Hotel Mar Amantis I & II*** in Sant Antoni de Portmany/San Antonio Spanje beoordelingen 7.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Mar Amantis I & II***

6,7

Hotel Mar Amantis I & II*** Sant Antoni de Portmany/San Antonio

Beoordelingen Hotel Mar Amantis I & II***

Crta Port d´es Torrent s/n, 07820, Sant Antoni de Portmany/San Antonio
Hotel Mar Amantis I & II scoort een 7,0 uit 10, op basis van 64 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Mar Amantis I & II***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Mar Amantis I & II*** in Sant Antoni de Portmany/San Antonio, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 48 vakantiefoto's van Hotel Mar Amantis I & II*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ibiza. Vergelijk Hotel Mar Amantis I & II*** met andere accommodaties in Sant Antoni de Portmany/San Antonio.

1 2 3 4 5 6 volgende

57 beoordelingen over Mar Amantis I & II***

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Prima hotel"
Mary
18-10-2011 net terug van mar amantis ll is ons erg goed bevallen het eten was ook erg lekker (sommige mensen hebben altijd iets te zeuren) personeel was erg vriendelijk ondanks dat het tegen het einde van het seizoen liep. Toch nog een leuke kinderanimatie. Alleen niet veel leuke winkeltjes in san antonio.
iedere dag schone handdoeken en we mochten bij aankomst s'morgens om 8 uur al meteen op onze kamer en bij vertrek hoefden we pas om 18.00
van onze kamer af, en tot het moment van vertrek all inclusief (heb weleens anders meegemaakt)

met een groep, Sept. 2011
"Heerlijk genoten"
kim
13-10-2011 Wij hebben 9 dgn heerlijk genoten. Het meeste personeel was zeer vriendelijk ondanks dat het tegen einde seizoen liep. Eten was heel goed, elke dag wel iets erbij wat je lekker vind. I was idd het rustige deel met een klein zwembad en het restaurant, II was het drukke deel met animatie en groot zwembad. Vond er wel weinig ligstoelen dus vraag me af hoe dat in het hoogseizoen moet en 's avonds bij de shows weinig tafels en stoelen. Ligging is goed, centrum Antonio is ook goed lopend te doen, wel dik half uur, bus is goed te doen voor 1.50 en taci boot voor het hotel 2.50 euro.
Verder vind ik Ibiza een mooi eiland qua natuur, maar ik vond het shopgehalte tegen vallen, na 1 keer in de stad gelopen te hebben heb je het ook wel gezien, zo ook in Ibiza stad. In de bars gaat het alleen om het zuipen en sexgehalte en discotheken zijn absurt duur met 65 euro entree en 10 euro voor een drankje.
Maar ondanks dat hebben wij het heel leuk en gezellig gehad in Ibiza.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Goed Hotel"
Fam BJ Neef
15-8-2011 Hotel Mar Amantis 1 is een goed hotel. De kamers zijn zeer netjes en de beden zijn uistekend. De kamer werd elke dag netjes schoongemaakt, en de handdoeken verschoond. Het eten was er zeer goed en uitgebreid. Wat ook perfect is ,is de ligging. Het is rondom het hotel gezellig druk maar in Mar 1 heb je daar geen last van. Wil je de drukte in dan pak je de taxiboot die voor het hotel ligt. Je bent dat in een paar minuten in de stad Antonio waar het druk en gezellig is. Het personeel is zeer vriendelijk en erg gesteld op Nederlanders. Hoe hotel Mar 2 is kunnen wij niet beoordelen maar het buiten gebeuren zag er netjes uit. Goede prijs kwaliteit verhouding.

"Het eten is prima!"
Herma
27-7-2011 De eerste 3 dagen hebben we een kamer Hotel Mar Amantis 2 gehad. 's nachts was er veel lawaai van jongeren die na een avond/nacht stappen terug kwammen in het Hotel.
De laatste dagen van onze vakantie hebben we in Hotel Mar Amantis 1 doorgebracht.
Daar was het een stuk rustiger en de kamer was beter verzorgd.
Er is vanuit het terras bij het zwembad van Mar Amantis 1 een mooi uitzicht op zee.
Het eten was goed!

"Aanrader"
Sanne
20-7-2011 Hotel Mar Amantis voldoet ruim aan de verwachtingen, elke dag goede schoonmaak, iedere dag zeer gevarieerd eten en vriendelijk personeel. Het centrum is goed te bereiken ( half uur lopen of 10 min. met het bootje). All Inclusive erg volledig ( alcoholische drankjes, snackbar, ijs etc. )

"Leuk en gezellig hotel!"
Liesje
7-7-2011 We hadden een last minute geboekt naar hotel "Els Pins". We kwamen aan en dit viel echt tegen, aan de balie kregen we te horen dat onze reservering niet was doorgekomen en dat we geen kamer hadden. Toen hebben we een kamer aangeboden gekregen in hotel "Mar Amantis I". Dit was het zelfde aantal sterren en toen we daar aankwamen waren we echt content. Verzorgd, leuke inkomhal, ... We hadden niet hoge verwachtingen na het zien van het andere hotel maar dit was echt een meevaller. Het is geen luxe maar echt goed verzorgd en lekker eten. Elke middag en avond was er pasta, salades, frieten, kip of vis, ... Het personeel was er echt heel vriendelijk en de kamers werden elke dag gepoets (zelfs zonder dat je erachter vroeg). We hebben hier echt een leuke vakantie gehad en ik zou volgend jaar zeker terug gaan naar dit hotel!

met oudere kinderen, Mei 2011
"Mooi verzorg hotel"
Loes de Boer
22-5-2011 Mar Amantis II is een zeer goed hotel het eten was voortreffelijk, iedere avond was er een andere keuze , mooie salades , vlees ,vis, pasta ,rijst voor ieder wat wils.

met partner, Sept. 2010
"Nooit meer"
hennie en galina
11-12-2010 Mar amantis ligt aan een vies stukje strand en er was geen animatie,door een staking moesten we van plastic borden eten,geen compensatie in welke vorm dan ook.
een drama

met partner, Aug. 2010
"Eten goed. De rest onder het gemiddelde."
Beckers
23-8-2010 Het gebied wordt niet voor niets "klein Engeland" genoemd. Veel aso Engelse toeristen.
Zwembad is slecht onderhouden. Eén bar per hotel aanwezig. Dus wachten in de rij voor je drankje. Bar-personeel erg traag en chagrijnig. Er komt geen glimlachje vanaf.
Animatie is zeer minimaal. Alleen kleinschalig voor de kinderen. Hotel en kamers zijn erg verouderd. Enige positieve is het eten. Daar valt niets verkeerds over te zeggen.
Ik ga zeker terug naar Ibiza maar niet naar dit Hotel.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Goed hotel voor de prijs, net buiten de drukte"
m macdonald
12-7-2010 het hotel ligt op ongeveer 15 min lopen naar het centrum van san antonio. is dus goed te doen. Vele kleine strandjes in de omgeving. taxiboot voor het hotel vaart ieder half uur voor 2.50 naar het centum van san antonio.
Eten was wel okee, alleen weinig variatie. Elke dag english breakfast.Komt je neusgaten uit na een paar dagen.

1 2 3 4 5 6 volgende