Kies een internationale website
20 mei 2013
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Appartement Fayna**
Palangre, 6, E-35510, Puerto del Carmen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Fayna** in Puerto del Carmen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Fayna** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Fayna
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Fayna** in Puerto del Carmen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Fayna**, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Fayna** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 144
vakantiefoto's
van Appartement Fayna** vinden. Je kunt 10
video's
van Appartement Fayna** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
GRONINGEN - EELDE
ENSCHEDE - TWENTHE
Naar:
Toon luchthavens op kaart
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Car rental
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Hotel booking
(10)
alleenreizend
(1)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(119)
ALL
met partner, Jan. 2013
"Appartement Flamingo"
kklopstra
Bekijk foto's
15-2-2013
Wij zijn in Januari/Februari 4 weken in appartement Flamingo geweest die samen met Fayna en Los Arcos één complex vormen. Voordeel van Flamingo is dat je zeezicht hebt en de heledag zon op balkon. Appartementen zien er netjes uit zijn ruim en goede bedden. Er wordt 6 dagen schoongemaakt door vriendelijk personeel. BVN TV aanwezig. Een WIFI account kost €10 per week. over de prijs valt te onderhandelen.
Er zijn twee zwembaden waarvan die op het Fayna complex verwarmt is.Vanaf het complex loop je zo de boulevard op. Supermarkten op kleine afstand en bushalte bijna voor de deur. Complex wordt vooral bezocht door Engels,Duitsers en Zweden. Ook overwinteraars.Complex is minder geschikt voor gezinnen met kinderen.
met partner, Jan. 2013
"Voor de 14 de keer dus dat zegt alles."
Anneke van Riet
2-3-2013
Het is een schoon en mooi klein parkje lekker rustig ook ,s aconds. Geen harde muziek of overlast van gillende jongeren. Het ligt fantastisch vlak bij de boulevard en de restaurants. Ook het kleine en grote strand zijn vlakbij.
Er is een vrijdagavond markt bij de haven. En overal zijn kleine reisbureau,s waar je een uitstapje kunt regelen voor een goede prijs.
Er zijn geweldige bussen en de taxi,s zijn goedkoop. Aan bevolen zijn winkelcentrum Biosfera aan het einde van de boulevard. En bij Playa Honda winkelcentrum Deiland. Daar zit ook een hele grote supermark.
alleenreizend, Okt. 2012
"Weer voor herhaling vatbaar"
George Bruggemeijer
16-10-2012
Een lekker klein niet te druk appratementencomplex, waar wij al vanaf 2003 (niet ieder jaar) komen.
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, geen moeilijk en vriendelijk personeel en keurig schoon.
Ideale ligging t.o.v. de boulevard van Puerto del Carmen.
Ook al was ik er dit jaar slechts 1 week, terig komen doe ik zeker.
De beste prijzen en lastminutes voor Appartement F...
Verklein aantal aanbieders
met oudere kinderen, Aug. 2012
"Geweldige prijs/kwaliteit verhouding"
pina
30-8-2012
Net twee weken verbleven. ( eind aug 2012 ) Prima schoon en netjes ingericht app met meer dan genoeg ruimte. Twee ruime slaapkamers. Keurige badkamer en keuken.Tuin met zwembad is ruim genoeg maar niet overdreven groot.
Ligbedden met parasols aanwezig. WIFI werkt ook prima in je appartement.
Het Flamengo complex is soortgelijk en ligt ernaast en behoort tot de zelfde eigenaar.
Ligging zeer centraal aan de boulevard en strand.
Alles ( winkels terrasjes en restaurants in overvloede ) op korte loopafstand, Spar supermarkt in de straat.
Zou bij warm weer wel beneden app vragen ( 1e etage is het hoogst ) want met platte daken en geen airco wordt het behoorlijk warm binnen en geeft dat vooral in de nacht wat last met slapen. Gezien ligging, netheid en faciliteiten meer dan goed .
"Goede accomodatie"
Jeroen Boermans
26-7-2012
Kleinschalig en zeer centraal gelegen complex. Hoewel de boulevard letterlijk om de hoek ligt, merk je daar in en rond de appartementen niets van. Woningen zijn redelijk ruim van opzet, opvallend compleet ingericht en goed onderhouden. Schoonmaken en wisselen van bedlinnen en handdoeken is uitstekend. Voor een klein bedrag kun je een goed werkende wifi aansluiting krijgen. Kortom, goede keuze.
"Zeer geslaagde vakantie!!!"
Jolanda
12-8-2012
wij hebben het er prima naar ons zin gehad. Wij waren een beetje huiverig omdat het een twee sterren accomodatie betreft,maar het mag met gemak een drie sterren zijn.het app.is prima schoon,om de twee dagen schone handdoeken.heerlijk liggen aan het zwembad,en om de hoek de drukte van de boulevard! Kortom ....een heerlijke vakantie voor een redelijke prijs. Bij twijfel.......gewoon doen!!!!
met oudere kinderen, Juli 2012
"Leuke accomodatie, lekker centraal"
Edwin Echtermeijer
4-8-2012
Kleine maar goede accomodatie, ligt op kruipafstand van de boulevard met veel luke restaurnats en bars. Strand is op korte afstand, vooral Playa Grande ook bekend als Playa Blanca is goed aan te wandelen.
Het personeel is erg vriendelijk en doet er alles aan om je het naar de zin te maken.
met jonge kinderen, Dec. 2011
"Alles op loopafstand!"
Martin
6-1-2012
Fayna is een super plek. Letterlijk om de hoek kun je: eten, drinken, boodschappen doen, uitkijken over zee, naar de speeltuin, naar het strand , vliegeren, fietsen etc etc....De appartementen waren netjes en ruim. Wij hadden een 3kmr app. op de begane grond. Zwembad was goed warm en de kinderen konden heerlijk zwemmen. Komen zeker nog eens terug!
met oudere kinderen, Okt. 2011
"Gemoedelijk appartementen complex."
Marlize
Bekijk foto's
17-11-2011
Bij aankomst bleek dat onze boeking niet was doorgekomen. Werd meteen geregeld. Appartementen zijn simpel, maar schoon. Al wat je nodig hebt is er. Alleen de bedden. Hadden het al gelezen op Zoover, maat wat waren ze hard. De bedbank was weer erg zacht. Ik heb nog nooit zo erg verlangd naar mijn eigen bed. Gelukkig hadden we maar voor een weekje geboekt. Vriendelijk personeel. Maar ze spreken niet allemaal even goed engels. Handdoeken werden bij ons om de dag gewisseld. Poesten gebeurde ook om de dag. Zwembad is niet echt groot, maar onze kids (12j. 9 j. 9 j.)hebben zich prima vermaakt. Geen speeltuintje in de buurt. Strand is wel dichtbij. Puerto del Carmen is echt een grote toeristen plaats. Zou volgende keer niet onze keuze zijn, maar dat is onze persoonlijke mening. Veel restaurants, winkels e.d. aan de lange kustlijn.
met jonge kinderen, Okt. 2011
"Geweldige vakantie met mindere start!"
Gabri van Esch
5-11-2011
Wij zaten 2 weken in Fayna. Hadden geboekt voor Flamingo (op advies van reisbureau) vanwege luxere inrichting en zij-zeezicht.Toen we 's avonds rond 17.30u arriveerden kregen we een app. in Fayna toegewezen.Was geen discussie mogelijk, man sprak slecht engels.Volgende dag met reisleider en personeel gesproken. Flamingo zou zeker niet luxer zijn en 3-kamerapp zou zeker geen zijzeezicht hebben. Mochten evt. zaterdag gaan kijken en verhuizen. Hebben dat niet gedaan. Appartement 118 was verre van compleet.Kastjes zonder knopjes,douchekop die niet pastte en dus met regelmaat naar beneden kwam, AU!Lampen die het niet deden en 4 opgemaakte bedden terwijl we met z'n 5-en waren. Erg klein balkon en uitzicht op de lokale stort.Ach, na een aantal dagen stoor je je nergens meer aan! De lokatie is perfect, het personeel en het eten van de poolbar perfect.Zwembad prima voor de kids en dicht bij boulevard en zee. Al met al toch nog prima! Lanzerote is gweldig!
volgende
Kaart Puerto del Carmen
Foto's Puerto del Carmen
Video's Puerto del Carmen
Vraag en Antwoord Puerto del Carmen
Mijn leukste vakantieliefde kwam uit
Belgie
Oost-Europa
Amerika
Azie
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie