Hotel Hotasa Taburiente Playa**** in Playa de los Cancajos Spanje beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Hotasa Taburiente Playa****

Hotel H10 Taburiente Playa

Beoordelingen Hotel Hotasa Taburiente Playa****

C/ Dr. José Naveiras, A, 38001, Playa de los Cancajos
Hotel Hotasa Taburiente Playa scoort een 8,4 uit 10, op basis van 79 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hotasa Taburiente Playa****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hotasa Taburiente Playa**** in Playa de los Cancajos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 148 vakantiefoto's van Hotel Hotasa Taburiente Playa**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Hotasa Taburiente Playa**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in La Palma. Vergelijk Hotel Hotasa Taburiente Playa**** met andere accommodaties in Playa de los Cancajos.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

76 beoordelingen over Hotasa Taburiente Playa****

met partner, Apr. 2012
"Heel goed hotel"
CM
26-4-2012 Als laatste in onze rondreis over La Palma hadden we dit hotel, het was gelijk ook het beste. Gelegen dichtbij hoofdstad Santa Cruz. Mooi, ruim, heel goed eten, wifi zelfs tot in de kamer. Alle kamers met zeezicht. Enige smetje zou kunnen zijn het vliegveld op korte afstand, maar er wordt 's nachts niet gevlogen, dus veel last heb je er niet van en het heeft ook wel wat een vliegtuig langs je balkon te zien vliegen.

met partner, Apr. 2012
"Prima hotel. Diner buffet van goede kwaliteit."
heer van den Broek
17-4-2012 De prijskwaliteit is goed. Wel wat massale drukte, vooral tijdens de paasdagen kon het personeel de drukte niet goed aan. Het eten is goed.
De wifi is gratis, maar niet op de kamers te ontvangen en van slechte kwaliteit. Het hotel is schoon, maar hier en daar aan renovatie toe.
Perfect gelegen om met de auto het eiland te verkennen.
Per lijnbus wat lastiger omdat je altijd eerst naar S.Cruz moet reizen om over te stappen.

met partner, Nov. 2011
"Perfect hotel"
Maron en Maarten
23-11-2011 Wij hebben een prima vakantie gehad ondanks dat wij behoorlijk wat jonger zijn dan de gemiddelde leeftijd van +- 50+. Het hotel is mooi, groot, netjes en heeft een prima ligging! Het ontbijt is geweldig en zeer gevarieerd, en het avondeten idem. Wij zijn zelf veel op pad geweest en hebben zo'n beetje het hele eiland gezien. Aan te raden is een auto te huren buiten het hotel (i.v.m. de prijzen), bijvoorbeel bij Dragos die iets voorbij de naastliggende Spar ligt. Santa Cruz valt erg tegen en ook de looproute ernaar toe is niet leuk om te lopen. De bus kost € 1,30 p.p. en komt elk half uur voor het hotel. Heerlijk was ook de afstand van het vliegveld, ongeveer 15min rijden maar totaal geen overlast van het vliegveld gehad. Tennisen kan gewoon gratis, en zelfs buiten het seizoen elke avond een live zanger. Als je een lekkere vakantie wil, met veel wandelen, een net hotel, en lekker op jezelf kunnen zijn komt dit hotel prima overeen!!

"Prima Hotel en vrij centraal op La Palma"
Gerardvv
27-8-2011 Vanuit Los Cancajos starten veel excursies/wandeltochten over het eiland. Bijv. met Natour. Wandeltochten 'droompaden', 'lava, wijn en tapas' en 'over het dak van het eiland' zijn zeer aan te bevelen. Het hotel is prima in orde, goed ontbijt en veel keuze bij het avondeten. Vooral lekker op het terras eten is zeker de moeite waard.
Alles is goed schoon en ziet er verzorgd uit! Zwembad is zoutwater, dus geen chloorwater. 's Ochtends meestal bewolkt, maar dat kom door de passaatwolken. Van het vliegveld heb je echt geen (geluids) overlast!! Als de zon lekker door komt dan is het strand in Los Cancajos zeer de moeite waard. Div kleine bars langs het strand/promenade. In het hotel komen toch veel Spanjaarden van het vaste land en een handje vol nederlanders, belgen en duitsers. Dus geen zuipende engelsen, scandinaviers of nederlanders. Voor de rust een prima eiland. Voor 's avonds te gaan stappen....nou, vergeet het maar!!

"Goed hotel voor wandelaars"
S.
24-7-2011 Het eten was goed uitgebreid zowel ontbijtbuffet als s'avonds. Het zwembad was veel te koud, en veel wind. Onze handdoeken waren aan het wegvliegen door de wind. Het gebeurde ook eens dat er golven waren van 3 meters en dat we kleine spatjes op ons kregen. wel frisjes! De kamer was in het algemeen goed maar het bed was veel te hard en de muren van de buren waren niet goed geïsoleerd. we hoorden de buurman hoesten. Het waren wel prachtige wandelingen maar het is wel geschikt voor wandelaars met een goede conditie want de wandelroutes waren vrij zwaar. De service was goed. Ze kenden geen nederlands in het hotel. In de brochure stond dat het internet gratis was. Tevergeefs, 10 minuten = 1 euro. Het was positief dat er naast het hotel een supermarkt was, zodat je als wandelaar je lunchpakket kon samenstellen. In Santa Cruz waren er niet zoveel winkels en dit was iets minder. Het was een goed hotel en ervaring rijker.

met vrienden, Juli 2011
"Fantastisch hotel!"
Ineke Siegenthaler ...
24-7-2011 Hotel hotasa taburiente playa is een zeer goed hotel. Netjes en prachtig ingericht. Wij hadden een kamer op één hoog, boven de receptie. Dit was een extra grote mooie kamer! Wel was daar het uitzicht minder omdat we aan de landzijde zaten, waar we overigens zelf voor gekozen hadden maar omdat we boven de receptie zaten hadden we geen uitzicht op de straat, wel op de bergen. Wij hebben het erg goed naar onze zin gehad en vonden het eten heel lekker, veel variatie!

met partner, Mei 2011
"Het is een mooi hotel."
willem en inge
22-6-2011 Hotel Hotasa Taburiente Playa is een fijn hotel. vanuit het hotel vertrekken ook de meeste dagtochten. De hal was zeer mooi met al die hangende planten, ook de hallen naar de kamers toe. Alleen de kamers hadden wel een opknap beurt nodig en dan vooral de badkamer.

met partner, Mrt. 2011
"Gewoon lekker en lekker gewoon"
Arie en Bea
6-4-2011 Taburiente is gewoon goed gelegen, leuk ingericht, comfortabel en van alle gemakken voorzien.

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Wij blijven terugkomen."
Dirk en Marleen Sch...
2-11-2010 Schitterend hotel voor wandelaars en rust. Personeel is heel klantgericht, vriendelijk en behulpzaam.
Wij komen zelfs voor een 9° keer terug.
Dirk en Marleen Schadick

"Goed zonder meer."
Patrick Verhaegen
2-8-2010 Ligging Hotel:
Centrale ligging aan verbindingswegen om het gehele eiland met huurwagen te verkennen. (Als zon/strand vakantie zou ik echter westkant van het eiland verkiezen, maar als uitvalsbasis voor wandelingen is de ooskant perfect.)
Kamers:
Voldoende ruim, inrichting kan een opfrisbeurt gebruiken. Badkamer: Minpunt: Temperatuur water niet constant te houden, werd wisselend te warm en te koud.
Eten:
Buffetvorm met voldoende uitgebreide en afwisselende keuze zowel 's morgens als 's avonds (half-pension formule). Kwaliteit eten goed.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende