Hotel IFA Interclub Atlantic*** in San Agustín Spanje beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel IFA Interclub Atlantic***

6,7

Hotel IFA Interclub Atlantic*** San Agustín

Beoordelingen Hotel IFA Interclub Atlantic***

C/ Los Jazmines, 2, E-35100, San Agustín
Hotel IFA Interclub Atlantic scoort een 7,9 uit 10, op basis van 289 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel IFA Interclub Atlantic***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel IFA Interclub Atlantic*** in San Agustín, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 269 vakantiefoto's van Hotel IFA Interclub Atlantic*** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel IFA Interclub Atlantic*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gran Canaria. Vergelijk Hotel IFA Interclub Atlantic*** met andere accommodaties in San Agustín.

272 beoordelingen over IFA Interclub Atlantic***

6,7
met partner, Mei 2012
"Laat je verwennen"
H. van der Meerendo...
27-5-2012 Een prima hotel voor gezinnen. Ondanks massaliteit, toch zeer klantvriendelijk. Eten is gewoon heel goed. Veel keuze en veel vers fruit en iedere dag verschillende soorten verse groenten. Buffet ziet er goed en verzorgd uit. Kamers zijn schoon. Als je wilt iedere dag schone handdoeken. Wij waren er in het voorseizoen en het was heerlijk rustig.
Voldoende ligbedjes in goed verzorgde prachtige tuin bij zwembad heerlijk onder palmbomen, of rondom het zwembad. Animatieteam erg gericht op kinderen, maar 's avonds een paar leuke musicals door hen opgevoerd.
Ligging hotel op een berg. Strand goed beloopbaar via een drooggevallen rivier of via de veel besproken trappen. Viel allemaal best mee.
Verder is er in de directe omgeving niet veel te doen, maart een taxi naar Playa des Ingles kost maar € 5.
Wij hebben genoten en vonden de prijs/kwaliteitverhouding top.
We gaan zeker nog een keer terug.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Geweldig 3 sterren hotel !!"
Petra
19-5-2012 Prachtige kamers, regelmatig Nederlandse medewerkster bij receptie. Nederlandse hostes in het hotel aanwezig.
Onverwachts gingen wij een weekje naar dit hotel. We boekten een weekje goedkoop een 3 sterren hotel. Prachtige kamer,vriendelijk personeel, prima eten. Er werd veel voor de kinderen gedaan.

In de omgeving is niet zo veel, je moet overal heen met de taxi.Die kost dan ongeveer 5 of 6 euro. Het strand is ook niet bijzonder. Maar het zwembad is prima. Natuurlijk is in het voorjaar het water koud.

Wat wij hier miste was alleen een koelkast op de kamer !
Maar hebben een heerlijke week gehad.

met een groep, Apr. 2012
"Super vakantie !"
Jozefien
4-5-2012 Eergisteren zijn wij terug gekomen van een vakantie in IFA interclub Atlantic. Ik ben 14 jaar oud en ik vond het een hele leuke vakantie. De twee zwembaden en de glijbanen zijn erg leuk. De baden waren een beetje koud, maar het was te doen. Het eten en het buffet zag er goed uit en smaakte lekker. Ik heb een notenallergie en alles is goed gegaan. Ik had aan de kok een briefje gegeven waarop stond dat ik allergisch ben. Hij is toen met me langs het buffet gelopen en heeft precies verteld wat ik wel en niet mocht. Ik heb nergens last van gehad. 's Avonds was er animatie. De shows waren erg leuk en er zat per dag ook veel afwisseling in. De animatie overdag was ook echt leuk. Er was beachvolleybal, tafeltennis, een soort van curling, wiispellen en nog veel meer. In de buurt zijn er nog veel dingen te doen. Oa kameel rijden, in een onderzeeër, naar een dierentuin, het strand, een ruïne, het oude dorpje Fataga kun je bezoeken en nog veel meer. Het was zeker een hele geslaagde vakantie !!

met een groep, Apr. 2012
"Super hotel, zéér kindvriendelijk!"
ingeborg
30-4-2012 Aanrader! Wij zijn met z'n 5-en hier naar toe geweest: man, vrouw, kind (10 jaar) oma en oom.
We hebben twee heel ruime appartementen gehad, met enorm balkon en geweldig zeezicht! (appartement 10 Villas de Aguïmes, helemaal achterin in park, rustig, wel verder lopen voor eten)
Vriendelijk personeel, veel Nederlanders, onze dochter had meteen al vriendinnen. Leuk animatieteam! Meer op kleindere kids gericht, maar als de groteren mee willen doen krijgen ze ook hun aandacht!
Eten was prima, geen top kwaliteit maar ook niet verkeerd, gewoon heel acceptabel, fatsoenlijk en divers eten.
Ik kan niks écht negatiefs bedenken over dit hotel!
Tja, de bedden liggen hard, maar dat is ook maar hoe je het zelf gewend bent. En de bushalte is een stukje lopen, dat is jammer.
Het strand is niet zo ver weg, maar dan moet je geen moeite hebben met ongeveer 150 traptreden. Maar ook daar is wel iets makkelijkers voor te vinden, verderop ligt een droge rivierbediing en kan je makkelijk bergopwaarts lopen.

met vrienden, Mrt. 2012
"Een heerlijke vakantie gehad!!"
Eline
12-3-2012 Gister teruggekomen van een weekje vakantie hier. De service was hier goed, bij aankomst was onze kamer nog niet schoongemaakt, maar kregen zonder moeite een andere, grotere, met zeezicht kamer aangeboden zonder extra kosten. Het zwembadwater was koud maar als je er eenmaal in ben is het prima te doen. Voldoende ligbedden om het zwembad heen, was altijd wel een plekje te vinden. Het ontbijt was vooral erg lekker en de snacks. Avondeten ietsje minder maar dat is een kwestie van smaak.
Bedden waren hard maar heb er wel op kunnen slapen. Schoonmaak vd kamer prima in orde. Geen vieze dingen tegengekomen.
Animatie was niks voor mij maar ze deden zeker hun best de mensen en kinderen te vermaken.

Dit is een prima hotel om een relax-vakantie door te brengen! een aanrader.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Een toppertje"
Carin Bisschop
1-3-2012 Net terug van een weekje vakantie, en wij vonden het super. We hebben 2 dochters van 9 en 11 jaar en die hebben zich prima vermaakt.
Eten was goed, de bungalow ruim en schoon.
Zwembad, het water was erg koud maar dat went wel.Wij komen zeker nog eens terug.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Niet ons ding!!!"
visser
1-3-2012 Wij zijn net terug van een weekje in dit hotel. We hadden een familiekamer, zeer netjes, schoonmaak was goed en de ruimte ook, we zaten rechttegenover het zwembad dus prima. Maaaar, de bedden zijn zo vreselijk hard dat mijn man en ik kapot waren overdag! Mijn man is een rugpatient, bent u dat ook, absoluut niet hierheen gaan. Het zwembad is prachtig en de tuinen eromheen word erg veel zorg aan besteedt. Het water is zo vreselijk koud dat zwemmen bijna niet mogelijk is. Was ook niemand te vinden die ging zwemmen. Om het Hotel is helemaal niets, vonden het strand niet echt bijzonder en er is op loopafstand niet veel te beleven. Maar de taxis kosten amper iets. Wat wij echt vreselijk vonden was het eten. Kapotgekookte groente, ondefinieerbare gerechten en alles smaakt hetzelfde..we hebben maar 1 keer avondeten gehad, dat was genoeg. Ontbijt is prima, lunch is ook vreselijk. Jammer!!

met jonge kinderen, 2012
"Super hotel!!"
fam.aartsen
18-1-2012 Super mooie omgeving,kindvriendelijk,mooi zwembad met mooie glijbanen.
Onze kinderen 11 en 9 jaar oud hebben een geweldige vakantie gehad.
Eten is goed,drinken iets minder!

We gaan dit jaar zeker weer!

met vrienden, Jan. 2012
"Fijne plek voor een rustige vakantie"
bzant
15-4-2012 Wij hebben hier een weekje gezeten en we hebben het prima naar ons zin gehad! Het park zelf is keurig verzorgd en je kan er verschillende dingen doen. Zo is er bijvoorbeeld een massage praktijk. Voor de kinderen is er animatie en zo te zien was dat best een succes. De animatie voor volwassenen was niet altijd super, maar vaak was het prima vermaak. De ligging vonden wij ook erg fijn. Een heerlijk rustige (niet heel toeristische) plaats, met een winkelcentrum waar je gewoon rustig kan rondkijken zonder het gehijg van 'proppers' in je nek. Langs het strand kan je een mooie wandeling maken naar Playa del Ingles. De trap naar het strand viel ons reuze mee! En voor degene die slecht te been rijdt er een busje.
Personeel is ook zeer vriendelijk en behulpzaam, bij de receptie kan je van alles boeken zoals verschillende excursies. Toen wij een dagje met de auto op pad gingen kregen we zelfs een lunch pakket mee.

met partner, Dec. 2011
"Goed hotel"
J.M. Kool
21-12-2011 Een goed hotel. Het personeel is vriendelijk. De zwembaden en de tuinen eromheen zijn heel mooi. Het eten is gevarieerd en goed.De kamers zijn wel ruim maar wel gedateerd. Als je boekt boek dan niet het gebouw tarma maar het gebouw tirma, je hebt dan een mooi uitzicht op de tuinen en de zee.