Appartement Isla Encantada** in Playa de los Cancajos Spanje beoordelingen 8.8 | Zoover
Kies een internationale website
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Isla Encantada**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Isla Encantada** in Playa de los Cancajos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 34
vakantiefoto's
van Appartement Isla Encantada** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
jun '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
jun '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
met oudere kinderen
(1)
(1)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(21)
ALL
met oudere kinderen, Dec. 2011
"Prachtige ligging, service iets minder"
mobielehans
2-1-2012
Ligging is perfect. Lekker rustig. Zwembad lag vol met wormpjes omdat de pomp het niet deed. Jammer voor onze zoon van 10. 8 Dagen geweest, bed is nooit verschoond helaas. En we moesten het met 4 handoekjes doen.
Verder prima hoor.
met vrienden, Aug. 2010
"Fantastische appartement"
nienkekelder
24-8-2010
mooie ruime appartementen. Gelegen op rustige locatie. Perfect onderhouden. Mooie siertuin. Vriendelijke hardwerkende spaansprekende eigenaresse. Adembenemend uitzicht. Zeker voor herhaling vatbaar
Familie, Sept. 2008
"Prachtige vakantiebestemming"
Christine
21-9-2008
De appartementen zijn ruim en de service is uitstekend. Elke dag werden de afvalemmers geleegd en als het nodig was handdoeken gewisseld. Een keer per week werden de bedden verschoond en de vloer gesopt. De tuin is prachtig en wordt heel goed bijgehouden. Wij hebben genoten van de rustige ligging en het fantastische uitzicht over zee. Het grote balkon, het (afgeschermde) zwembad en de mooie tuin gaven onze dochter (2 jaar) veel speelplezier. Kortom: ideale vakantiebestemming; door de ruime appartementen ook voor mensen met kleine kinderen.
De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Isla Encantada** bij:
met partner, Aug. 2008
"Augustus 2008"
Lennart en Fenna
27-8-2008
Dit appartement is zeer geschikt voor mensen die de rust opzoeken. Het ligt in het gehuchtje Tenagua, in de bergen boven Santa Cruz, een ietwat geïsoleerde ligging. Net als de andere gasten, probeerden wij elke avond voor 9 uur terug te zijn in het appartement, aangezien het laatste stuk absoluut gevaarlijk kan zijn om in het donker te moeten rijden (onverhard stuk weg zonder verlichting langs afgrond). Hostess Carmen spreekt enkel Spaans. We hadden de eerste 4 dagen geen warm water dus met behulp van woordenboek proberen uit te leggen. Verder hebben we haar weinig gezien. 2x per week schone handdoeken en beddegoed. Appartementen zijn ruim en terras is groot. Van de 14 dagen hadden we 9 dagen bewolking!! Dus ook mid-augustus kan er aan de oostkant veel bewolking zijn. Wij reden dan in een uur naar de andere kant van het eiland waar de zon wel schijnt (bijzonder fenomeen). Voor kleine kinderen is er eigenlijk niks te doen bij Isla Encantada. Binnen zwembad is prima: 1.20 tot 2.20 diep.
G.Bron
19-7-2008
erg geisoleerde ligging. Mooi complex. Ook in zomermaanden koude (bewolkte) kant van het eiland
Familie, Juli 2008
"Voor een ontspannen vakantie!"
Simone
10-8-2008
Voor de vierde keer naar dit appartementencomplex geweest. Wij (man, vrouw, 5-jarige dochter) verbleven dit maal in appartement Peralillo, dat een groot terras heeft van 50m2 en twee slaapkamers. Het was weer geweldig en vooral het grote terras is een uitkomst, doordat je er bijna de gehele dag zon hebt en je er gemakkelijk een tuinset en twee ligstoelen (die er staan) op kwijt kunt. Het appartement is wel wat gehoriger dan de bovenste appartementen, doordat je je bovenburen kunt horen en er een luchtschacht/open verbinding is met je buren via het rooster in de badkamer.
Van de drie appartementen die we gehad hebben in dit complex, beviel dit appartement ons het beste door het grote terras en de ruime woonkamer. Onze dochter vond de bovenste appartementen leuker, doordat ze dan nog meer (!) uitzicht had.
Nogmaals: de plaats voor een ontspannen vakantie. Enige nadeel is dat het er gemiddeld drie graden kouder is dan 'beneden'. Het ligt op een berg en het waait er continu.
marieke
20-6-2008
In november 2007 hier naar toe geweest.Ontzettend mooi uitzicht vanaf het ruime balkon. Mooi weer bevond zich meer aan de andere kant van het eiland, maar de oostkant is qua natuur veel mooier. Santa Cruz ook lekker dichtbij met de auto.
het tankstation/pizzeria onderaan de weg heeft trouwens heel lekkere pizza's (voor bijna niks)
Familie, Mrt. 2008
"T'was weer fantastisch, op het weer na..."
Simone
8-7-2008
Eind maart zijn we weer een weekje op La Palma geweest, dit maal met familie. Het was er weer heerlijk, al liet het weer het afweten. Het was koud en nat. Daarom adviseer ik mensen die slechts één week naar La Palma gaan, toch aan de andere kant van het eiland te verblijven. De oostkant is mooi en verdacht groen, maar aan de andere kant is er meer kans op zon. En dat wil je meestal toch voor één week. Wij hebben weer veel gereisd met de auto, o.a. naar de stranden van Tazacorte en Puerto Naos. En dankzij het overdekte zwembad van Isla Encantada konden we daar ook gewoon zwemmen. Wij verbleven dit maal in appartement El Rosalito, net als vorig jaar zomer. Is goed bevallen en doordat Carmen weer helemaal hersteld was, was het ook schoon. We verbleven dit jaar met familie en hielden in totaal drie appartementen bezet.
En dankzij de zonzekerheid gaan we ook deze zomer weer naar La Palma en verblijven we wederom in dit complex, maar dan in appartement Peralillo dat een groter terras heeft.
Familie, Mrt. 2008
Emile & Ilse
6-4-2008
Fantastische ligging (paar kilometer verwijderd van Santa Cruz en Los Concajos), het huisje was perfect voor ons tweetjes en ook de eigenares is ontzettend behulpzaam.
Aangekomen op 28 maart en tot 5 april gebleven met familie. Een aanrader voor een ieder die heerlijk rustig wil genieten van het eiland...
met partner, Aug. 2007
Theo en Ineke Hoeks...
9-6-2008
Wij zijn verleden jaar voor het eerst naar dit fantastisch vakantieverblijf geweest. We hebben hier zo genoten van het uitzicht, de vriendelijkheid van Carmen en een mooi appartement. Na een jaar hard werken is het hier heerlijk vertoeven, wat een rust. Ook een pracht eiland. Veel met de auto erop uit geweest, veel bekeken. We kwamen thuis en hebben gelijk weer geboekt voor dit jaar. Op 22-08-08 vliegen wij weer naar La Palma en hopen wij dat we weer net zoals vorig jaar volop kunnen genieten van dit heerlijke verblijf. Theo en Ineke Hoeksta St.Annaparochie
volgende
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie