Beoordelingen Bungalow Playa Limones***

23 mei 2013

Playa Limones***
Beoordelingen Bungalow Playa Limones***
AV.Canarias. 6, E-35580, Playa Blanca
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bungalow Playa Limones*** in Playa Blanca, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bungalow Playa Limones*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Bungalow Playa Limones scoort een 7,4 uit 10, op basis van 54 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bungalow Playa Limones*** in Playa Blanca, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bungalow Playa Limones***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Bungalow Playa Limones*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 39 vakantiefoto's van Bungalow Playa Limones*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lanzarote. Vergelijk Bungalow Playa Limones*** met andere accommodaties in Playa Blanca.

1 2 3 4 5 volgende

50 beoordelingen over Playa Limones***

6,2
met partner, Nov. 2012
"Prachtige locatie met veel ruimte, rust en privacy"
Tempelaar
25-11-2012 Van de eerder genoemde negatieve reacties die hier beschreven staan herkennen wij totaal niets. De ontvangst was klantvriendelijk en het personeel spreekt Duits, Engels en Spaans. De bungalows zien er schoon en netjes uit en worden 5x per week schoongemaakt.
Ook hebben ze allen een groot terras met een zitje en 2 ligbedden waar je tegen vergoeding matrassen voor kan huren. Een deel van het terras is overdekt. Keuken en badkamer met douche en toilet waren keurig schoon. Een TV met ongeveer 32 zenders Spaanse, Duitse, Engelse en andere zenders. Maar ook BVN TV met NOS Teletekst. Vanaf de hoofdingang steek je de weg over. Men loopt rechtdoor en men staat binnen enkele minuten aan het prachtige en goed onderhouden Flamingo-strand. Aan de boulevard direct 4 restaurants waarvan één vrij grote Casa Joaquin. Goede maaltijden en een prachtig uitzicht. 50/100 meter verder 2 grote supermarkten. Dus het park en de omgeving zijn zeker een aanrader voor mensen die niet van al te veel drukte houden.

met partner, Okt. 2012
"Prima bungalow op prima locatie!"
TvP
29-10-2012 Wij zijn net terug van een heerlijke vakantie in Playa Blanca. Ook wij verbleven in Playa Limones en hebben een heerlijke tijd gehad. We herkennen absoluut niets van de negatieve reacties die hier ook beschreven staan.
De bungalow was schoon en netjes en werd bijna dagelijks schoongemaakt. Playa Limones ligt (lekker rustig en) op een steenworp afstand van het strand, echt, je steekt de straat over en je loopt na 100 meter met je voeten in het zand. De supermarkt is op 5 min. lopen, er zijn er zelfs twee aan de boulevard.
Wij kwamen er niet om tv te kijken, maar toen we 1x de tv aanzette stond ie meteen op een Nederlandse zender!
Het ontbijt gaf voldoende keus. Wij hebben in de hele week 1 kakkerlak in onze bungalow gehad, dat heeft niets met hygiëne te maken, maar gewoon met het feit dat het de hele week heel erg warm is geweest. Tja, dat vinden die beestjes lekker. Wij ook trouwens! Kortom: een prima vakantie, we komen zeker nog eens terug!

met vrienden, Okt. 2012
"Niet zo snel meer"
shelley
10-12-2012 Het complex is ruim en mooi. Ook de bungalows zijn goed en de veranda's zijn echt mooi en ruim. Het strand en restaurantjes zijn dichtbij. De stoelen aan het zwembad en het buitenterras van het restaurant zijn zwaar verouderd. De rugleuning klapt naar voren wanneer je er op gaat zitten en bij sommige bedden ontbreekt een spijl waardoor je wegzakt. Het personeel in het restaurant is erg chagrijnig en het diner kun je er beter niet boeken, want dat is slecht. Tel dat op bij de bediening dan wordt je er niet vrolijk van. Het eten is er echter niet duur. Het biertje ook niet, maar daar hebben we wel 3x een andere prijs voor moeten betalen.

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Never nooit meer !!!!"
De Vries
11-10-2012 Bij Bungalow playa limones boeken wij dus absoluut nooit meer .

Het ligt verre van de bewoonde wereld , boulevard en fatsoenlijke strand de eerste normale supermarkt in de buurt is +- 2 km lopen en geloof me daar wil je nog graag heen als je het eten van hun restaurant hebt geproefd .
Het was niet alleen smakeloos ook nog erg onhygiënisch.
Onze bungalow wos net onder een voldoende maar zoals de koelkast ,tv en douche verrrrr onder de maat .
Als je gaat klagen spreken ze spontaan alleen spaans of je word verwezen naar de manager die daar alleen op vrijdag is (dus kom je maandags aan) kan je eerst een week genieten van je lekkende koelkast een tv waar totaal geen buiten spaans om zender op zit terwijl wel vermeld staat NL TV maar dat is absoluut niet waar.
Als je sàvonds langs de keuken loopt moet je oppassen dat je niet tegen de kakkerlakken aanbotst zoveel en de riolering geurtjes je niet naar je hoofd stijgen .
Aboluut niets voor de kinderen aanwezig
Al met al erg slecht geregeld.

met partner, Sept. 2012
"Slaap locatie"
Sjaak
5-9-2012 De bungalows zijn eenvoudig ingericht met grenen meubels, voor de prijs redelijk. Bedden zijn wel wat hard maar dat is persoonlijk. Er zijn 3 zwembaden, 2 van 170cm diep en 1 van 40 cm diep. Ze worden niet verwarmd, temperatuur water is 20 graden (zonnewarmte) De ruimte rond het zwembad doet niet gezellig aan en voor kleine kinderen is het niet echt geschikt. Pierenbadje kan je alleen met een zwemladder betreden er zijn geen traptreden. Ontbijtbuffet is zeer eenvoudig, geen aanrader.

met partner, Sept. 2012
"Saai"
judith
1-10-2012 er is een "beach en snack"bar, daar wordt niets mee gedaan! je kunt daar geen "snack"bestellen, er is namelijk geen kok.

met partner, Aug. 2012
"Leuke vakantie gehad"
Sjef en Jolanda
10-9-2012 Het is een mooi, rustig en schoon park. Het mooiste uitzicht heb je in de bungalows op de 1e rij. De schoonmaak is goed, handdoeken worden op verzoek vervangen en 1x bedlinnen. Vanuit de hoofdingang is het de weg oversteken, en een kleine helling naar beneden, om bij restaurantjes, 2 supermarkten en het strand te komen. We hebben daar 'n paar keer bij Asia/Steakhouse heerlijk gegeten, een combinatie van chinees en/of gegrilld. Van hieruit loop je links de mooie boulevard af, richting het centrum van Playa Blanca. Dit is tussen 20 en 30 minuten wandelen, met mooi uitzicht over de oceaan. Het centrum biedt voor ieder wat wils. Langs de boulevard restaurantjes, cafeetjes (yum yum is een aanrader) en souvenierswinkeltjes. Net eventjes links van de boulevard heb je de winkelstraat met kledingzaken, juwelier, slijterijen etc. Daar weer even verder naar links loop je richting het busstation. Van hier kun je dagelijks naar diverse andere locaties op het eiland.

met partner, Juli 2012
"Mooie bungalow voor een goede prijs"
Ellen
13-8-2012 Wj zijn 17 dagen bij playa limones geweest. Bungalows zijn ruim, met een leuk balkon met ligstoelen. Ook heb je achter nog een buiten ruimte met waslijnen, erg handig! De badkamer is netjes met een fijne douche. Onze bedden waren niet super, één bed was vrij hard, andere lag wel fijner, maar hebben toch op beide bedden goed kunnen slapen.
BIj de bungalows zijn 3 ronde zwembaden, ook is vlakbij een mooi strand met helder zeewater en waar waterfietsen en kano's verhuurd worden. Links naast de baai is een mooie plek waar het zeker de moeite waar is om te snorkelen! Wij hebben roggen gezien en hoorden van anderen dat ze een inktvis hadden gezien! Eetgelegenheden zijn er enkele bij dit strand, de meeste zijn een stukje verder lopen, langs een mooie wandelboulevard. Ook zitten er voldoende supermarkten op loopafstand.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Zeer mooie plek, dicht bij het strand"
jeroen
21-7-2012 Mooie bungalows met een vriendelijke receptie.
Badkamer is erg mooi en een heerlijke douche, inrichting is redelijk netjes. Mooi groot zwembad(3 stuks) Ligging is vlak bij het strand met 2 supermarkten en enkele restaurants (1 a 2 min. lopen). Zeer mooi strand met waterfiets en kano verhuur. Iets verder lopen is een spar met daar bij enkele eetgelegenheden en shops en de haven met de boot naar fuerteventura en daar vlak bij begint ook het centrum met de vele restaurantjes. Alles is makkelijk te lopen. Er loopt een mooie wandelboulevard langs de hele kustlijn. De tweede haven is heel wat verder lopen, daar weer veel winkels en eetgelegenheden.
Midgetgolfbaan naast het complex, sticks te huur bij de receptie.
Er is ook gratis wifi, bij de receptie code te krijgen, werkt alleen nabij het hoofdgebouw dus niet bij de bungalow.

Handdoeken worden verschoond als je ze op de grond legt, schoonmaak 5 keer per week.

Al met al voor de prijs een prima bestemming. En een mooi eiland!!

met partner, Juni 2012
"Redelijk wel verouderd"
c lander
10-7-2012 koelkast is redelijk oud en de deur lelijk over geschilderd.
het ijsvak bevroor na een dag en kon daarna niet meer geopend worden.
bleef ook bijna constant draaien wat `s nachts een hoop herrie maakte.
ook de rest van de spullen uit de keuken waren oud en/of beschadigd

1 2 3 4 5 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit