Beoordelingen Vakantiehuis Casa Las Pereras

24 mei 2013

Casa Las Pereras
Beoordelingen Vakantiehuis Casa Las Pereras
Camino Los Pereras 9, E-38760, Los Llanos de Aridane
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiehuis Casa Las Pereras in Los Llanos de Aridane, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiehuis Casa Las Pereras zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiehuis Casa Las Pereras scoort een 8,7 uit 10, op basis van 31 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiehuis Casa Las Pereras in Los Llanos de Aridane, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiehuis Casa Las Pereras, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Vakantiehuis Casa Las Pereras de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 64 vakantiefoto's van Vakantiehuis Casa Las Pereras vinden. Je kunt 2 video's van Vakantiehuis Casa Las Pereras bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in La Palma. Vergelijk Vakantiehuis Casa Las Pereras met andere accommodaties in Los Llanos de Aridane.

28 beoordelingen over Casa Las Pereras

"Mooie omgeving"
Martien en Joke
25-9-2011 We hebben een fantastische vakantie gehad.
De ontvangst was erg vriendelijk met een flesje wijn in de kpoelkast en een volle fruitschaal, wel jammer dat de eigenaresse alleen spaans spreekt.
Eigen zwembad en uitzicht op de bergen en zee.
De avond voor vertrek nog een fles champage.

Een aanrader

Martien en Joke

met partner, Nov. 2010
"Aanrader"
Lisette
8-1-2011 Zaten in het bovenste huisje met dakterras. Vriendelijke eigenaresse.
Bedden waren niet goed, in tegenstelling tot eerdere berichten hier. Dunne matrassen op een houten plank.
Mooi uitzicht vanaf het dakterras over het Aridanedal en op zee. Verder van alle gemakken voorzien.
Prima uitgangspunt voor het hele eiland, want je zit centraal. Deze kant van het eiland heeft het meest constante (mooie) weer. Het eiland was boven verwachting. Ruig met een prachtige natuur. Aan te raden voor wandelaars.

met oudere kinderen, Okt. 2010
"Geweldig verblijf!"
Fam. Eikens
31-10-2010 Afgelopen herftvakantie op La Palma geweest. Het huisje was geweldig. Mooi uitzicht over de stad, de bergen en de zee. Rustige plek.

De eigenaresse was zeer aardig. Ze spreekt geen woord Engels, maar toch geeft ze je het gevoel dat je thuis bent. Gelukkig spreekt mijn vrouw vloeiend Spaans.
Bij aankomst kregen we een flesje wijn, vers fruit (uit eigen tuin) en de dag voor vertrek een flesje mousserende wijn om de laatste avond te vieren (en een potje zelfgemaakte Mojo Rojo). Onze kinderen (10 en 11) kregen zelfs een klein cadeautje.

Huisje was voor ons groot genoeg. Goede uitvalsbasis voor dagtochten en prima afstand om naar het centrum te lopen om uit te gaan eten (ong 10 minuten). Zwembad was heerlijk.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiehuis Casa Las Pereras bij...

met partner, Okt. 2010
"Tweede keer en weer super!"
Dunja
6-11-2010 We hebben een heerlijke vakantie gehad.
Een aanrader!
Prachtig uitzicht vanaf het dakterras, elke dag weer genieten.
Vriendelijk ontvangst en met de bijbehorende goede zorgen.
Met een huurauto kan je alle kanten op.
Ons hoogtepunt dit jaar was: dolfijnen spotten met de boot Fency II.

met partner, Juli 2010
"Zeer leuk huis"
jessica
1-8-2010 we zijn net terug van deze leuke reis naar la palma. het huis is vrij klein maar voldoende voor 2. enkel ruimte om je kleding te leggen is er weinig en de bzadkamer mocht iets luxer zijn. verder is er in alles wat je nodig hebt en de bedden slapen zeer goed. dat vinden wij belangrijker dan luxe. voor deze prijs is het ook erg leuk dat je je eigen zwembad hebt (wij zaten in het aparte huisje met prive zwembad) zodat je verfrissing hebt. het huisje ligt best ver van het stadje dus het is wel belangrijk dat je een auto bij boekt. De eigenaresse en haar man zijn heel vriendelijk en niet opdringerig als niet zoveel contact wenst. ze laten je de keuze om veel of weinig tijd met hun door te brengen. er stond wijn en fruit bij aankomst en we kregen nog een kadootje bij vertrek. ik wil deze accomodatie bij iedereen aanraden!

met partner, Apr. 2010
"Zeker doen !!!"
John en Paula
28-4-2010 We zijn net terug van 2 weken Las Pereras. Zo'n gastvrije ontvangst door Marianela, de eigenaresse, hebben wij nog nooit meegemaakt. Wijn, fruit en fles water stonden al klaar. Regelmatig verschoning van meer dan voldoende handdoeken, badlakens en keukenlinnen. De 3 kamer casita is wel het beste en het mooiste gelegen met erg veel privacy die de eigenaren ook respecteren. De inrichting van de huisjes is wel erg popperig maar je voelt je binnen 1 minuut thuis. Er is meer dan voldoende keukengerei en apparatuur. De avond voor vertrek een hartelijk afscheid met wederom een fles wijn voor het laatste romantische avondje. Wel met handen en voeten converseren want ze spreken alleen Spaans.
Zoek je rust, ruimte, privacy en een prachtig uitzicht, boek dit dan (Sudtours) wij hebben er in ieder geval erg van genoten en zullen er nog lang aan terugdenken.

met partner, Mrt. 2010
"Charmant."
ZooGer
30-3-2010 Wij hebben verbleven in de hoogst gelegen casita. Doordat huisje 2 niet bezet was, hadden wij optimaal privacy.
De casita ligt op 20 loopminuten van het Plaza de España.

De inrichting van de casita is eenvoudig, gedateerd, maar evengoed charmant. De bedden lagen goed, maar kraakten enorm. De bank en stoel in de kamer zijn waarschijnlijk niet bedoeld om op te zitten.... Nu maakte dat weer niet zo veel uit, want binnen waren we slechts om te slapen.

Op het prive-dakterras, te bereiken via een zeer smalle wenteltrap, kun je volledig onbespied van de zon genieten. Doordat je er wat meer wind vangt, is het er goed toeven. In het ochtendzonnetje ontbeten aan de rand van het erg koude zwembad.

Evenals ieder ander bij aankomst en vertrek een fles wijn. Ook het al eerder genoemde fruit ontbrak bij aankomst niet. Jammer dat de vriendelijke eigenaresse alleen Spaans spreekt. Ze ontvangt je hartelijk, praat een hoop, maar helaas gaan bijna alle woorden verloren in onbegrip.

met partner, Jan. 2010
"Knus en gezellig; prima prijs-kwaliteit, netjes."
Janny en Gerard
24-1-2010 Casitas Las Pereras ligt aan de rand van de stad; het uitzicht is fraai. Wij hadden de bovenste casita. Het huisje is schoon, netjes en heeft alles wat je nodig hebt voor een ontspannend verblijf. Goede matrassen op het bed, keukenuitrusting is volledig. De eigenaresse is erg gastvrij en meldt zich niet ongevraagd. Wij zijn er elf dagen geweest en waren graag langer gebleven.

met partner, Nov. 2009
"Helemaal zoals je een vakantie wilt..."
Judith
24-11-2009 Net terug uit La Palma, uit dit heerlijke vakantiehuisje aan de zonnige kant van het eiland. 's Ochtends was de zon al om 8.30 uur op het (lekker grote) privéterras, ontbijten in het zonnetje ...mmmm
Een flesje wijn bij aankomst én bij vertrek, regelmatig vers fruit en alle gemakken (broodrooster, sateliettv, fohn noem maar op) in het huisje.
We hadden een huurauto via het arrangement van onze reisorganisatie. De Caldera is geweldig, vergeet ook El Tablona niet en het strand van Tazacorte. Overal lekker gegeten. Llos Lanos is niet de mooiste stad, maar ligt wel goed centraal.

met partner, Nov. 2009
"Geweldig, in één woord!"
ellen en gerrit van...
15-12-2009 we waren er met z'n 2-en, in huisje 3, dus het hoogste.
in de zon ontbijten op het dakterras met uitzicht tot aan de zee.
de inrichting was ook zo schattig, met liefde gedaan.
en de ontvangst......met wijn en fruit en de avond voor vertek ook weer wijn met een cadeautje, echt deze ,mensen , de plek en het eiland zelf natuurlijk.......geweldig!
we gaan zeker terug, hadden meteen al heimwee

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?