Appartement Fariones*** in Puerto del Carmen Spanje beoordelingen 8.8 | Zoover

Appartement Fariones*** Puerto del Carmen

Beoordelingen Appartement Fariones***

C/ Timanfaya, 8, 35510, Puerto del Carmen
Appartement Fariones scoort een 8,8 uit 10, op basis van 98 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Fariones***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Fariones*** in Puerto del Carmen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 76 vakantiefoto's van Appartement Fariones*** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Fariones*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lanzarote. Vergelijk Appartement Fariones*** met andere accommodaties in Puerto del Carmen.

97 beoordelingen over Fariones***

met partner, Mrt. 2012
"Prachtige accommodatie om weer naar terug te gaan."
Gies en Ali van Bon
4-4-2012 Een keurg nette accommodatie, die alle dagen volledig werd schoon gemaakt. Het ontbijtbuffet was geweldig. De ligging is fantastisch aan de boulevard, vijf minuutjes van het strand en tien minuutjes van de haven en oude centrum met geweldige visrestaurants. Fariones, Puorto del Carmen en Lanzarote, daar gaan wij zeker nog een keer naar terug.

met partner, Jan. 2012
"Geweldig!!Fantastische ligging!!Superschoon"
Audrey Meijer-van W...
23-1-2012 Geweldige appartementen voor een goede prijs/kwaliteit-verhouding!Fantastische ligging t.o.v. uitgaan, winkels en strand. Zeer goed ontbijtbuffet, prachtig (dak)zonneterras met jacuzzi, douche en goede ligbedden. Alles zeer schoon en heel goed onderhouden, zowel binnen als buiten op het complex. wij bevelen dit zeker aan en gaan zeker terug!

met partner, Nov. 2011
"Super locatie voor een onbezorgde vakantie"
Ton Laanbroek
30-11-2011 Een heerlijke 8 dgs vakantie gehad. De service zoals door velen reeds beschreven zijn van hoge kwaliteit. We hadden vanaf het balkon uitzicht op zee met elke avond een prachtige zonsondergang. Via de receptie een auto gehuurd en 2 dagen de hoogtepunten van het eiland bekeken. Aanrader: Vraag bij de receptie om een routekaart, waarop alle mooie locaties zijn aangegeven. Omdat de ligbedden bij het zwembad meestal al vroeg gereserveerd waren zijn we naar Hotel Fariones geweest, wat op 2 min. loopafstand ligt. Hier is plaats genoeg en mooi zicht op zee.
Restaurants en winkeltjes in overvloed op loopafstand.

met partner, 2011
"Mooi ruim en vlak bij oude centrum"
HenkR
18-11-2011 Wij komen vaker in dit appertementencomplex.
Dit omdat het ruim, licht en schoon is.
Personeel altijd vriendelijk en een super ontbijt. Staat altijd een bloemetje klaar met een flesje wijn enz.
Daarnaast vlak bij de boulevard en het oude centrum.

"Heeft volledig aan de verwachting voldaan"
Hans & Anja
24-9-2011 Ontbijt voortreffelijk.
Appartement mooier als verwacht.
Soort airco in het appartement.
Elke dag kan men handdoeken voor het zwembad wisselen.
Klein zwembad maar wordt niet volledig bezet, men is wel een extra zonneterras aan het bijmaken.

met vrienden, Aug. 2011
"Helemaal TOP!"
Esmee van Veen
23-8-2011 Wat een fijne plek. Zeer centraal gelegen aan de boulevard en vlak bij het strand. S'avonds toch zeer rustig! De receptie is de hele nacht bemand. Het ontbijt is geweldig. Witte, bruine, meergranen pistolets, croissants, verschillende soorten vleeswaren. Vier soorten cornflakes, vers fruit, yoghurt, koffie, thee, drie soorten sappen, kinderbestek. Ook een engels ontbijt ( pancakes, gebakken eieren, scrambled eggs, bacon ) Ook iedere dag wisselend eten ( chocolade donuts, roomboter koekjes, kokosmacronen ) Echt heeeerlijk! Elke dag schone handdoeken. De bedjes bij het zwembad zijn s'morgens rond 9 uur voor de helft bezet. Wij gingen elkje dag naar het strand, twee bedjes en een parasol voor E 10. Bij het complex kun je ook lunchen/drankje halen s'middags. Veel engelsen in het complex, geen last van gehad. Aanrader; loop naar de oude haven voor het heerlijke eten ( vis!) en het prachtige uitzicht. En s'avonds laat een cocktailtje bij de golden corner ( andere kant van de boulevard ) TOP!

"Super complex !! Aanrader !!"
r.
27-7-2011 Dit leuke complex ligt dichtbij de gezellige boulevard van Puerto del Carmen, de oude haven met de leuke restaurantjes, duikschool aan het Playa Chica strand en het mooie grote strand.
De apartementen zijn ruim en goed verzorgd. Wij hadden 2 slaapkamers en airco omdat wij aan de straatzijde lagen. Men is druk bezig de apartementen naar een hoger nivo te tillen. Ook wordt er een jacuzzi geplaatst en een zonneterras op het dak.
Vanuit daar heb je een super uitzicht over de zee. Hou er wel rekening mee dat er nog een parkeergarage gebouwd wordt dus er zal nog wat 'overlast' kunnen optreden.
Hygiene is super en het nu te kleine terras met zwembad wordt goed bijgehouden.
Als je een echte zwembadganger bent zou ik het niet kiezen maar wij gaan liever naar zee waar de vissen uit de hand eten, niet te geloven.
Ontbijt ook heel goed te noemen met uitzondering van de koffie maar dat weten ze inmiddels.
Gezien de prijs ( los boeken in Duitsland is stukken goedkoper ! ) doen!

met partner, Apr. 2011
"Uitstekende ligging en prima service"
Joyce en Hans
17-4-2011 Wij waren al bekend met Puerto del Carmen dus de ligging van Fariones sprak ons het meest aan. Dichtbij boulevard, haven en stranden. Ontbijtbuffet was uitstekend, evenals dagelijkse schoonmaak en vriendelijk personeel. Wij gingen alleen voor het appartement en kregen er een op bovenste laag van het 3 verdieping gedeelte. Vrij uitzicht op zee alleen op deze woonlaag. Gedurende ons verblijf was het behoorlijk bezet. Als we voor het zwembad zouden zijn gegaan waren we bedrogen uitgekomen. Zwembad is OK maar de ruimte eromheen bedroevend klein en stond vol met ligbedden. De mensen lagen erbij als haringen in een ton. Je moet er maar van houden. Bovendien waren de meeste bedjes al "bezet" om 8 uur 's morgens en begon men daar al mee toen het nog donker was...
Wij gingen naar het strand dus hadden hier geen last van.
Verder niets dan lof, en zouden hier zeker terugkomen.

met partner, Feb. 2011
"Prachtige lokatie. Restaurants alom"
w.groenendal
14-3-2011 App Fariones serveert een 5* ontbijtbuffet. Appartementen op de begane grond hebben weinig ''uitzicht'' Wij zaten in 338: prima die laag op de 3e. Sommige zitten met de voor- of achterkant tegen de straat aan. Soms enigzins gehorig. BVN tv aanwezig.

met jonge kinderen, Jan. 2011
"Heerlijk"
Eugene
26-1-2011 Teruggekomen op 23-1-2011. Fijn appartement/hotel, FANTASTISCH ONTBIJTBUFFET.
Perfect gelegen.