Na wat praten konden we na 2 dagen naar een lager gedeelte aan zee wat fantastisch was en aan een leuke boulevard

Familie, Aug. 2007
A. Langenberg
28-8-2007 leuke accomadatie vlak aan zee.In zee veel stenen en zeewier dus pijnlijk voot voeten.
Huisjes erg vriendelijk met zwembad voor de deur incl. kinderbadje.Sobere inrichting, niet ingericht om uitgebreidt te gaan koken.Tweepits kooktoestel.
Ruime slaapkamers met veel kastruimte en prima badkamer met ligbad. Restaurant uitstekend en op loopafstand evenals de supermarkt.Elke dag simpele schoonmaak(niet onder de bedden.stofwolken)elke drie dagen schone handdoeken,is wat weinig.twee keer bedden verschoond in 14 dagen.Toeristen zijn over algemeen Veel Engels weinig tot geen nederlanders en veel spanjaarden. Eiland is mooi veel te zien. Het drukke toeristische centrum is makkelijk met bus te bereiken en erg gezellig.is ook goed naar toe te lopen.Conclusie leuke accom. maar moet wel opgeknapt worden, net buiten drukke gedeelte maar toch gezellig.Geschikt voor gezinnen behalve het in en uitlopen van de zee.Vlak bij vliegtuig dus wel geluid van opsteigen en landen maar is niet hinderlijk.