Aparthotel Tropic Garden**** in Santa Eulalia del Río / Santa Eularia des Riu Spanje beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Tropic Garden****

uitzicht van het balkon

Beoordelingen Aparthotel Tropic Garden****

Pare Vicent Costa, 10, 07840, Santa Eulalia del Río / Santa Eularia des Riu
Aparthotel Tropic Garden scoort een 8,0 uit 10, op basis van 73 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Tropic Garden****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Tropic Garden**** in Santa Eulalia del Río / Santa Eularia des Riu, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 86 vakantiefoto's van Aparthotel Tropic Garden**** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Tropic Garden**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ibiza. Vergelijk Aparthotel Tropic Garden**** met andere accommodaties in Santa Eulalia del Río / Santa Eularia des Riu.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

71 beoordelingen over Tropic Garden****

met jonge kinderen, Mei 2012
"Super vakantie gehad!"
Lindsay
30-5-2012 De accommodatie was prima! Wij hadden een appartement: 2 volwassenen en 1 kindje van bijna 2jr. De babybed stond bij ons op de slaapkamer en hadden we nog veel ruimte over. Woonkamer was aan de kleine kant, maar daar zit je niet vaak. Balkon daarentegen ruim! Zwembad was perfect! Het grote zwembad loopt op en het kinderbadje was ideaal. Ze kon er staan en wij konden in principe op onze ligbedden blijven liggen.
De ligging van de accommodatie was goed. Het ligt in een rustige straat met een supermarkt, eettentje en autoverhuurder tegenover. Als je een kleine wandeling van 8min maakt ben je zo aan de baai van Santa Eulalia:Leuke restaurants, mooi uitzicht en een paar winkeltjes. Als je verder loopt, kom je meteen in het centrum uit.
Het buffet was ok, niet super maar zeker niet slecht.
Het weer in mei overigens was super. Wij hadden 2 dagen bewolking rond 14.00u. Daarna kwam de zon er weer door. Verder tussen de 25 en 28 gr. gehad!
Santa Eulalia is super voor jonge gezinnetjes!!!

met een groep, Mei 2012
"Mooi hotel goed eten alles super schoon"
Cees Meijer
12-5-2012 Het animatie team was ook zeer goed het eten was zeer afwisselend.
de bediening was ook gewoon goed.
schuin aan de overkant van het hotel kon goedkoop en bijzonder goed auto,s huren

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Prachtig hotel, heerlijke vakantie gehad"
Sylvia Jansen
12-5-2012 Apart hotel Tropic Garden is een prachtig hotel, heerlijk balkon, waar we iedere dag in de zon ontbeten. Prachtig groot zwembad, in de meivakantie genoeg ligstoelen vrij en parasols. Alleen de bedden waren wat hard, had hierdoor pijn in mijn rug. Hotel is wel gehorig, Tussen 23.00 en 08.00 uur was het redelijk rustig, je hoeft niet te proberen om voor 23.00 uur te gaan salen en rond 08.00 uur werd je van zelf wakker van geluiden, klonk erg door. Binnen 10 minuten lopen zit je in het centrum van Santa Eulalia, er is daar een prachtige boulevard, veel eettentjes.

met jonge kinderen, 2011
"Super hotel"
Jessica
22-10-2011 Wij hadden een Superieur Frontal kamer geboekt, wat een super uitzicht van een mega groot balkon!!! Kamer zelf is niet groter dan een standaard kamer, maar daar zit je toch niet zoveel. Kamers wel netjes verzorgd.
Babybed prima geregeld, alleen jammer dat ze geen kinderstoel voor in de kamer hebben. Dat was jammer aangezien wij zelf ontbijt halen en dit op ons balkon opeten.
Zwembadwater wel erg koud, voor de jongste (1 jaar) geen succes. In het ondiepe deel heeft hij wel lekker gespeeld met z'n gietertje e.d. Het zeewater was warmer dan het zwembadwater.
Al met al prachtige vakantie gehad. 1 x avondeten in het hotel, buffet, was erg lekker. Boulevard met strand ongeveer 15 min. lopen. Evenals het centrum. Goed te doen. Ook lekker gegeten bij de "Wok" in Sta. Eulalia (ong. 10 min. lopen). Is ook buffet en niet zo duur.
Alleen jammer dat in de herfstvakantie seizoen al bijna voorbij is, kun je goed merken aan de supermarkt tegenover hotel en de Italiaanse ijssalon was al gesloten.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Fijne gezinsaccomodatie!!!"
Suzanne
2-11-2011 Dit is een goede plek om met kinderen op vakantie te zijn, wij hadden een kamer met een prachtig uitzicht op de zee. Ligt op een 15 minuten lopen van het centrum, leuke wandeling trouwens. Santa Eulalia heeft een mooi strand en leuke restaurantjes en winkeltjes. Wij vinden dit 1 van de fijnste plaatsen op Ibiza, verzorgd en niet zo druk. Maar wel sfeervol. Wij vonden het eten goed verzorgd, ze doen erg hun best om er elke keer wat anders te bieden.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Goed appartement, prima prijs-kwaliteit verhouding"
Yvonne Breed
2-11-2011 in de herfstvakantie geweest, in een appartement, geen all-incusive. We hadden perfect weer en Tropic Garden is echt goed. Het ligt niet aan het strand maar aan mooie rood-bruine rotsen, voor het strand moet je naar het centrum lopen (10 min), mooi (koud) buitenzwembad maar zelfs ook een klein verwarmd binnenzwembad, dat was een verrassing voor ons. Vanaf Tropic Garden loop je via de school, steek het grote onverharde parkeerterrein over en je zit bij de haven met ontzettend lekkere restaurants (Cafe Sidney o.a.), iets verder lopen over de boulevard en het strand is in zicht, sla je rechtsaf dan loop je het gezellige centrum in met mooie winkels, lekkere tapas restaurantjes e.a. Met de bus is het 20 min naar Ibiza-stad (kosten 1,95 pp) en dit is zeker een aanrader! Met de bus naar de hippiemarkt in Es Canar (proppen in de bus, kosten 1,50 pp) is ook leuk om te doen, zeker ook een leuk plaatsje met mooie baai en fantastisch uitzicht. Eerste keer Ibiza maar zeker nog een keer!!!

"Schot in de roos"
trudy schussler
4-10-2011 dit aparthotel op 10 min. van het centrum is een schot in de roos! Service en eten is echt topkwaliteit. Je loopt in een kwartiertje langs de kust (schitterende wandeling) naar een leuk zandstrand, Niu Blau.Kamers zijn ruim en schoon, kies voor zeezicht. Schuin tegenover het hotel kan je een auto huren en bij een supermarkt je inkopen doen.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Heerlijk genoten "
Fam Huijben
21-9-2011
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad bij Tropic Garden het eten is in buffetvorm en dit gaat de laatste dag wel vervelen, maar dit heb je overal wel. Eerste dag sliepen wij tegenover het animatieteam en dan lig je nog wel even wakker van de muziek tot 11.30 uur ongeveer met kleine kindjes niet echt handig. Toen kregen we als alternatief een andere kamer oke geen mooi uitzicht, maar wel meer rust. Verder is lopen naar stadje van Santa Eulalia goed te doen, alleen met 30 graden best pittig. Onze kindjes van 2 en 4 vonden het zwembad geweldig mooi aflopend. Kortom een hele fijne vakantie gehad zou hier zeker terugkomen.

gr. fam. Huijben

"Leuk, gezellig en net hotel"
jurjen manon
12-10-2011 tropic garden is een leuk hotel en ziet er echt netjes en schoon uit, vind het moeilijk te begrijpen dat er mensen zijn die dit hotel zo'n slechte beoordeling geven.
De kamers zijn wel wat gedateerd, maar worden wel erg schoon gehouden en zijn best ruim, balkon ziet er goed en ruim uit.
Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
ik ben in een beoordeling tegengekomen dat de familie om 12 uur uit moest checken, dat klopt wel, maar wij vlogen ook laat terug en als je wilt kun je de kamer nog wat langer bij boeken als die niet geboekt is.
je koffers kun je beneden kwijt en voor je vertrekt kun je nog dochen en handdoeken gebruiken van het hotel, allemaal super geregeld.
tegenover het hotel zit een supermarkt.
wij hadden alleen ontbijt en dat was goed te eten,
kortom we hebben een super vakantie gehad en het hotel was voor herhaling vatbaar

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Slecht hotel, geen aanrader!"
Charlie
18-9-2011 Dit hotel komt absoluut niet overeen met de beschrijving in de folder. Alles is gedateerd, dit mag je geen 4 sterren noemen. Zwembad wel handig met inloop voor kleine kinderen. Wel rumoerig door Engelsen. 8 van de 10 dagen ziek geweest doordat ze teveel lokaal water gebruiken om het eten te bereiden, diarree als gevolg. Kleine kamer, beschimmeld kinderbedje. Wij hadden een package met reis. De vlucht vertrok 's avonds om half 11. We moesten echter al om 12 uur uit de kamer, men verschuilt zich achter een internationale richtlijn en je wordt je kamer uitgedrild. Nooit van late check out gehoord. Slechte service als je met kleine kinderen zit die in de middag nog moeten slapen. Als je een package koopt en men zich profileert als familiehotel, mag je hier toch een oplossing voor verwachten. Pas na tussenkomst door touroperator en veel aandringen werd er een kinderbedje in een bioscoopruimte geplaatst. Nooit meer, dikke afrader!

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende