Aparthotel SENTIDO H10 Bahia Blanca Rock*** in Playa Blanca Spanje beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel SENTIDO H10 Bahia Blanca Rock***

Aparthotel SENTIDO H10 Bahia Blanca Rock*** Playa Blanca

Beoordelingen Aparthotel SENTIDO H10 Bahia Blanca Rock***

C/ Janubio, 1, 35570, Playa Blanca
Aparthotel SENTIDO H10 Bahia Blanca Rock scoort een 7,8 uit 10, op basis van 190 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel SENTIDO H10 Bahia Blanca Rock***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel SENTIDO H10 Bahia Blanca Rock*** in Playa Blanca, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 109 vakantiefoto's van Aparthotel SENTIDO H10 Bahia Blanca Rock*** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel SENTIDO H10 Bahia Blanca Rock*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lanzarote. Vergelijk Aparthotel SENTIDO H10 Bahia Blanca Rock*** met andere accommodaties in Playa Blanca.

184 beoordelingen over SENTIDO H10 Bahia Blanca Rock***

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Hardstikke goed! (met kindje 1,5)"
Seleste
9-5-2012 Het is een toplocatie en een hardstikke gezellig parkje. Ik verdeel het even in negatief en positieve punten: Achteraf twijfel ik nog steeds of hotel prinsess aan de overkant niet beter was ivm beter babyzwembadje (had ons meer rust gegeven).

Positief:
* Locatie: 1 straatje naar het strand (5min) iets verder naar het dorpje (10 a 15 min) en 45 min van het vliegveld
* Leuke kamers met aparte slaapkamer (perfect met kind 1,5)
* Goed ontbijt (08-10)
* Goede schoonmaak
* Kinderdisco,speeltuin,animatie leuk
* Lekker zwembad voor ons (verwarmd)

Negatief:
* Kinderzwembad: hoge instap + alleen het andere diepe bad is verwarmd. Niemand speelde in het babygedeelte, was veelste koud en gewoon niet leuk. Kind 1,5 kon niet zelf 'los' spelen.
* 1x bij hotel diner -> zeer slecht en amper smaak, geen all-in nemen (zie tips)
* Diner hotel pas om 19:15 (onze kleine ging dan al naar bed, dus zou sowieso geen optie zijn)
* Niet echt shop mogelijkheden, paar winkel/markten saai, geen kleding

met partner, Mrt. 2012
"Erg goed"
G. Put
20-3-2012 Erg leuk en goed complex, zijn 2 maal daar geweest.Eetzaal een beetje klein, dus soms wachten op een tafel, maar voor de rest prima vertoeven daar.

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Middelmatig"
Vicky
11-1-2012 Alles wat je op de website ziet klopt niet met de werkelijkheid. Kamers zijn oubollig maar proper onderhouden. Vooral de receptie oogt misschien indrukwekkend maar de kamers zijn zeker niet conform. De tuin is goed onderhouden maar veel te druk, zo weinig plaats om te spelen. Er is wel een grote speeltuin aanwezig en er wordt veel georganiseerd voor de kinderen. Ouders die dit willen kunnen hun kinderen hier makkelijk achterlaten. Ligging van het hotel is zeer goed. Maar een auto is makkelijk als je iets wil bezoeken. Het ontbijt vond ik maar pover, veel keuze maar kwaliteit is ondermaats. 1 keer 's avonds gegeten en dat was zelfs slecht. Beter ga je elke dag in de vele lekkere restaurants in de buurt eten. O.a. bij het TexMex restaurant Garibaldi in het begin van de verkeersvrije straat, boven de Indiër (ook lekker). Ik denk dat er betere hotels zijn in Playa Blanca voor dezelfde prijs.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Super prijs kwaliteit"
Margriet en Hugo
6-1-2012 In de herfstvakantie zijn we een week in dit aparthotel geweest. Inrichting was ouderwets maar schoon. Lekkere bedden en veel handdoeken. Voor de prijs hoef je het niet te laten. daar boek je in Nederland nog geen camping voor. Winkeltje aan de overkant van de receptie. Ontbijt in orde. 's Avonds hebben we in de restaurantjes aan zee gegeten. in 3 minuten loop je naar het strand. De baai is beeldschoon, met lichtgroen water. Fijn gesnorkeld daar. De kinderen (8 en 10 jaar) hebben elke dag de voetbalclinic van oud-professionals gevolgd bij hotel Princess Yaiza. Dat was voor de jongens het beste moment van de dag en 2 minuten lopen van Bahia Blanca Rock.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Mooie tuin,goede ligging"
ingrid
19-9-2011 Wij zijn hier eind aug.begin sept.met onze kinderen van 13 en 11 jaar geweest.Leuk complex, mooie tuin en dicht bij de boulevard. Er waren weinig kinderen van de leeftijd van onze kinderen, ze waren een stuk jonger. Wij hebben alleen gebruik gemaakt van het ontbijt, aan de boulevard zijn er vele restaurantjes waar je voor een redelijke prijs prima kunt eten. We hebben met een huurauto het eiland bekeken en de kinderen vonden het aquapark in Costa Tequise erg leuk. Erg leuk eiland om te bezoeken, niet groen maar erg apart.

"Vol aan het renoveren"
Marjolein
11-7-2011 Op zich een leuk resort, vlak bij de boulevard en t strand. Zwembaden erg klein.
De kamers zijn ze nog vol op aan het renoveren! We hadden eerst een 'bruine' oude kamer, deze was zwaar aan vervanging toe. De kamer die we later kregen, was al iets vernieuwd (nieuw schilderij'tje aan de muur, nieuwe bank, wat witte frisse meubels, nieuwe kookplaat)maar dat is nog steeds niet de kamer die ze aanbieden op de website van het hotel. Het bed is ook aan vervanging toe, de veren steken in je rug!Wordt wel netjes schoongemaakt. Elke dag schone handdoeken, behalve vrijdags. Ze vragen in dit hotel overal geld voor. Badlakens en matrasjes voor ligbed bij zwembad, 1 euro per dag. Zelfs voor de afstandsbediening vragen ze borg! Bewaar de borgbonnen goed, en lever ze in op de vervaldatum en niet bij uitchecken, anders kan je mooi fluiten naar je borg!
Op dit moment een drama met alle renovaties;poolbar(helft terras afgezet) en alle kamers. Dus vrij veel herrie gehad.Maar het zou best wel wat worden

met jonge kinderen, Mei 2011
"Wij hebben een hele leuke vakantie gehad!"
Saartje Beemsterboe...
13-6-2011 Het was een mooi en schoon hotel.Het animatie team deet leuke dingen met de kinderen.(ook met grotere mensen!)...de service is ook goed!

"Kindvriendelijk hotel."
josee
23-5-2011 Het was laag seizoen maar aan de animatie lag het niet.
Ze waren buiten aan het renoveren daar hadden we één dag last van.
De kamer viel een beetje tegen deze was erg veroudert.
Het is zeer kindvriendelijke hotel.Door de dag kunnen ze van alles doen op schooltje en s'avond kids disco. Er zat één Nederlandse in het animatie team.
Ongeveer kleine 10 minuten lopen en dan stond je op het strand. Mooi strand.
Wij zijn zelf van die mensen die erop uit trekken maar ik moet zeggen als je een kind hebt van ongeveer 3 jaar dan is er op dit eiland niet zoveel te doen. Daarom was een week meer dan zat voor ons.

"Mooi en net complex"
bjorn.oerlemans
18-5-2011 We zijn net terug van dit complex, wat er netjes en verzorgd uit ziet. We hebben er verbleven op basis van logies. Aan de overkant bij het complex zit een supermarkt waar je iedere ochtend verse broodjes kunt krijgen. De appartementen zijn netjes verzorgd, al is de inrichting van de keuken wel wat karig als je zelf iets klaar wilt maken. De kamers zijn netjes en de wisseling van handdoeken en beddengoed is keurig geregeld. De bedden zijn wel aan de harde kant. Het annimatieteam is een leuke club met jonge mensen die ook onderling erg veel lol hebben. We hebben van ze genoten. (Ook twee nederlandse meiden die als het goed is tot eind september blijven). Op het eiland is genoeg te zien en te beleven al ziet het er bij aankomst wel erg droog en dor uit.
We hebben hier verbleven met twee jonge kinderen van 7 en 10 jaar die ook erg genoten hebben van het hotel en alle bezienswaardigheden op het eiland.

met partner, Mrt. 2011
"Goed 3 sterren aparthotel"
sabina89
30-3-2011 Hotel ligt erg centraal.
De gerenoveerde kamer was prima. Netjes schoon gemaakt. Elke dag schone handdoeken en na 3 dagen een schoon bed. Buffet prima voor 3 sterren vaak elke avond een ander thema.
Personeel vriendelijk.