Hotel Puchet / Putxet*** in Sant Antoni de Portmany/San Antonio Spanje beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Puchet / Putxet***

6,4
6,1

Hotel Puchet / Putxet*** Sant Antoni de Portmany/San Antonio

Beoordelingen Hotel Puchet / Putxet***

Avenue Doctor Fleming 51, 07820, Sant Antoni de Portmany/San Antonio
Hotel Puchet / Putxet scoort een 8,4 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Puchet / Putxet***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Puchet / Putxet*** in Sant Antoni de Portmany/San Antonio, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 56 vakantiefoto's van Hotel Puchet / Putxet*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ibiza. Vergelijk Hotel Puchet / Putxet*** met andere accommodaties in Sant Antoni de Portmany/San Antonio.

12 beoordelingen over Puchet / Putxet***

6,4
6,1
met vrienden, Okt. 2011
"Leuke vakantie"
Karen
28-10-2011 Ik vond het een leuk hotel om in te verblijven. de afstand tot de boulevard was wel wat verder weg maar dat vond ik geen probleem, 10 min. lopen en je was er. De kamers waren goed schoon, en netjes. het eten kan echt beter, veel olie en de patat was slap. al is het ontbijt erg goed. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, kunnen veelal ook goed engels alleen 1 receptioniste niet en dat vond ik storend. We waren in het naseizoen dus het was rustig maar dat was geen probleem we hebben echt een topvakantie gehad in het hotel.

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Prachtig hotel een echte aanrader"
Alex
24-10-2011 Hotel Puchet / Puxtet is de afgelopen jaren gerenoveerd en ziet er prachtig uit. Op het gebouw is niets aan te merken helaas ligt het hotel aan een redelijk drukke weg waar de kamers en het terras aan de voorzijde last van heeft. De weg is voor 50 km per uur maar er wordt vaak veel harder gereden. Min punt is het eten, het ontbijt is oke maar wij hadden all inclusive geboekt en dus ook lunch en diner. Er was geen buffet maar een keuze menu, er kon uit 3 starters, 3 hoofd gerechten en 3 nagerechten gekozen worden. De kwaliteit was van het niveau frituurpan en de porties veel te groot waardoor er veel weggegooid werd. Het hotel zelf is prachtig, alles schoon, netjes, alles werkt en met de glimmende marmeren vloeren lijkt het op een 5 sterren hotel. Wij waren er met z'n drieen en hebben een prima verblijf gehad met een leuke groep Nederlanders. De kwaliteit van het eten is slecht, ons advies is dan ook om geen all inclusive te boeken ook al is dat goedkoop. Verder een echte aanrader.

"Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding"
mike monique
11-9-2011 Hotel Puchet wil ik iedereen aanraden die graag rust wil maar toch binnen enkele minuten in een levendig centrum wil vertoeven.Wij hadden wel het geluk een nieuwe kamer toegewezen te krijgen.

"Prijs/kwaliteit primal,buiten het uitgaangslawaai"
edwin&maureen
9-9-2011 ontbijt prima, diner ondanks de slechte kritiek viel hartstikke mee. Vanaf 20:00 kon gegeten worden, wij waren er meestal rond 20:15, alles nog lekker warm,vers. Vis, vlees, koude en warme groenten. Het is wel een saaie eetruimte. Weinig toeters en bellen dus,maar datgene dat aangeboden werd smaakte prima.
Kamers netjes, niet gehorig.Hotel heeft wel veel jongeren gasten (dus laat uitgaan, "hangen" aan het zwembad is voor hen vakantie), toch hebben wij hier een fijne vakantie gehad.

met vrienden, Juli 2011
"Goed hotel"
M
11-7-2011 Net terug van een weekje Puchet, aanrader! Heerlijk zwembad met fijne ligbedden en lounge meubilair. Rond 12 uur wordt er lounge muziek gedraaid en soms staat er een DJ te draaien. Mooie kamer, al lag onze kamer direct vooraan op de begane grond waardoor we vaak last hadden van dronken Engelsen die in de vroege ochtend gillend en schreeuwend thuis kwamen. Hebben enkel gebruik gemaakt van het ontbijt en dat was prima; vers fruit, yoghurt, een variatie aan broodjes, beleg (kaas, chorizo, ham en jam) en het typisch Engels ontbijt. Verder ligt het hotel op loopafstand van het centrum dus prima te doen. San Antonio heeft niet echt veel te bieden, aanraders zijn Cafe del Mar en Mambo waar je iedere dag kunt genieten van een schitterende zonsondergang en de pre-party's van de grotere clubs (tip: neem je eigen drank mee en ga voor Cafe del Mar/ Mambo zitten; goedkoper en je kunt toch genieten van de zonsondergang en de DJ's). Verder: huur een scooter en ontdek het eiland!

"Mooi en net hotel!"
imkoning
29-6-2011 Wij zijn erg tevreden over hotel Puchet, zeker meer waard dan twee sterren! De kamers zijn mooi en netjes ingericht en worden goed schoongemaakt (ook elke dag schone handdoeken en 1 keer wissel beddengoed in 8 dagen). Er was ook een klein koelkastje aanwezig op de kamer, zodat je wel wat eigen eten/drinken kunt bewaren op de hotelkamer. Er is een klein supermarktje onder het complex, en de spar met iets meer keuze op 100 meter afstand. Zwembad schoon en fijne ligbedjes.
Ligt net buiten het centrum/boulevard, waardoor alles prima op loopafstand is, maar je geen (geluids)overlast hebt.
Enige minpunt: het eten was niet hoogstaand. Wij hadden halfpension geboekt(voor 40 euro pp extra) en wisselden eten in het hotel af met buiten de deur eten. Maar zoals gezegd, als je het vooraf weet, houd je er rekening mee..
Tip: Beachcafe de Tulp, heerlijk eten en de lekkerste cocktails!

met vrienden, Juni 2011
"Mooie kamers, goede ligging, fijn zwembad"
Dhr. M. Hulsink
3-7-2011 Net terug van 10 dagen All inclusive Puchet. Echt een aanrader! De kamers zijn recentelijk gerenoveerd en er is eigenlijk niets op aan te merken. De schoonmaak is zeer goed te noemen. Ook het zwembad is super. Het personeel houdt alles erg netjes. Het enige minpunt dat ik kan noemen is dat het hotel over het algemeen wat sfeer mist, het is allemaal een beetje kaal qua aankleding. Ook het avondeten begint na een week wel tegen te staan. Al is er een goede saladebar en biedt het 3gangen keuze-lunchmenu 'smiddags ook uitkomst. San Antonio wordt enigszins overspoeld door Engelse jeugd. Wij hebben dit in het hotel niet als storend ervaren, maar ik weet niet hoe dit in het hoogseizoen is. Do's: Huur een cabrio. Afgelegen strandjes, mooie plaatsjes en boulevards laten dan een hele andere kant van het party-eiland zien. Een boottocht naar het eiland Formentera kan ik ook aanraden. Je waant je daar in de caribean. Voor decadenten: Beachclub Blue Marlin. Don'ts: Club Pacha(duur, druk, agressief)

met vrienden, Apr. 2011
"Goed hotel prima prijs kwaliteit verhouding"
Henk Hogevonder
4-5-2011 Prima hotel nette bediening alleen jammer dat de eetzaal erg kil en saai is ingericht.

met partner, Okt. 2010
"Goed, simpel, vriendelijk!!!!"
Thea wijbrands
4-10-2010 Ik ben er nu, haha...Ja ze hebben een internetcafe in het hotel. Ik ben erg blij dat ik hier zit. Ze zijn super vriendelijk en behulpzaam!!! De kamers zijn erg leuk ingericht, fleurig. Het eten is goed te doen, maar niet geweldig als je het een paar dagen hebt gehad heb je wel een beetje genoeg van, en het resaurant is erg kil, alles wit en saai. De rest van het hotel ziet er top uit, behalve het restaurant. Leuk terras buiten, heerlijk zwembad met ligbedjes. Prima dus!!!! ALs je maar voordat je gaat niet te veel verwacht van het eten. De rest is super!!! Het eiland is oogverblindend!!!

alleenreizend, Sept. 2010
"Goed hotel voor jonge mensen tussen 25 en 40"
PAUL
12-9-2010 Een prima hotel met een leuk zwembad all inclusive is nogal beperkt.meer n not all included,gewoon n beschaafd kopje koffie is overdag allen maar betalend te krijgen terwijl je wel mixdranken volop kunt afhalen .je bent dus min of meer tot alcohol veroordeeld.typisch hotel voor de party-gangers. San Antonio lijkt me niet de aanrader voor gezinnen met kleine kinderen.dan heeft ibiza meer te bieden in andere locaties.soms is t wel s gehorig in t hotel de buiten opgestelde nood aggregaat zorgt nogal voor wat lawaai in de avond uren.Al met al is de prijs verhouding kwaliteit goed te noemen.