Vraag en Antwoord Appartement Port Balansat**

Port de San Miguel, E-07815, Port de San Miguel

ibiza stad (0 reacties)
Carline
26-8-2011
wie weet of dit appartement ook dicht bij ibiza stad ligt, of dat je er gemakkelijk kunt komen?

prijzen (0 reacties)
rob
25-8-2011
Via het reisbureau kan ik alleen logies boeken terwijl ik veel reacties zie die all in hebben.Weet iemand of je dit ter plekke kunt boeken en/of wat kosten losse drankjes daar.

Strandlakers te huur! (1 reacties)
Christina
28-12-2010
Weet iemand of er bij het appartement strandlakens te huur zijn! Of misschien bij een strandtent!

Dennis
2-1-2011
Hallo, wij zijn in 2010 geweest met onze 2 kinderen (3 en 6). Wanneer je kinderen hebt is dit the place to be. Ze hebben een super animatie in Nederlands. Verder zijn de appartementen ruim. Wat betreft je vraag over de strandlakens. Wij zijn ze niet tegengekomen, zowel op strand (2 min. lopen) als in het complex. Twee-dagelijks worden de handdoeken verschoont. Ze zijn daar zeer royaal in. Eigenlijk is het een super complex qua kwaliteit - prijsverhouding. Let wel op dat je veel moet reizen wanneer je van het eiland wilt zien. Reizen per bus of huurauto is aan te raden. Veel plezier

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit