Hotel Palladium Palace Ibiza Resort**** in Playa d'en Bossa Spanje beoordelingen 8.9 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 1.955 bezoekers online
Home > Spanje > Ibiza > Playa d'en Bossa > Hotel Palladium Palace Ibiza Resort****

Beoordelingen Hotel Palladium Palace Ibiza Resort****

30 januari 2012

Hotel Palladium Palace Ibiza Resort**** Playa d'en Bossa

Hotel Palladium Palace Ibiza Resort scoort een 8,9 uit 10, op basis van 139 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Palladium Palace Ibiza Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Palladium Palace Ibiza Resort**** in Playa d'en Bossa, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 175 vakantiefoto's van Hotel Palladium Palace Ibiza Resort**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Palladium Palace Ibiza Resort**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ibiza. Vergelijk Hotel Palladium Palace Ibiza Resort**** met andere accommodaties in Playa d'en Bossa.

122 beoordelingen over Palladium Palace Ibiza Resort****

met jonge kinderen, 2012
Thuis
willeke smook
18-1-2012 wij komen hier al weer heel wat jaren en het is als thuis komen
wie hier iets te klagen heeft is niets gewend
een top hotel. meer sterren waard van ons krijgen ze 10 sterren. aan de receptie een nederland sprekende zeer lieve dame

met oudere kinderen, 2011
Super Hotel
frank
30-10-2011 Zijn net terug van een week Palladium Palace Resort.Geweest van 22 t/m 29 oktober. In 1 woord, super.Alles keurig schoon, zowel bij het zwembad als op de kamer.Zeer vriendelijk personeel. Elke dag schone kamers. Twee grote zwembaden, en 50 meter van zee.Eten was fantastisch. Een schande van mensen die klagen over het eten. Een aanrader om dit hotel te boeken.

met vrienden, 2011
Nooit meer
Namen
25-10-2011 Ligging is prima, voor slechts 15 Euro in Ibiza Stad.
Service verschrikkelijk op enkelen na. Ze zijn chagerijnig en hebben er weinig zin in. Het eten is niet te doen, weinig variatie en geen smaak. Koud vlees en lauwe koffie zijn blijkbaar normaal? Nergens vers fruitsap te vinden. Veel zelfbediening. Begrijp ook niet dat alle beoordelingen zo positief zijn?! Kamers oke, bed is erg hard en slechte kussens. Animatie afwisselend. Raad het hotel niemand aan.

met partner, Okt. 2011
Een topper!
carolahubers
18-10-2011 Een heerlijke week gehad hier in dit hotel.Heb een opmerking gelezen dat het eten hier niet goed is,misschien heeft deze persoon een kok in huis?Alles was aanwezig,zoel bij ontbijt,lunch als diner.Meestal is het eten met all in formule smaakloss,maar hier beslist niet.Ik heb dit in Europa nog niet gehad.zo goed,terwijl wij eigenlijk altijd all in zitten.
Idd vliegtuigen doe overvliegen,maar weinig last van,komt misschien ook door het naseizoen?
Kamers waren tiptop in orde,personeel vriendelijk (geef eens een fooi aan de bediening,wordt heel erg gewaardeerd!).
Ik kan geen minpunten ontdekken aan dit hotel,aanrader!!

Superrr hotel!!
rudy
4-10-2011 Prachtig hotel....
van alle gemakken voorzien, het eten was voortreffelijk elke dag wat anders en zeer veel keus
2 prachtige zwembaden, 1 voor kinderen en de andere voor volwassenen, goede animatie
heel schoon hotel en er is wifi...
lekker dicht bij het vliegveld zo'n 5 a 10 minuten..

er waren twee minpunten
* we hadden een kamer vol muggen, maar daar kan het hotel niks aan doen.het leek wel een plaag we moesten elke dag wel 30 a 40 muggen doodslaan
* en het strand was niet bijzonder je zit op het eind, en je moest 7 euro pp voor een strandbed betalen en dat vond ik wat duur

met jonge kinderen, Sept. 2011
Perfect 4* hotel, zeker een aanrader!
Gezin met jonge kin...
24-9-2011 Groot en ruim van opzet, nette kamer en veel keuze in drank en eten. Animatie is leuk en organiseert veel. Voor kinderen verschillende zwembaden en activiteiten.
Voor zowel de actieve, als de rustzoekende vakantieganger een ideale plek.

Personeel is vriendelijk en behulpzaam,zelfs op de laatste dag konden wij onze kamer aanhouden tot 1800 uur en werd er door de schoonmaak nog extra schoongemaakt en handdoeken vervangen. Ook het AI concept klopt helemaal en deze konden wij zelfs gebruiken totdat we het hotel voorgoed verlieten.

Tip: In lobby hotel een auto gehuurd voor 3 dagen en hele eiland gezien.

met jonge kinderen, Sept. 2011
Perfect hotel.
Mushu
24-9-2011 Dit is een perfect hotel, ruime schone kamers, prima service met een nederlands sprekende receptioniste.
Verder mooi zwembad(zout) en mooi strand(bedjes wel prijzig).
zeer vriendelijk personeel vooral bij poolbar en lobbybar en de schoonmaakdames.
Kind vriendelijk ook de zee en het strand.
Bij beide zwembaden is een badmeester/ehbo aanwezig.
Vliegveld is niet echt hinderlijk maar je hoort het wel.
goed tot zeer goed eten!!! elke dag van de week kun je wat anders eten.
Van verse pizza tot sushi en van salade tot gegrilde kip die ze ter plekke klaar maken. dus dat sommige mensen hier over klagen tja dat is .......

min puntje vond ik ook de pepsi.

Aanrader!
Onbekend
22-9-2011 Prima hotel, goede ligging, goed eten, veel variatie, buiten het buffet om is er elke avond een ander thema, bijvoorbeeld mexicaans, tapas, vis ed. Persoonlijk denk ik dat de mensen die hier klagen over het eten en variatie zelf geen variaties kunnen maken en elke dag hetzelfde opscheppen. Als je hier klaagt kun je beter niet op vakantie gaan. Toch 2 puntjes van kritiek, op website staat vermeld dat er 2 loopbanden in de fitness zijn, helaas, deze waren er niet en buiten was het te warm om hard te lopen. En ze schenken Pepsi Cola ipv Coca Cola, maar dat is geen reden om dit hotel niet te bezoeken, maar persoonlijk vind ik Pepsi niet zo lekker. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Groot voordeel van dit hotel is dat je buiten kunt eten, dat zie je niet vaak in een all in resort. Bedjes (2) op strand met rieten parasol kosten 14 euro per dag, bedjes met blauw wit parasol kosten 21 euro per dag.

Helemaal top!! ..als je er niet gaat eten
amanda de bruijn
21-9-2011 Ik ben in dit resort geweest met mijn vriend van 05-09 tot 15-09. Het resort is over het algemeen helemaal goed. Ik had een kamer met een heel somber uitzicht, ik had het aangegeven en ik kreeg een kamer met een tuintje, lekker dichtbij het zwembad. De a la carte restaurants zijn zeer goed. Mexicaan wel iets beter dan de italiaan (persoonlijk). Ik ben niet zo moeilijk als het gaat om het all in en de mensen die zeiden dat het niet gevarieerd is, geloofde ik niet. Maar inderdaad...... er is ook werkelijk geen variatie! Wij hebben 6x buiten de deur gegeten omdat we van de geur al niet meer konden uitstaan (en ik zit elk jaar all in!!!). Verder is de bediening in de buffetzaal onbeschoft (op een paar na). In de a la carte restaurants was er geen puntje op aan te merken!! De hostess van onze touroperator zegt dat ze er elke dag is, maar ik heb haar maar 2x gezien in 10 dagen.. beetje jammer.

Geweldig vakantie
carlosch
20-9-2011 Mooi hotel, gelegen op een rustige plaats in Playa d'en Bossa. Door de ligging heb je geen last van party-gangers. Uitgaansgelegenheden eenvoudig te bereiken door de bus die voor de deur stopt en taxi's die af en aan rijden. Van het vliegveld heb je nauwelijks last, kamers goed geisoleerd.
Strand nauwelijks toegankelijk voor niet-hotelgasten, waardoor als het ware een privéstrand is gecreeerd.
In september geen gedoe met ligbedden aan het zwembad reserveren, heerlijk rustig. 2 mooie grote zwembaden met voldoende zwemmogelijkheden voor diverse leeftijden (ook kinderen).
Entertainment zorgt voor voldoende sport- en ontspanningsmogelijkheden, zonder dat ze je verplichten ergens aan deel te nemen. Ook avondentertainment zorgt er voor dat je het resort niet afhoeft.
Kortom, tophotel op een toplocatie, ook in september.

met een groep (4)