Beoordelingen Hotel Floresta***

20 mei 2013

Floresta***
Beoordelingen Hotel Floresta***
Mercurio 2, E-35510, Puerto del Carmen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Floresta*** in Puerto del Carmen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Floresta*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Floresta scoort een 8,1 uit 10, op basis van 305 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Floresta*** in Puerto del Carmen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Floresta***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Floresta*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 219 vakantiefoto's van Hotel Floresta*** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Floresta*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lanzarote. Vergelijk Hotel Floresta*** met andere accommodaties in Puerto del Carmen.

301 beoordelingen over Floresta***

met oudere kinderen, Mei 2013
"We zouden zo weer terug gaan!"
Ivonne
10-5-2013 Floresta is een superleuk app.complex. ruime kamers, heerlijk eten, vriendelijk personeel en mooie ligging (aan de overkant van de straat is het strand, te zien vanuit je kamer) 2 dagen auto gehuurd bij carera (aan de overkant, goede prijs en service) animatie voor 13+ niet veel animo voor. ligt zeker niet aan animator. Idaira, bedankt voor je gezelligheid, je enthousiasme en je inzet om van alles te proberen. Heerlijke week all inclusive gehad.

met oudere kinderen, 2013
"Prima plek."
Storm
9-5-2013 Floresta is een leuke accommodatie. Netjes en schoon. Eten is top, zeker voor die prijs. Goede verzorging. Mooie appartementen. Zwembaden koud, maar dat is daar overal zo. Eiland is niet spectaculair, maar voor een weekje goed te doen.

met een groep, Mei 2013
"Gewoon machtig goed."
De 4 breurs.
14-5-2013 Goed eten, leuk personeel, prachtige plek en niet te vergeten een schoon gezellig eiland. Mooie boulevard op loopafstand en heb je geen zin om te lopen of je hebt een manke breur in het gezelschap, voor minder dan 5 euro brengt de taxi je voor de deur van de kroegjes. Wij hebben genoten.

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Prima complex!"
Saskia
22-4-2013 Floresta is een prima appartementencomplex, 10 minuten van luchthaven. (geen last van) Verzorgd park met laagbouw witte 3 laags appartementen. Keuken heeft een magnetron. Wil je fanatiek gaan koken, neem dan eigen koekenpan mee. Anders kansloos.:o) Goede schoonmaak, 5x per week. Leuk detail zijn de eigen tuintjes bij begane grond, met vaak eigen ligbedden. Voor 35 euro wifi in appartement, anders alleen bij bar/zwembad.
Zoutwater zwembad geen hinder van. Was wel erg koud nog in april. Meer dan genoeg ligbedden bij zwembad. 2 Supermarkten aan de overkant met heerlijk brood.
Strand heeft fijn zand, helaas geen strandbedden ivm staking. Boulevardje stelt niet heel veel voor. El Molino is een aanrader voor het diner. Voor 25 euro ben je klaar! (2p) Voor 5 euro met taxi naar Puerto del Carmen. Niet spectaculair, veel Engelsen!
Prima vakantie gehad!

met partner, Apr. 2013
"Prima hotel"
J wiersma
15-5-2013 hotel ligt dicht bij zee, het eten is goed en genoeg keuze. ja, het restaurant is een eetzaal maar je krijgt wel waar voor je geld als je AI boekt. na het diner kan je lekker aan zee nog iets gaan drinken.
excursies hebben wij geboekt bij een Nederlander die zit net links om de hoek aan de boulevard. Hij kan je alle do's en dont''s vertellen en een stuk goedkoper dan bij de reisorganisatie.
leuk is een bezoek aan de haven, met de bus of taxi (€5,- ) vissen kijken, ook een grote rog! gezien in de haven. dan een stuk terug wandelen langs de kust.
genoeg te zien en te doen op het eiland.

met vrienden, Apr. 2013
"Topper"
Joke
1-5-2013 Super app.complex. keurige grote app. Schoonmaak 5x per week. Vrij. en ma. niet. Eten voor ieder wat wils, keurig verzorgt. Drinken tot 23.00uur bij all inclusive. Leuke wandeling naar PlayaHonda over boulevard....je ziet vliegtuigen indrukwekkend. Naar de haven leuke wandeling...excursies....bij Last minute. Ned. Jongen hij heeft leuke tips...grt hem maarvan ons....die 4....van de folders.
Wij hebben 15 heerlijje dagen gehad...helaas ook wat frissere dagen. Een aanrader!,,,,,

met oudere kinderen, Feb. 2013
"Super vakantie"
Mariska Barten
24-2-2013 Een mooi ruim park. Vriendelijk personeel zeer kindvriendelijk., Schoon en ruim appartement. Goede service qua schoonmaak en handdoeken. Dichtbij een Spar en bij het strand met gezellige boulevard met leuke kleine winkeltjes en heerlijke restaurantjes. Heerlijk weer gehad zelfs 1 dag 26 graden. Ontbijt was prima, maar het buffet was niet spectaculair. Je kunt veel lekkerder eten bij de restaurantjes op de boulevard. Bijzonder landschap. Auto gehuurd en daarmee zo ongeveer het hele eiland gezien in 2 dagen. Veel ouderen en gezinnen met kids. Zeker een aanrader

met partner, Nov. 2012
"Prima vakantie"
jain
13-12-2012 Een prima vakantie gehad in dit appartementen complex, het zijn mooie/ruime appartementen. Ligging is perfect rustig en je loopt uit het complex zo naar het grote strand. Wat super is, is de lange boulevard waar je uitstekend kunt wandelen/fietsen. Naar Puerto del Carmen lopen is toch zo'n 45 min lopen maar is goed te doen. De appartementen zijn schoon en het personeel is vriendelijk. Wij hadden alleen ontbijt er bij en dat was goed voor het diner gingen wij naar de restaurantjes aan de boulevard. Het fijne is dat er niet constant aan je gevraagd wordt om te komen eten het is gewoon relexed. Wij hebben in ieder geval een fijne vakantie gehad ondanks de straffe wind die er stond tijdens ons verblijf.

met jonge kinderen, Okt. 2012
"Super vakantie"
Corine
20-10-2012 Keurig hotel, rustig gelegen. Het hotel is zeer schoon en wordt goed bijgehouden. Wij verbleven hier halverwege oktober 2012. Het weer was heerlijk. Ongeveer 26 graden en zonnig met af en toe bewolking. Wij hadden logies en ontbijt. Ontbijt was heerlijk en veel keus. Voor het diner pakte wij een taxi naar het centrum voor ongeveer € 5. Zeer vriendelijk personeel. Zou zo weer terug gaan.

met oudere kinderen, 2012
"Heerlijk zou wel weer terug willen!"
M.J Vlet
18-8-2012 Wij verbleven hier van 26 juli tot 5 aug, het is een heerlijke accomodatie, rustig, vriendelijke mensen goed eten en heerlijke schone zwembaden. Alsje een ontspannen vakantie wil is Floresta zeker aan te raden!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit