Appartement Floresta*** in Puerto del Carmen Spanje beoordelingen 8.1 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 7.985 bezoekers online
Home > Spanje > Lanzarote > Puerto del Carmen > Appartement Floresta***

Beoordelingen Appartement Floresta***

10 februari 2012

Het appartement

Appartement Floresta scoort een 8,1 uit 10, op basis van 274 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Floresta***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Floresta*** in Puerto del Carmen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 175 vakantiefoto's van Appartement Floresta*** vinden. Je kunt 3 video's van Appartement Floresta*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lanzarote. Vergelijk Appartement Floresta*** met andere accommodaties in Puerto del Carmen.

271 beoordelingen over Floresta***

met jonge kinderen, Jan. 2012
Leuk maar niet voor een 2e keer
Danielle
31-1-2012 De eerste indruk van dit complex is goed. Netjes schoon en ook ruim opgezet. Het appartement wat wij hadden was op begane grond en had uitzicht op 2 (zoutwater) zwembaden. Het appartementen complex bestaat eigenlijk uit 2 delen, via een soort van een tunnel kom je bij op het oog een wat ouder gedeelte terecht met nog een zembad en de kidsclub.
Ligt bijna direct aan strand en via een lange weg langs strand kun je perfect naar centrum Puerto del Carmen lopen (ongeveer 2,5 km).

Nadelen: de matrassen waren net betonblokken, voor een herniapatient echt niet prettig.
Ook het warme eten vonden wij matig. Eten was lauw, taai, vis en vlees erg droog. Had soms idee dat het al tijdje onder de warmhoudlampen stond en ze voedsel weer voor een volgende maarltijd bewaarde. Daar en tegen was het ontbijt goed en bij lunch en diner waren saladebar en dessert wel goed en lekker.

met jonge kinderen, 2011
Prachtig complex
maartje
16-11-2011 We hadden appartement 1302 bij het zoetwaterbad. Appartement was keurig en schoon. Er werd regelmatig schoongemaakt. Zwemwater is niet verwarmd, dus voor kleine kinderen kan het te koud zijn. (zeewater was warmer!) Als je naar het andere gedeelte loopt zijn er ook nog 2 zoutwaterbaden. Het eten in het restaurant is zeer gevarieerd. Alleen voor grote groepen is het lastig om 1 tafel te krijgen. Ze willen wel voor je reserveren, maar dan moet je komen eten zodra het restaurant open gaat. Vooral tijdens het diner was het erg druk en luidruchtig. Om 16:00 uur kon je in de bar ijs halen en waren er vaak sandwiches of taart. Strand is aan de overkant van de weg. Naar het toeristiche gedeelte lopen van puerto Del carmen is makkelijk te doen. Veel gezellige winkeltjes en cafe's. De taxi terug kostte 6 euro. De minidisco vonden onze kinderen erg leuk! Maar ook de papegaaienshow en de reptielen show waren geweldig!
Voor ons was het zeer geslaagde vakantie!

met jonge kinderen, Okt. 2011
Heerlijke vakantie
danielleoling
29-10-2011 Floresta is een nette accomodatie. Wij zaten bij het kleinere zoetwater zwembad. Daar zat ook een klein kinderbad bij. Prima zonnebedden.
Wij hadden appartement 1301 en 1302, begane grond. De appartementen worden zeer goed schoongemaakt. Wij hebben tijdens onze week vakantie per appartement 2-3 kleine kakkerlakken gezien.
Speeltuin: klein en ondergrond van los lavagrind, dus matig.
Onze dochter vond de kinderclub erg leuk. Leuke knutselactiviteiten, maar ook midgetgolf. Elke avond om 20.30u kinderdisco met een clown. Erg geslaagd.
Restaurant: Ontbijt prima, erg uitgebreid. Brood elke dag vers en verschillende soorten broodjes. Lunchen en avondeten ook goed. Gevarieerd, keuze vis en vlees.

Bij de bar kan elke dag vanaf 18 uur 2 flessen water per persoon worden gehaald bij AI.

Geen floresta meer
nelly
28-9-2011 Na vroege aankomst 2 uur moeten wachten tot app. 'klaar'was. Wij kregen app. 1303, parterre, bij kleine zwembad. Geen privacy, overdag gordijnen dicht. Op het eerste gezicht netjes, maar elke avond kregen wij bezoek van meerdere grote vieze Kakkerlakken, ondanks dat ramen en deuren dicht waren.
Geen comfortabele bedden/kussens, matrassen keihard. Gevolg: rugpijn.
Keukenuitzet: niet geschikt om te koken.
Wij hadden HP. Tijdens ontbijt: oude broodjes. Avondmaaltijd: eten vaak lauw en smakeloos. Restaurant niet gezellig. Slechte service.

App. ligt wel gunstig t.o.v. strand, boulevard, restaurants en 2 supermarkten.
Even de straat oversteken en je bent er.
Lanzarote is een prachtig eiland. Wij hebben excursie discover Lanzarote gedaan. Een aanrader! En wij hebben 3 dagen auto gehuurd bij balie in hotel. Goedkoop: 75 euro voor 3 dagen.
Kortom: er is genoeg te doen en te zien op het eiland. Weer: prachtig en door de wind niet te heet.

Heerlijke vakantie!
kusjj_ellis
18-11-2011 Wij hebben een super vakantie gehad in Floresta! Het appartement was erg ruim en netjes. Ook ruime keuze tijdens het ontbijt/lunch/diner. Fijn dat de winkels en supermarkten tegenover het hotel zitten.

Zeer de moeite waard!
Ingrid
13-9-2011 Appartementencomplex is groot, maar heeft toch een rustig en open karakter. Zeer goed onderhouden complex en minimaal 5 dagen per week schone handdoeken en schoonmaak van het appartement. Super.
Heel handig dat er 2 supermarkten op korte loopafstand liggen. Strand is ook maar 5 minuten lopen.
Nadeel: zout water in het zwembad. Ook zaten we op een hele mooie plek vlakbij het zwembad, maar dat was met ons zoontje van 2 erg opletten geblazen. Men had voor ons een ander appartement kunnen regelen om die reden als we dat prettiger hadden gevonden. Onze zoon van 9 heeft zich ook prima vermaakt.
Restaurantjes zijn op loopafstand aan een gezellige boulevard. Ook de pizza's bij El Molino zijn een aanrader. Ook om af te halen.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Goede appartementen, voor ons nooit meer all-in
Mathijs
12-8-2011 Op het appartement valt weinig aan te merken, het kluisje dat je bij kunt huren voor 10 EURO per week is minimaal van afmetingen (dus niet voldoende voor je Ipad of mini-laptop). Ligging erg mooi, vlakbij het brede zandstrand. Over het geboekte all-in waren wij niet zo te spreken. Met 300 man in een grote eetzaal...............Veel lawaai dus, slechte organisatie (er ontbrak altijd wel iets, zelfs messen en vorken waren er regelmatig niet, bijvullen items op buffetten duurde lang of gebeurde niet). Vaak 's morgens om 10 uur zelf een tafeltje moeten "bemachtigen", dat je daarna nog moest zien schoon te laten maken door een personeelslid. Afruimen met vieze kunststof serveerwagens waarmee men door de gangpaden rijdt. Voor ons nooit mee all-in bij Floresta, dus!

met oudere kinderen, Aug. 2011
Heel basic ,maar waar voor je geld.
werf
20-8-2011 een mooi complex ver uit de drukte van het drukke porto del carmen,toch is alles wat je nodig hebt in de buurt,bv supermarkten en andere winkeltjes.Het appartement is heel basic maar prima en schoon.De cleaning dame kwam iedere dag ,maar je kon haar ook vriendelijk bedanken,als je puberzoon net in bad lag.
wij hadden niet all inclusiev dus daarover geen mening.
Het zwembad met zoutwater werd iedere ochtend grondig schoongemaakt.Prima dus.
Iedereen heeft andere eisen en wensen ,maar voor ons gezin vonden wij dit een prima complex.

met jonge kinderen
Goed en rustig
driessen
10-8-2011 Terug van 11 dagen floresta
bedden waren goed hebben goed kunnen slapen .
was lekker rustig s'nachts
eten was goed zelfs de kinderen hebben goed gegeten voor iedereen wat wils.
een kleine min punt waren de twee zwembaden met zoutwater een klein stukje verder was wel een zwembad met zoetwater.
appartamenten worden goed schoongemaakt alles is goed schoon rondom het hele complect

Fijne vakantie!
Fam. Verleng
27-8-2011 Wij hadden eerst een ander hotel geboekt. Dat was heel smerig. Floresta was voor ons dan ook een hele verademing. Bij binnenkomst op de kamer waren de badkamer en slaapkamer bedekt met verse bloemetjes. De slaapkamer lag aan de achterzijde, dus je had geen last van eventuele muziek of pratende mensen. Af en toe hoorde je wel een vliegtuig opstijgen. De bedden waren goed.
De badkamer was schoon. Het keukentje was ook erg schoon. Uitzicht op zee/oceaan is er niet, maar het uitzicht op het zwembad is ook leuk. Het eten was ook goed te doen. Nadeel was wel het afruimen, het afval werd niet zachtjes weggegooid in de bakken.
Hadden wat meer verwacht van de poolbar (middaysnack). Animatie was niet zo'n succes.
De ligging van het hotel is goed. Even de straat oversteken en je zit op het strand. Pocillos heeft ook een leuk boulevardje. Voor de grote boulevard en het toerisme ga je met de bus naar Puerto del Carmen voor 2,40 euro. De zwembaden werden iedere ochtend grondig schoongemaakt.

met een groep (1)
alleenreizend (2)