Beoordelingen Sant Antoni de Portmany/San Antonio

Waardering
7,7
Uitgaansleven
8,3
Cultuur
6,4
Omgeving
7,9
Stranden
7,6
Sfeer
7,8
Zorg voor natuur
6,8
Het weer

21  °C

18 april 2014

Sant Antoni de Portmany/San Antonio
7,7
180 beoordelingen
Beoordelingen Sant Antoni de Portmany/San Antonio

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Sant Antoni de Portmany/San Antonio. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Sant Antoni de Portmany/San Antonio. Ben je zelf op vakantie geweest naar Sant Antoni de Portmany/San Antonio? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Sant Antoni de Portmany/San Antonio scoort een 7,7 uit 10, op basis van 180 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 37 Appartementen, 1 Camping, 64 Hotels, 4 Vakantiehuizen, 18 Aparthotels, 1 Bungalow, 9 Hostels, 1 Pension en 1 Villa in Sant Antoni de Portmany/San Antonio. Op Zoover vind je bovendien 171 vakantiefoto's van Sant Antoni de Portmany/San Antonio. Je kunt 4 video's van Sant Antoni de Portmany/San Antonio bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Sant Antoni de Portmany/San Antonio. Bekijk ook andere accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ibiza.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

163 beoordelingen over Sant Antoni de Portmany/San Antonio

7,7
180 beoordelingen
Waardering
7,7
Uitgaansleven
8,2
Cultuur
6,5
Omgeving
7,9
Stranden
7,7
Sfeer
7,8
Zorg voor natuur
6,8
Toon score en beoordelingen van:
met partner, Okt. 2013
"Gezellig stadje!"vertalen
Natasja
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0

24-10-2013 Er is vanalles te doen. Een gezellige plek met leuke winkeltjes

met oudere kinderen, Okt. 2013
"Super"vertalen
Lisa
Waardering
8,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
7,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
6,0

8-12-2013 Super verblijf gehad, voor iedereen wat te doen en veel te zien. Leuke winkeltjes, terrasjes en naar de oude stad in Eivissa of de Hippiemarkt zijn aanraders.

Sept. 2013
"Mooie maar erg Engels"vertalen
Budjes
Waardering
8,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Stranden
5,0
Sfeer
8,0

5-10-2013 Als je het hier niet naar je zin hebt, tjaaaaa

met partner, Sept. 2013
"Levendige stad"vertalen
Josenmaja
Waardering
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
6,0
Stranden
8,0
Sfeer
7,0

6-10-2013 Leuke piratenmarkt bij de haven met veel sfeer

met partner, Sept. 2013
"Gezellige plaats"vertalen
Mario
Waardering
8,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
10,0

16-9-2013 Zelfs in september nog gezellige drukte in deze plaats, en van die dronken Engelsen? Geen beetje last van gehad!

met partner, Sept. 2013
"Gezellige plaats met leuke restaurantjes"vertalen
Lia
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0

17-9-2013 Leuke plaats met lekkere strandjes en dito strandtenten. Het is hier heerlijk zwemmen en ook waren we in het oude centrum waar het leuk winkelen is.

met partner, Sept. 2013
"Veel, heel veel dronken Engelsen"vertalen
ellyke
Waardering
3,0
Uitgaansleven
3,0
Cultuur
3,0
Omgeving
5,0
Stranden
3,0
Sfeer
2,0

16-9-2013 San Antonio is niet het relaxte mooie Ibiza dat je ziet op plaatjes maar meer een soort Lloret de Mar.

met jonge kinderen, Aug. 2013
"Leuke plaats"vertalen
chris.vandermeersch
Waardering
8,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0

9-9-2013 leuke uitstap,nogal druk,vooral voor feest vierders

met partner, Aug. 2013
"Dit nooit meer"vertalen
Dick
Waardering
3,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
1,0
Omgeving
3,0
Stranden
3,0
Sfeer
3,0

20-8-2013 San Antonio is de uitgangsgelegenheid voor jongeren, en vooral Engelse.

met partner, 2013
"Erg druk."vertalen
Happy People
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0

13-8-2013 Voor de mensen die van het uitgaansleven houden is San Antonio een aanrader, voor de mensen die meer van de rust houden is het raadzaam meer naar het noorden te trekken. Erg veel schreeuwerige jeugd en opdringerige vrouwen op de boulevard die je een haarstuk of polsbandje willen aansmeren (waarbij ze opdringerig lichamelijk contact niet schuwen).
Verder een hele mooie boulevard waar voor ieder wat wils is.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat ga jij doen met Pasen?