Beoordelingen Sant Antoni de Portmany/San Antonio

Waardering
7,7
Uitgaansleven
8,1
Cultuur
6,3
Omgeving
7,8
Stranden
7,6
Sfeer
7,7
Zorg voor natuur
6,7
Het weer

25  °C

23 oktober 2014

Sant Antoni de Portmany/San Antonio
7,7
220 beoordelingen
Beoordelingen Sant Antoni de Portmany/San Antonio

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Sant Antoni de Portmany/San Antonio. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Sant Antoni de Portmany/San Antonio. Ben je zelf op vakantie geweest naar Sant Antoni de Portmany/San Antonio? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Sant Antoni de Portmany/San Antonio scoort een 7,7 uit 10, op basis van 220 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 37 Appartementen, 1 Camping, 64 Hotels, 4 Vakantiehuizen, 19 Aparthotels, 1 Bungalow, 9 Hostels, 1 Pension en 1 Villa in Sant Antoni de Portmany/San Antonio. Op Zoover vind je bovendien 196 vakantiefoto's van Sant Antoni de Portmany/San Antonio. Je kunt 6 video's van Sant Antoni de Portmany/San Antonio bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Sant Antoni de Portmany/San Antonio. Bekijk ook andere accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ibiza.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

198 beoordelingen over Sant Antoni de Portmany/San Antonio

7,7
220 beoordelingen
Waardering
7,7
Uitgaansleven
8,1
Cultuur
6,3
Omgeving
7,7
Stranden
7,5
Sfeer
7,6
Zorg voor natuur
6,5
Toon score en beoordelingen van:
Met partner, Sept. 2014
"Nooit meer"vertalen
wilma
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
3,0
Omgeving
6,0
Stranden
1,0
Sfeer
3,0
Zorg voor natuur
6,0

11-10-2014 er zijn bij het hotel zelf alleen maar stenen en rotsen.

Met vrienden, Sept. 2014
"Toeristische stad"vertalen
hoezen_f
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
4,0
Omgeving
6,0
Stranden
5,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
3,0

25-09-2014 St. Antonio is een hotel stad. Met veel appartementen en hotels. Een leuke boulevard langs het water en een haven. In het centrum een echte barstreet waar je de sfeer een keer moet proeven. Hoogwaardige restaurants zijn er nauwelijks te vinden. Deze moet je meer rondom Ibiza stad gaan zoeken. Het eiland is het beste met een auto te bezoeken. Ga eens langs verschillende leuke strandjes met de daarbij behorende restaurants en clubs. Bezoek ook eens het nachtleven in een van de grote discotheken. Amnesia en Privilege liggen vlakbij tussen St. Antonio en Ibiza stad.

Met vrienden, Sept. 2014
"Levendige gezellige omgeving"vertalen
Charlotte
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
5,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
9,0

19-09-2014 San Antonio leeft.... gezellig...overal is er wat te doen,winkeltjes,barretjes,watersporten,strand,muziek,boottochtjes,m
noem maar op

Met partner, Sept. 2014
"Mooie plaats en omgeving"vertalen
k_roemeling
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
6,0

19-09-2014 Omgeving en San Antonio is mooi. Alleen het strand bij het Hotel is vrij druk geworden. Het huren van strandbedden moet je niet doen. Veel te duur.

Met jonge kinderen, Sept. 2014
"Mooi en het strandje is dicht bij en erg leuk!"vertalen
Carola
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
7,0

05-10-2014 Prima en gezellige omgeving

Met partner, Aug. 2014
"Gericht op de Engelsen"vertalen
Ferdy
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
4,0
Omgeving
7,0
Stranden
4,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
2,0

01-09-2014 Het is leuk voor een avond. Goed om een cocktail te drinken, maar niet om op stap te gaan.
Het uitgaansleven en de hotels zijn gericht op de Engelse.

De zonsondergang is prachtig, heel leuk om bij Cafe del Mar een cocktail te drinken.

San Antonio is niet geschikt voor mensen die iets cultureels willen doen. Veelal is er jaren 80 hoogbouw.

De stranden zijn goed verzorgd maar op Ibiza zijn er mooiere stranden dan bij San Antonio. Zeker de moeite waard om met een auto rond te reizen!

Met partner, Aug. 2014
"Levendige plaats met gezellige haven"vertalen
Jessica
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0

19-08-2014 San antonio is aan de ene kant heel druk en levendig maar er zijn ook rustigere plekjes. Wij hebben totaal geen last gehad van dronken mensen of drukte. Ook het feit dat het aangeduid wordt als Engelse badplaats vind ik erg meevallen. Tuur lijk de Engelsen zijn er zo uit te pikken maar wij hebben er geen last van gehad.

Met partner, Aug. 2014
"Gezellig en mooi"vertalen
Sidney_hch
Waardering
10,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
7,0

02-09-2014 San Antonio is een heerlijke stad, stuk minder druk als ibiza stad maar genoeg te beleven.

Met oudere kinderen, Aug. 2014
"Geen aanrader!!!"vertalen
Monique
Waardering
5,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
5,0
Omgeving
5,0
Stranden
8,0
Sfeer
5,0
Zorg voor natuur
5,0

18-08-2014 san antonio is een engelse kolonie !!! dat is op zich nog geen probleem maar de engelse drinken en gedragen zich onbeschoft lijken geen remming of gene gevoel te hebben ,houden totaal geen rekening met andere mensen ,voor ons ouders met tieners niet te doen maar om als tiener of volwassene hier naar toe te gaan om uit te gaan lijkt me ook niet aan te raden

Met partner, Aug. 2014
"Leuke plek!"vertalen
Claudia
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Stranden
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

01-09-2014 Del Mar 's avonds is echt een aanrader!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

In welk land rij je het liefst auto?