Beoordelingen Appartement Barcarola Club***

23 mei 2013

Barcarola Club***
Beoordelingen Appartement Barcarola Club***
Avda. de las Playas, 53, E-35510, Puerto del Carmen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Barcarola Club*** in Puerto del Carmen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Barcarola Club*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Barcarola Club scoort een 8,5 uit 10, op basis van 76 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Barcarola Club*** in Puerto del Carmen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Barcarola Club***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Barcarola Club*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 34 vakantiefoto's van Appartement Barcarola Club*** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Barcarola Club*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lanzarote. Vergelijk Appartement Barcarola Club*** met andere accommodaties in Puerto del Carmen.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

74 beoordelingen over Barcarola Club***

met jonge kinderen, Mei 2013
"Goed gelegen, schoon, lekker zwembad"
Sascha
16-5-2013 Dit heerlijke verblijf is absoluut een aanrader. Het is zeer gunstig tov de boulevard en het strand gelegen. Het zwembad is heerlijk ruim, er zijn veel ligbedden en voor de kinderen is er een schaduwrijk pierenbad. Het appartement is ruim en schoon. Wij hadden een 3 kamer appartement voor ons 4tjes en het voldeed aan alle verwachtingen. Iedere dag werd het schoongemaakt! Animatie-Sam is een hele gezellige man die op een rustige manier voor jong (kleuren, bouwen, sjoelen, tafeltennissen) en oud (waterpolo, darts) vermaak brengt. Kortom, leuk!!

met partner, Feb. 2013
"Gewoon erg goed"
p.gommeren
15-2-2013 Op de zoover-site is het allemaal al gezegd.

De kreet "dit nooit meer" slaat werkelijk nergens op !

alleenreizend, Jan. 2013
"Goede vondst!"
EstherA
25-1-2013 Barcarola heeft een vrijwel perfecte ligging: aan de boulevard, maar toch rustig. Je merkt helemaal niets van de drukte van de boulevard zelf - het enige dat ik bij mijn app. hoorde was het ruisen van de wind door de palmbomen! Er is een leuk strandje tegenover het park, of je kunt naar het grote strand (Playa Grande) lopen (ca 10 min.). De appartementen zijn netjes, schoon, en erg ruim. De keuken is compleet met magnetron en grote koelkast, wat erg fijn is. Er zijn nieuwere en oudere blokken dus de inrichting kan verschillen, maar mocht je app. je niet bevallen dan kan je altijd om een andere vragen (als er plaats is). De mensen die er werken zijn heel vriendelijk en klantgericht. Het hele park is goed onderhouden. Gratis WIFI. Nieuwe LCD tv met BVN (ned/belg zender). Er zijn 2 zwembaden (een grote en een kleinere achter in het park), beide met ruim voldoende (nieuwe) ligbedden. Ik vind Barcarola echt een goede vondst, en zou het iedereen aanraden!

met partner, Dec. 2012
"Prima!"
LaudeB
8-1-2013 Fijn appartementencomplex, netjes en schoon. Uitstekend gelegen t.o.v. de bedrijvigheid en toch is het rustig. Wel wat harde bedden, maar volgens mij heb je dat veelal bij dit soort oorden. Er is annimatie voor jong en oud, zelfs in de rustigere wintermaanden.

alleenreizend, Nov. 2012
"OK, maar beetje karakterloos"
elise.van.vliet
21-11-2012 Pluspunten: ligging pal achter de boulevard (maar toch rustig), op loopafstand van strand, supermarkt, bus en taxi. Royaal en schoon appartement (ik zat in het nieuwe deel) met ruime badkamer en veel kastruimte. Goed onderhouden terrein en tuin, vriendelijke personeel.
Minder: in woonkamer alleen 1 bank, geen fauteuil. Miste wad dingen in de keuken

met vrienden, Aug. 2012
"Super !"
Leon
30-8-2012 Zeer goed appartement. Ligging perfect, zo aan de boulevard, maar wel lekker rustig. Elke dag schoonmaak en nieuwe handdoeken, en zelfs de afwas wordt gedaan. Goed zwembad en goede animatie. echt een aanrader !!

met oudere kinderen, Juli 2012
"In een woord geweldig"
Garry de Graaf
12-7-2012 Eeerst denk je waar zet die transferbus ons af midden in een drukke straat, maar loop je een stukje verder kom je in een klein oase terecht.
Mooie tuin en zwembad, ook niet druk in het hoogseizoen dus overal vrije goede ligbedden met en zonder parasols om een ruime zwembad. Gratis tafeltennis en zo. Ruime appatementen met platte tv en Engelse zenders en een nederlands/Vlaamse zender (BVN). Heel behulpzame medewerkers die 24/7 klaar staan met goede tips (beter dan de touroperator man) bv top lokatie om te snorkelen (Chickabeach) 4 eurie met de taxi. en waar je een goedkope deal kan maken mbt huurauto (110 euro voor een week met all in verzekering dus afkoop eigenrisico en alle inzittenden meeverzekerd bij AXA verzekeringen de opel corsa was echt nagelnieuw 30 km op de teller) Zat ook een gratis sightseeing cd bij. Deze tip was ook veel goedkoper dan touroperator zelf. Barcarola zit echt aan de wandelboulevard. Enige minpunt neem een flink hapjespan mee als je zelf af en toe wil koken.

met vrienden, Juni 2012
"Geweldig!"
Janny tobeas
25-6-2012 Centraal gelegen, busstop dichtbij, schoon park, ontzettend vriendelijk, behulpzaam personeel. Prijs/kwaliteit is goed. Je kunt gebruik maken van uitgebreid ontbijtbuffet, €6,50 pp . Italiaans restaurant bij ingang van complex. Goede kwaliteit, onvriendelijk personeel. Veel eetgelegenheden dichtbij. Bollywood een aanrader( Indiaas). App. Wordt dagelijks schoongemaakt, dagelijks schone handdoeken, 2x p.w. Verschoning beddengoed. Goede bedden. Minpunt geen parasol bij terras, te heet om buiten te zitten. Mooi zwembad, veel ligstoelen, parasols. Tot 15.00 uur menukaart. Sam(animatie) is elk uur creatief bezig om de gasten te animeren, waterpolo, schieten, tafeltennis, sjoelen, jeu de boiles, kinderclub, workshop paella, enz.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Heerlijke vakantie gehad!"
P. Vijverberg
13-6-2012 Wij zijn pas naar Barcarola club geweest met onze 2 kleine kinderen (1 en 3 jaar).
Wij hebben het heerlijk gehad! Het complex ligt gelijk aan de boulevard, dus vlak bij de winkeltjes en restaurantjes. Als je het complex binnen loopt merk je gelijk niks meer van de drukte van de boulevard. Fijn zwembad, ruim opgezet, groot kinderbadje met zonnescherm. Genoeg bedjes die 's morgens niet gereserveerd werden.
Het ontbijt buffet vonden wij erg lekker. Het was elke dag wel hetzelfde, maar genoeg keuze en het smaakte prima. Je kon op verzoek ook dingen door de kok laten klaarmaken (zoals omelet, enz.). Het personeel was super vriendelijk. Als je iets vroeg werd het gelijk geregeld. Wij wilden graag een appartement aan het zwembad, dat was geen probleem. Stevige houten kinderledikantjes met goed matras. 3 kamer appartementen zijn helaas alleen op de 1ste etage. Appartementen zagen er keurig uit! Schoonmaak was prima.
De animatie is niet zo uitgebreid.

Wij vonden het echt een top complex!

met partner, Mei 2012
"Dit nooit meer"
omaank
10-6-2012 Voordeel:
1) Rustig,en toch alle eet tentjes voor de deur.Spar vlakbij.Taxi,bus bijna op de hoek.makkelijke wandel route (vlak)
2) Bedden zeer goed (springbox). Magnetron,Stoelen, haardroger goed.
3) Vriendelijk personeel.
Nadeel:
1) Ontbijt erg saai,4 verschillende broodjes allen voorgebakken uit oven (geen verse)2 kaassoorten en 3 soorten worst(vet),yoghurt(kuipje) ei.spek,witte bonen,melk,thee,tomatensap.Koffie niet te drinken bruine drap uit automaat.Dit elke dag weer.
2)kamers oud en versleten,daar kan ik wel tegen,maar het schoonmaken is belangrijk en dat viel tegen.Het water is af en toe erg bruin en dat geeft een bruine spoor na in bad,zeer vies om te zien.(dat moeten ze toch schoon kunnen maken.)Alles plakte in de keuken.Een emmer werd gebruikt voor de vloer van enkele appartementen.In nog geen 10 minuten klaar met een appartement.
3)Er werd zonder veel liefde gewerkt.
Erg jammer, dus hier ga ik nooit meer naar toe.Hier heb ik niet voor betaald.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?