Beoordelingen Charco del Palo

3,5

22 mei 2013

Charco del Palo
Beoordelingen Charco del Palo
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Charco del Palo. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Charco del Palo. Ben je zelf op vakantie geweest naar Charco del Palo? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Charco del Palo scoort een 8,8 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Appartementen in Charco del Palo. Op Zoover vind je bovendien 118 vakantiefoto's van Charco del Palo. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Charco del Palo. Bekijk ook andere accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lanzarote.

5 beoordelingen over Charco del Palo

3,8
3,4
met partner, 2012
"Heerlijk rustig"
mob_dutch
Sfeer
15-1-2012 Heerlijke rustige lokatie. Vooral wat oudere mensen. Het naturistische dorpje ligt erg afgelegen dus een auto is een must. Er zijn een paar restaurantjes. Er is uitsluitend een rotsstrand. Voor kleine kinderen of mensen die slecht ter been zijn is dit geen goede lokatie. Het hele dorpje is naturistisch met uitzondering van de kleine supermarkt en de restaurantjes.

"Een plek om je hoofd leeg te maken..."
G.J. van Meurs
Sfeer
5-10-2011 Prachtige plek voor naturisten. Heerlijk ontspannen enz.

met partner, Okt. 2008
"Als je echt tot rust wilt komen"
nicolle en Cees
Omgeving
16-12-2008 aan te bevelen voor als je je even helemaal tot rust wilt komen.

nicolle en Cees
Omgeving
29-1-2008 Wij zijn verschillende keren naar Charco del Palo geweest; iedere keer stonden we weer versteld van de perfecte begeleiding van euronature; alles is tot in de puntjes geregeld... auto, vlucht en accomodatie. Elke keer was de accomodatie ook precies zoals ons beloofd.. (zelfs toen we plotseling moesten annuleren wegens tragische familieomstandigheden, heeft euronature dat geruisloos voor ons geregeld)
Ook onze complimenten voor Eddy, die er alles aan doet om het zijn gasten naar de zin te maken.... Op z'n Zeeuws:"Ge kunt er niks aan misvragen!"

Arman
Omgeving
3-10-2005 Zeer rustig (naturistisch) dorpje aan de Atlantische Oceaan in het noordoosten van Lanzarote. Ideale omgeving voor genieters van zon, zee en rust. De lage waardering voor uitgaansleven is daarom positief op te vatten.
Meer info op http://www.charconatural.com/Charco_del_Palo-nl.html

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit