Aparthotel Iberostar Lanzarote Park*** in Playa Blanca Spanje beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Iberostar Lanzarote Park***

Aparthotel Iberostar Lanzarote Park*** Playa Blanca

Beoordelingen Aparthotel Iberostar Lanzarote Park***

Avenida Canarias, 5, 35570, Playa Blanca
Aparthotel Iberostar Lanzarote Park scoort een 8,6 uit 10, op basis van 326 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Iberostar Lanzarote Park***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Iberostar Lanzarote Park*** in Playa Blanca, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 202 vakantiefoto's van Aparthotel Iberostar Lanzarote Park*** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Iberostar Lanzarote Park*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lanzarote. Vergelijk Aparthotel Iberostar Lanzarote Park*** met andere accommodaties in Playa Blanca.

303 beoordelingen over Iberostar Lanzarote Park***

met partner, Apr. 2012
"Voor die prijs een goed hotel."
jan tieland
8-5-2012 Half april geweest na 7 jaren La Palma.
Is een goede keus geweest. Hotel ligt aan de leuke wandelboulevard en ziet er netjes uit. Is wel toe aan opknapbeurt,hotel als de accomodaties(kamers). Wij hadden kamer 1301 met een fantastische ligging,groot balkon en prachtig uitzicht op zee en Fuerteventura.
Personeel is zeer vriendelijk en altijd bereid het jou naar de zin te maken.
Kinderanimatie is geweldig. Strand om de hoek.
Eten in 1 woord; TOP. heel veel keuzes voor ieder wat wils.Playa Blanca zelf is leuke gezellige stek met 2 x per week leuke markt.
Alles beter dan Puerto del Carmen wat veel toeristischer is.Wij gaan hier zeker nog eens naar toe.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Geweldig kindvriendelijk hotel"
Suzan
7-5-2012 We zijn zojuist terug van 1 week Lanzarote Park. Wat een geweldig hotel!De ligging is fantastisch. Wij zaten 3 hoog, zeezicht met uitzicht op Fuerteventura! We hadden half pension; het eten was overweldigend zowel het ontbijt als diner. Aan het zwembad kwamen ze qua service langs met vers fruit, chips of andere hapjes. Het personeel is enorm vriendelijk en de kinderanimatie is heel enthousiast en betrokken. Onze meiden stonden elke avond klaar om te dansen bij de kinderdisco en Smiley de Mascotte. Ook het avondprogramma is zeer gevarieerd ! Echt een aanrader dit hotel!

met partner, Mrt. 2012
"Zeer mooi gelegen aan de boulevard"
theo/ans
31-3-2012 wij zijn hier een week geweest en hebben genoten
zeer vriendelijk personeeel en behulpzaam
goed en afwisseld eten ,en elke dag stukjes fruit en drank extra
loszittende tegels bij zwembad zijn hersteld
gedateerd hotel maar elke dag kamer schoon gemaakt en twee keer per week schone bedden.
vanaf 10.00 uur animatie voor groot en klein en s,avonds zeer leuke en afwisselende animatie
een minpunt is dat de kluis op je kamer op de bodem van een kast staat

met partner, Mrt. 2012
"Leuk hotel voor een leuke prijs"
fred
9-3-2012 Mooie ligging in de buurt van winkeltjes en aan de boulevard. De kamer is gedateerd en de badkamer heeft schimmel- en kalkresten, maar er wordt bijna elke dag schoongemaakt en op de kamer ben je toch bijna niet. Wij hadden de 2e nacht last van een lawaaiige machine en konden naar aanleiding van een klacht hierover de volgende ochtend naar één van de andere kamers, goed opgelost dus. Het personeel is buitengewoon vriendelijk en gastvrij en het eten is goed. Onze volwassen kinderen zouden wij dit niet aanraden (veel bejaarden en gezinnetjes met kleine kinderen) maar voor ons als eindveertigers was dit een heerlijk weekje naar de zon voor een schappelijke prijs.

met partner, Nov. 2011
"Goed hotel met prima service"
Rian
9-4-2012 Wij zijn in november 2011 in dit hotel geweest. Ligging is prima, aan de boulevard, mooi uitzicht en genoeg mogelijkheden in de buurt qua terrasjes, winkeltjes etc. Kamers inderdaad iets gedateerd, maar wel schoon en zeer ruim, hadden een familiekamer met zijn tweeën. Hotel biedt een prima service. Mijn man werd na 1 nacht ziek en kon de kamer niet meer af. Ontbijt en avondeten werd op de kamer gebracht. De vierde dag is hij opgenomen in het ziekenhuis, waardoor ik de rest van de week alleen in het hotel verbleef. Receptie zeer behulpzaam in het verstrekken van informatie e.d. Ook zeer vriendelijk personeel in het restaurant. Ontbijt en diner prima. Voldoende keus en smaakvol. Dit was de vierde keer Lanzarote en de eerste keer in dit hotel. Ik had het niet beter kunnen treffen!!

met vrienden, 2011
"Leuk hotel"
jan
25-10-2011 Je zet een hotel altijd af tegen het beste hotel waar je bent geweest en normaal gaan we naar luxere hotels.Lanzarote Park valt dan qua eerste indruk tegen,hotel is van een bepaalde leeftijd en ziet er ook zo uit.Met name de kamers en gangen zijn niet meer modern te noemen.Als je dan gaat eten en de animatie ziet (wij zijn al wat ouder) wat die voor de kinderen doen dan moet je je mening bij stellen ,want beide facetten maken veel goed.
Al met al is lanzarote park een hotel met een goede prijs/kwaliteit verhouding.Zoals gezegd we zijn in betere hotels geweest,maar die waren ook stukken duurder.Met kleine kinderen is dit hotel zeker een aanrader.Als je een luxe (design) hotel wil,dan moet je hier niet naar toe gaan. Eet je graag goed en is je kamer niet zo belangrijk dan is dit hotel een goede keus.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Geweldig hotel met super personeel!!"
caroline
25-10-2011 Kamers zijn iets verouderd (kapotte tegeltjes en dergelijke) Wij houden wel van stevige bedden en het eten was echt super!!!!
Het personeel is echt enorm vriendelijk en het animatie team is TOP!!!!

met partner, Okt. 2011
"Pracht van ee hotel."
Jacques Van DYck
16-10-2011 Het hotel is gelegen op 400 meter van winkels en restaurantjes. Vanaf het hotel wandel je langs de zee naar het stadje. Goede ligging.
Hotel zelf is prachtig, drie laagebouwen (max 4 verdiepingen) vriendelijk personeel. Vriendelijk onthaal. Problemen worden onmiddellijk verholpen.
Kwaliteit van het eten is zeer goed. Enorm veel keuze zowel diner als lunch. Elke dag een grote keuze en verscheidenheid van gerechten. Prima buffet.
Ruime nette kamers met bad/douche en groot balkom.
Dit hotel raad ik iedereen aan voor een verlof aan de Playa Blanco

"Top 3 sterren hotel"
Petra
29-9-2011 Minpuntjes:
geen airco,harde matrassen,postmix frisdrank
Pluspunten:
alle buffetten zeer uitgebreid en lekker vers met genoeg variatie, heel erg schoon, vriendelijk personeel, goede animatie, prachtige ligging etc etc

"Goed maar zeer zeker geen 8.7 waard"
Keith
18-9-2011 We zijn afgelopen week in dit hotel geweest.
Het is een goed hotel maar wij begrijpen het hoge cijfer hier op zoover van 8.7 geheel niet.
Persooneel werk zwaar tegen hun zin in dit hotel en zijn zeker niet vriendelijk (ze liepen zelfs een gast uit te lachen die door een beroerte een beetje moeilijk sprak en liep). de glazen die 's morgen voor het ontbijt gebruikt worden en die 's avond gebruikt worden voor de wijn waren niet of nauwelijk schoon gemaakt (vruchtvlees zat er nog aan .. alle avonden) kamers zwaar verouderd, matras staken de veren uit, gordijen hingen nog vast een paar haakjes en vlekken erop,bad hangt vol van de kalkresten en ga zo nog maar even door.
Om nu niet te negatief over te komen is het zwembad goed en het eten is ook wel lekker maar ook zeker niet top.
Ondanks het iets mindere hotel toch een fijne vakantie gehad omdat Playa Blanca een hele leuke plaats is en Lanzarote een geweldig eiland ! we gaan zeker terug naar Lanzarote maar zeker niet naar Lanzarote park.