Beoordelingen Sant Antoni de Portmany/San Antonio

Waardering
7,7
Uitgaansleven
8,1
Cultuur
6,3
Omgeving
7,8
Stranden
7,6
Sfeer
7,7
Zorg voor natuur
6,8
Het weer

28  °C

24 september 2014

Sant Antoni de Portmany/San Antonio
7,7
217 beoordelingen
Beoordelingen Sant Antoni de Portmany/San Antonio

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Sant Antoni de Portmany/San Antonio. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Sant Antoni de Portmany/San Antonio. Ben je zelf op vakantie geweest naar Sant Antoni de Portmany/San Antonio? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Sant Antoni de Portmany/San Antonio scoort een 7,7 uit 10, op basis van 217 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 37 Appartementen, 1 Camping, 64 Hotels, 4 Vakantiehuizen, 19 Aparthotels, 1 Bungalow, 9 Hostels, 1 Pension en 1 Villa in Sant Antoni de Portmany/San Antonio. Op Zoover vind je bovendien 195 vakantiefoto's van Sant Antoni de Portmany/San Antonio. Je kunt 6 video's van Sant Antoni de Portmany/San Antonio bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Sant Antoni de Portmany/San Antonio. Bekijk ook andere accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ibiza.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

195 beoordelingen over Sant Antoni de Portmany/San Antonio

7,7
217 beoordelingen
Waardering
7,7
Uitgaansleven
8,1
Cultuur
6,3
Omgeving
7,7
Stranden
7,6
Sfeer
7,7
Zorg voor natuur
6,7
Toon score en beoordelingen van:
met vrienden, Sept. 2014
"Levendige gezellige omgeving"vertalen
Charlotte
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
5,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
9,0

19-09-2014 San Antonio leeft.... gezellig...overal is er wat te doen,winkeltjes,barretjes,watersporten,strand,muziek,boottochtjes,m
noem maar op

met partner, Sept. 2014
"Mooie plaats en omgeving"vertalen
k_roemeling
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
6,0

19-09-2014 Omgeving en San Antonio is mooi. Alleen het strand bij het Hotel is vrij druk geworden. Het huren van strandbedden moet je niet doen. Veel te duur.

met partner, Aug. 2014
"Gericht op de Engelsen"vertalen
Ferdy
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
4,0
Omgeving
7,0
Stranden
4,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
2,0

01-09-2014 Het is leuk voor een avond. Goed om een cocktail te drinken, maar niet om op stap te gaan.
Het uitgaansleven en de hotels zijn gericht op de Engelse.

De zonsondergang is prachtig, heel leuk om bij Cafe del Mar een cocktail te drinken.

San Antonio is niet geschikt voor mensen die iets cultureels willen doen. Veelal is er jaren 80 hoogbouw.

De stranden zijn goed verzorgd maar op Ibiza zijn er mooiere stranden dan bij San Antonio. Zeker de moeite waard om met een auto rond te reizen!

met partner, Aug. 2014
"Levendige plaats met gezellige haven"vertalen
Jessica
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0

19-08-2014 San antonio is aan de ene kant heel druk en levendig maar er zijn ook rustigere plekjes. Wij hebben totaal geen last gehad van dronken mensen of drukte. Ook het feit dat het aangeduid wordt als Engelse badplaats vind ik erg meevallen. Tuur lijk de Engelsen zijn er zo uit te pikken maar wij hebben er geen last van gehad.

met partner, Aug. 2014
"Gezellig en mooi"vertalen
Sidney_hch
Waardering
10,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
7,0

02-09-2014 San Antonio is een heerlijke stad, stuk minder druk als ibiza stad maar genoeg te beleven.

met oudere kinderen, Aug. 2014
"Geen aanrader!!!"vertalen
Monique
Waardering
5,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
5,0
Omgeving
5,0
Stranden
8,0
Sfeer
5,0
Zorg voor natuur
5,0

18-08-2014 san antonio is een engelse kolonie !!! dat is op zich nog geen probleem maar de engelse drinken en gedragen zich onbeschoft lijken geen remming of gene gevoel te hebben ,houden totaal geen rekening met andere mensen ,voor ons ouders met tieners niet te doen maar om als tiener of volwassene hier naar toe te gaan om uit te gaan lijkt me ook niet aan te raden

met partner, Aug. 2014
"Leuke plek!"vertalen
Claudia
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Stranden
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

01-09-2014 Del Mar 's avonds is echt een aanrader!

met oudere kinderen, Juli 2014
"Hele mooie locatie"vertalen
Jessica
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

11-08-2014 Op loop afstand heb je al veel geweldige plekken. San Antony staat bekend om de mooie zonsondergang. Dit is zo'n 15 minuutjes lopen van Hotel Fiesta Tanit. Als je een auto tot beschikking hebt, is het erg mooi om langs te kust te rijden rondom het eiland. Kost ongeveer een halve dag maar dan zie je ook heel veel mooie strandjes.

met partner, 2014
"Mooi strand"vertalen
Linda
Waardering
6,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
5,0
Omgeving
4,0
Stranden
6,0
Sfeer
4,0
Zorg voor natuur
6,0

31-07-2014 Heel veel luidruchtig publiek! (jongeren)
Ze komen hier voor de clubs en uitgaansleven, voor de rust zal ik dit gebied zeker niet aanraden.

met partner, Juli 2014
"Leuke mooie vakantie plek"vertalen
Jan
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

13-08-2014 We vinden Sant Antoni de Portmany/San Antonio een leuke mooie vakantieplek. Genoeg te doen. restaurants goed en betaalbaar. Clubs goed maar drankjes veel te duur.
Iedere ochtend wordt er overal goed opgeruimd en schoongemaakt. Daar kan Nederland een voorbeeld aannemen.
We hebben al 1 groot punt van kritiek. Ibiza doe iets aan die mensen die hinderlijk voor je gaan staan en je opdringerig(vooral de dames zijn irritant met hun uitgestoken hand op je af komen) proberen op te lichten. Veel strenger controleren en verbieden. Dit zal nog veel meer toeristen opleveren.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat is voor jou het belangrijkst bij de keuze voor een stedentrip?