Appartement Mar Y Playa I en II*** in Figueretas (bij Ibiza-stad) Spanje beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Appartement Mar Y Playa I en II***

Hotel en Mar y Playa

Beoordelingen Appartement Mar Y Playa I en II***

C/Tarragona, 39999, 07800, Figueretas (bij Ibiza-stad)
Appartement Mar Y Playa I en II scoort een 8,2 uit 10, op basis van 181 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Mar Y Playa I en II***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Mar Y Playa I en II*** in Figueretas (bij Ibiza-stad), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 102 vakantiefoto's van Appartement Mar Y Playa I en II*** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Mar Y Playa I en II*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ibiza. Vergelijk Appartement Mar Y Playa I en II*** met andere accommodaties in Figueretas (bij Ibiza-stad).

178 beoordelingen over Mar Y Playa I en II***

met partner, Mei 2012
"Prijs kwaliteit is super!"
Susan
20-5-2012 Wij zaten in een appartement voor 3 personen. De inrichting was oud (de bank had net zo goed geen kussens kunnen hebben), maar alles was perfect schoon. Balkon met uitzicht op zee (hebben ze allemaal) en gratis wifi. De ligging aan het strand en boulevard met veel restaurantjes en winkeltjes. Ibiza stad op loopafstand en de taxirit vanaf het vliegveld 15 minuten. verder is er altijd iemand bij de receptie aanwezig en zijn ze zeer behulpzaam.

Enige minpunt aan appartement: We hadden 2x een koude douche en de kranen lekten. Geen kluisje aanwezig.

met partner, 2011
"Prima appartement voor een meer dan prima prijs!"
Veronique
23-11-2011 Ik was hier met mijn vriend in oktober 2011. Het weer was fantastisch, het appartement heel schoon, ruim en we hadden uitzicht op zee. Balkon is klein, maar groot genoeg voor met z'n tweetjes. Ik was aangenaam verrast en raad dit appartement aan bij mijn vrienden.

"Fantastisch appartement"
Joan
19-10-2011 Goed schoon, ligt aan de boulevard en 15 min lopen van Ibiza stad. Er is gratis wifi beschikbaar. Hier ga ik zeker nog eens naar toe. Ook de prijs is heel interessant, ik was er in oktober 2011.

met partner, Okt. 2011
"Ik zou voor een volgende keer weer Ibiza weer boek"
Henk Koudys
17-10-2011 Prettige sfeer, aardig personeel, schoon, elke dag schone handdoeken, in 8 dagen 2x bed verschoond. Gratis WIFI. Ligging app. is geweldig. In 10 minuten bij busstation, 15 minuten in de oude stad.

"Mooie plek"
Reintjes
22-10-2011 Wij zaten in het gerenoveerde gedeelte, in Mar y Playa 1. Mooi gelegen complex, direct aan de boulevard. Inrichting is wat sober, badkamer compleet. Personeel erg vriendelijk. Dagelijks schone handdoeken en badlakenservice (erg prettig). Zwembad is niet erg groot, er is een heel klein badje voor kleine kindjes.
Ontbijt in naastgelegen hotel is goed te doen, ontbijt is voldoende maar een beetje eentoning.
Op balkon geen privacy!
Op loopafstand van Ibiza-stad, tevens mogelijkheid om voor het app. complex de watertaxi te nemen voor 3,50 p.p. Leuk tochtje.
Wij hebben tevens Formentera bezocht, zeker de moeite waard!

met een groep, Sept. 2011
"Zeker nog een keer heen!"
Suus
26-9-2011 Vorige week net terug gekomen van Mar y playa 1. Het appartement was netjes en schoon. Het was niet al te groot, maar dat heb je ook niet echt nodig als je de hele dag buiten bent! Het heeft een super ligging. Als wij nogmaals naar Ibiza gaan, gaan wij zeker terug naar Mar y playa 1!

met oudere kinderen, 2011
"Wat een armoe"
Brigitte
12-9-2011 Wij zijn in augustus 2 weken naar Mar Y Playa geweest. Hebben geboekt voor Mar y Playa I met airco en zeezicht. Wij hadden echter een appartement in het zeer armoedige en zeker niet schone Mar Y Playa II. Geen airco bij een temperatuur van over de 35 graden. Ja, een vieze oude ventilator kregen we mee. De stofwolken vlogen om je oren als het hem aanzette. De bedden waren een drama, net zoals het meubilair. Onder het bed grote stofwolken. We hebben al in december 2011 geboekt. We spraken mensen die een week van te voren geboekt hadden en wel in I zaten. Er viel niets te regelen door het personeel. Nee voor ons nooit meer!!

met vrienden, Sept. 2011
"Geweldige vakantie...!"
Naoom25
23-9-2011 Ik heb samen met een vriendin een geweldige vakantie gehad in mar y playa. Wij zatten in mar y playa 2 en er is geen airco maar wel een ventilator op de slaapkamer wat goed te doen was. We hadden geweldig uitzicht op zee zonder dit te boeken...! We hebben goed gefeest en hebben zelf ook een auto gehuurd wat heel goed te doen is.! Elke dag schoenen handdoekken en om de 2 dagen werd je bed verschoond. Het personeel is erg vriendelijk.! Alles is op loop afstand te doen zowel ibiza stad en playa den bossa.!Taxi is ook goed te doen.! We gaan zeker nog een keer terug naar ibiza want het is ons zeer goed bevallen ook het app.!!

"Fijn appartementencomplex!"
Karin
23-11-2011 Wij zijn dit jaar voor de 2e keer naar Mar Y Playa I (gerenoveerd) geweest. Het is een schoon appartementencomplex en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik ben behoorlijk kritisch als het gaat om de accomodatie op vakantie maar over dit complex en de kamers heb ik echt niks te klagen! De woonkamer, slaapkamer en de badkamer zijn licht, schoon en ruim. Als je voor deze prijs elders een accomodatie boekt dan weet ik heel zeker dat je niet dezelfde luxe aan zult treffen. Vanuit het appartementencomplex loop je een trapje af, steek je de boulevard over en loop je direct het strand op. Heel makkelijk als je lekker wilt afwisselen tussen zwembad en strand. Niet onbelangrijk: vanuit Figueretas zijn alle clubs goed te bereiken met bus of taxi! Figueretas is een superfijne plaats om je vakantie door te brengen: geen megadrukte, het is schoon en het heeft een leuke boulevard (in tegenstelling tot Playa d'en Bossa).

alleenreizend, Sept. 2011
"Rustige ligging"
sdesmit_1
3-10-2011 De ligging van het appartement is gelijk aan de boulevard en de zee. Een groot nadeel is dat wanneer de warmte in het appartement zit, deze er niet meer uitte krijgen is. Er zit geen airco of fan in het appartement.