Aparthotel H10 Costa Salinas*** in Playa de los Cancajos Spanje beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel H10 Costa Salinas***

zwembad bij het complex

Beoordelingen Aparthotel H10 Costa Salinas***

Playa de los Cancajos, 34, 38712, Playa de los Cancajos
Aparthotel H10 Costa Salinas scoort een 8,0 uit 10, op basis van 44 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel H10 Costa Salinas***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel H10 Costa Salinas*** in Playa de los Cancajos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 32 vakantiefoto's van Aparthotel H10 Costa Salinas*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in La Palma. Vergelijk Aparthotel H10 Costa Salinas*** met andere accommodaties in Playa de los Cancajos.

1 2 3 4 5 volgende

43 beoordelingen over H10 Costa Salinas***

"Prachtig maar koud"
meta
30-7-2011 appartementen prima. ruim opgezet, alles aanwezig.
dagelijks schoonmaak en schone handdoeken.
helaas in eerste appartement kakkerlakken( zeer groot) na melding direct ander appartement gekregen zonder kakkerlakken.
zwembad is prima. personeel zeer vriendelijk. wij hadden helaas pech met het weer
let op altijd warme kleding meenemen, zodra de zon niet schijnt kan het bijzonder fris zijn. taxi prima te betalen.

met een groep, Feb. 2010
"Erg mooi complex op gunstige locatie"
Leoni
14-2-2010 Wij zijn van 1 t/m 8 februari op La Palma geweest. Dit complex is zeker een aanrader. Door de gunstige ligging heb je een mooi uitzicht over de Atlantische Oceaan. Het vliegveld binnen een steenworp afstand (desondanks nauwelijks geluidsoverlast). Door het slechte weer is onze vlucht uitgeweken naar Tenerife, waar we een halve dag op het vliegveld vastzaten. 's Avonds laat pas in het hotel aangekomen, men had eten van het buffet voor ons bewaard (room service!). Personeel erg vriendelijk elke dag een tafel voor ons gereserveerd in het rest. Perfecte service! Eten is zelf is niet slecht af en toe lauw/koud. Kamers schoon en netjes met groot balkon (prima met zijn zessen op te zitten). La Palma zelf is een erg mooi eiland erg groen alsof je in een Alpenland bent. Palmezen vriendelijk, geen chagrijnig gezicht gezien. Santa Cruz is een leuke stad, niet al te groot.

met jonge kinderen, Okt. 2009
"Mooi complex, mooi zwembad, mooi uitzicht"
Anne en Jeroen
24-10-2009 Wij waren er half oktober en mochten zowel van het restaurant als het zwembad van het hotel Taburiente Playa ernaast gebruik maken. Het zwembad van het app. complex zelf is kleiner als op de foto lijkt. Kamers zijn schoon en netjes maar eenvoudig ingericht. Wel toereikend. Balkon is ruim voldoende voor 4 personen. Ontbijt en diner buffet in Taburiente Playa is uitgebreid, ruime keus en goede bereiding.
We hadden uitzicht op het vliegveld en schuin op zee. De overkomende vliegtuigen waren voor ons meer attractie dan overlast maar dat is in het hoogseizoen wellicht anders. Supermarkt (SPAR) en PIN-automaat zijn letterlijk om de hoek. De promenade is echt heel mooi aangelegd en leuk om een wandeling over te maken, vooral 's avonds met de verlichting en de lichtjes van Santa Cruz in de verte. Excursies zijn beperkt. We hebben de dolfijnenboottocht gedaan. Daarvoor was het het meest praktisch om een auto te huren. Risico: tocht kan niet door gaan door ruwe zee en geen dolfijn te bekennnen

"Dit was echt een topper"
Cathrien Slichter
21-9-2009 Wij hebben nog nooit een appartement
gehad wat zo schoon was als dit .
En een uitstekende service, vriendelijk personeel.Eten was ook prima en erg gevarieerd
Wij gaan hier zeker weeer naar toe
Een echte aanrader.

met vrienden, Sept. 2009
"Niets voor jongeren"
Alex
5-9-2009 Ik ging met mijn beste maat hierheen, vandaag terug gekomen. Het appartement was oud en aan renovatie toe. (Douchekophouder hing aan 1 schroef, douchekop brak spontaan en van de 3 platen op het kooktoestel was er 1 die het deed) Bij het opentrekken van het raam had hij de sponning in zijn handen, zulke dingen. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam en bij de balie sprak men redelijk Engels. Helaas gold dat niet voor de overige personeelsleden. De stoelen zaten beroerd, ook op het balkon. De kamers waren wel schoon. Verder was er niets te beleven, in Los Concajos niet en bij het appartement ook niet, alleen een zingend duo in het hotel ernaast. Gemiddelde leeftijd was er minimaal 60 jaar. Dit doen we dus nooit meer. Mocht u ouder zijn en geen waarde hechten aan toeristische voorzieningen dan zit u goed. Het is er rustig en mooie natuur.

met oudere kinderen, Juli 2009
"Goede bestemming voor gezinnen met kinderen"
Gert
1-8-2009 We hebben erg genoten van ons verblijf. De kinderen (11 en 14) hadden volop vrienden en konden zich vermaken bij hotel Taburiente en bij Costa Salinas, die bij elkaar horen. Elke dag schoonmaak en een heel schoon en cara-vriendelijk appartement.
Leuke zwembaden, 's avonds een optreden van een duo waarbij ook de kinderen werden betrokken, aardige mensen, kortom een goede bestemming. Voor ons was het de elfde keer op het mooie La Palma en hier komen we zeker graag terug.

met jonge kinderen
"Heel ruim appartement"
fam Wever
2-3-2009 Wij waren hier in het laagseizoen (januari) dus was het heel rustig en dus aten we in Tarburiente Playa. Geweldig gevarieerd lekker eten. Je kan het zo vet of gezond maken als je zelf wilt.
Wij hebben met de locale bussen het eiland verkend, voor 2 euro per enkele reis kom je overal. Die bergweggetjes zou ik niet graag met een gehuurde auto rijden.
Er was slechts 1 zwembad(je) verwarmd. Met de lage bezetting was dit niet storend.
Het complex ligt bijna OP de start/landingsbaan maar er vliegt gelukkig maar een fractie van het verkeer van Schiphol.

met partner, Mrt. 2009
"Prima appartementenhotel"
Brigitte van Bommel
15-3-2009 We kwamen 's ochtends om half elf aan en konden meteen in ons appartement. Voor het eten moesten we naar het er naast gelegen hotel Taburiente Playa, dat was superdeluxe! Veel keuze en alles smaakte heerlijk. Het personeel was erg vriendelijk, het appartement was netjes en schoon. Van de vliegtuigen die overvlogen hadden wij geen last, maar als je de hele dag aan het zwembad ligt, zou je je eraan kunnen ergeren. Prima uitvalsbasis voor verkennen van het eiland per huurauto, en het maken van prachtige wandelingen. Santa Cruz ligt trouwens ook op loopafstand, een leuk uitje. Zeker voor herhaling vatbaar!

met jonge kinderen, Feb. 2009
"Een mooi complex met vriendelijk personeel"
natasja
14-2-2009 Wij zijn hier van 30 januari tot 6 februari geweest.
Het was een supervakantie. We waren met z'n drietjes waaronder een kindje van bijna 2.
De mensen op het eiland zijn heel vriendelijk en dol op kleine kinderen. In het appartement hadden we een mooi kinderbedje op onze kamer (2-kamerappt.) Het appartement zag er netjes en schoon uit. Het personeel was heel vriendelijk en de service was erg goed. Wij hadden op vrijdag een late vlucht terug, maar we konden gewoon in het appartement blijven (zonder extra te betalen).De spar die direct onder/naast het complex ligt is van alles voorzien. Het is dus goed mogelijk om elke avond je eigen maaltijd te koken in het nette keukentje.En heb je geen zin om te koken dan zijn er in het plaatsje tal van leuke goedkope restaurantjes. Een super locatie waar het massatoerisme nog niet is toegeslagen. en waar je nog geen mac of friet van piet tegenkomt.

met oudere kinderen, Dec. 2008
"Kom zeker weer"
koopmans
5-1-2009 Prachtig eiland, mooie natuur, lieve mensen.
We hebben genoten van onze uitstapjes met de huurauto. Die is wel nodig om wat van het eiland te zien. De wegen zijn erg goed, het verkeer relaxed. Ik wil daar ook nog wel eens in de zomer kijken.

1 2 3 4 5 volgende