21-5-2012
Wij waren hier de eerste dag dat het hotel openging voor het nieuwe seizoen, dus beoordeling is niet helemaal representatief! Mooie panden, geen blokkendoos. Nadeel vooral voor oudere gasten: geen liften, dus sjouwen met je koffer naar max 3 hoog. Wij zaten in een deel dat nog niet zo lang geleden was gerenoveerd, mooie ruime kamers met lekker balkon. Ook op het balkon nog een ligstoel. Eten was goed, vooral wat je ter plekke kunt laten bereiden (pasta, vlees en vis), maar niet heel bijzonder. Buffet was vaak niet heel warm. Hotel ligt een beetje afgelegen, is in het seizoen wel een voordeel denk ik ivm de overlast van het uitgaan. Grote club Space op 2 minuten lopen! Bushalte voor de deur. Personeel spreekt slecht Engels, alleen achter de receptie, ook Nl dame bij de receptie. Animatieteam was heel leuk, voeren complete musicals op 's avonds, zelfs toen er de eerste dagen maar een tiental gasten was!
Helaas is er geen echte boulevard, die heb ik vooral 's avonds wel gemist.
13-10-2011
Wij zijn hier 10 dagen geweest en hebben een supervakantie gehad.
Het hotel is eenvoudig, maar groot, de kamers zijn eenvoudig, maar worden heel goed schoongehouden, dagelijks schone handdoeken en minstens 2 x per week schoon beddegoed.
Het eten is lekker, dagelijks genoeg keus.
Personeel is vriendelijk, wij hadden iets nodig, en ze hebben ons meteen geholpen.
Maar het animatieteam slaat alles.
Wat dit team gepresteerd heeft tijdens onze 10 dagen, gewoonweg super.
En niet alleen savonds, maar ook overdag.
Wij zijn nog nooit zoveel aan het hotel gebleven in de avonduren, als deze vakantie.
Wat ons betreft, is dit een herhaling waard.
Ook de ligging is gunstig. Praktisch voor de deur stopt de bus, en via Ibiza hoofdstad kom je overal terecht.