Hotel Gloria Palace Amadores**** in Puerto Rico Spanje beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Gloria Palace Amadores****

uitzicht bij een van de zwembaden

Beoordelingen Hotel Gloria Palace Amadores****

C/ La Palma 2, 35139, Puerto Rico
Hotel Gloria Palace Amadores scoort een 8,7 uit 10, op basis van 538 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Gloria Palace Amadores****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Gloria Palace Amadores**** in Puerto Rico, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 542 vakantiefoto's van Hotel Gloria Palace Amadores**** vinden. Je kunt 7 video's van Hotel Gloria Palace Amadores**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gran Canaria. Vergelijk Hotel Gloria Palace Amadores**** met andere accommodaties in Puerto Rico.

482 beoordelingen over Gloria Palace Amadores****

"Heerlijk!"
Michel
26-5-2012 Een heel goed hotel. Ruime kamers, van alle gemakken voorzien. Genoeg plaats bij het zwembad. Handdoekenservice kost niets of weinig (als je een schone wilt). Ontbijt is prima Ruime keuze en hoge kwaliteit.
Vanwege asma verzoek gedaan om te verhuizen na enkele dagen perfect geregeld

"Geweldige top vakantie"
gerrie
20-5-2012 zijn er 9 dagen geweest,had er nog wel even willen blijven zo een heerlijk rustgevend realex hotel met zeer vriendelijke bediening,echt super genoten van al het heerlijk eten en de mooie grote kamers en uitzicht op zee,in een woord een aanrader en hoop er nog weer een keer heen te kunnen gaan

"Een hele goede locatie"
Robert den Dunnen
17-5-2012 Hotel Gloria Palace Amadores te Puerto Rico Gran Canaria is een hotel dat wat mede kijkend naar de diverse andere hotels in deze plaats voor ons als ervaringsdekundige (30 jaar) en dan met een gemiddelde van een drie tot vier keer per jaar als beste hotel genoemd mag worden.
Bijna 95% van de kamers hebben een prachtig zeezicht, het peroneel is zeer klant vriendelijk, hier alleen al wordt je nu echt vrolijk van. Het restaurant is iedere avond met een ander thema heel divers, dus voor elk wat wils. Na het diner is er iedere avond wel wat te doen niet alleen voor de kinderen maar ook voor de volwassen dans muziek en entertaiment. De kamers alsmede de bedden zijn grote klasse en worden iedere dag grondig gereinigd alsmede de handdoeken en alles gebeurd met een smile, je ziet deze mensen hebben er zin in.
Als men dan tevens kijkt naar de prijs/kwaliteit kan ik dit hotel een ieder aanbevelen, ook de gezinnen met kinderen en zeker de locatie, zwembaden, strand ,, Daar wordt je vrolijk van.

"Ideale huwelijksreis!"
bettina
18-5-2012 Wat een fantastisch hotel! In het begin denk je dat je een heel eind moet lopen om bij de oceaan te komen, maar dan blijkt er gewoon een lift je naar de boulevard te brengen! De service/kwaliteit en hygiëne zijn prima. Het eten is goed en gevarieerd, elke avond hebben ze een ander thema. Voor de kieskeurige mensen is er altijd ook gewoon patat of pizza puntjes. De all-inclusive service is ook perfect. Logisch dat je je kamerpasje moet laten zien, want men kan zo het bandje van een ander omdoen. Wij vonden het absoluut geen probleem. Bij de zwembaden waren voldoende ligbedden en genoeg matjes/parasols en tafeltjes. Voor mensen met een handicap is het hotel ook perfect. Zelfs bij het zwembad zit een stoellift om erin te kunnen komen! Tip: ga naar de haven van Puerto Rico en boek bij Spirit of the Sea een tripje. Real life dolfijnen en walvissen zien! Echt fantastisch! Kortom een superlocatie en alles picobello in orde!

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Met zo`n ligging moet het beter kunnen......!"
Bart Janssen
7-5-2012 Zeer mooie locatie, zeer goed ontbijt met uitzonderlijk goede broodjes, prima diner-buffet, goede en vriendelijke bediening, nette kamers. Ondanks deze zeer positieve punten toch enkele opmerkingen, ik kreeg bij een windvlaag een parasol vanaf vijf meter recht op mijn schedel, deze zijn zeer slecht ! Verder vonden wij de techno muziek van de Pool-bar erg overheersend, dit gaat door tot 24.30 uur. Bij ons afscheid werden wij, maar ook andere landgenoten ten onrechte aangemaand over zogenaamde openstaande betalingen, de laatste indruk..........

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Goed maar pas op! Wordt slechter!"
Cor Schaap
6-5-2012 Prachtige ligging op rotspartij, met magnefiek uitzicht op zee. Uitstekend hotel, maar groots en daarom bij tijden erg druk met eten. Dresscode met eten wordt niet gehouden. Niet toegestaan om ligbedden met badlakens te reserveren, maar ook dit werd tijdens ons verblijf massaal gedaan. Tot wij weggingen geen Russen, maar laatste dag 2 bussen vol. En dat had helaas direct invloed op het klimaat bij het buffet, de receptie en het zwembad.

met een groep, Apr. 2012
"Goed voor één keer"
Elly Smit
8-5-2012 Mooi hotel, met prima voorzieningen. Grote kamers met prachtig zeezicht en veel privacy op het balkon. Kamers worden redelijk schoongemaakt. Het eten is gevarieerd, maar vooral 's avonds niet warm genoeg.
Jammer dat het personeel voor het overgrote deel uit stagiaires bestaat die echt worden uitgebuit. Alleen al uit Nederland waren dat er 55!! Dit is voor ons de reden om niet meer naar dit hotel terug te gaan. De All Inn formule stopt om 12.00 uur op de vertrekdag. Jammer.
We konden wel gebruik maken van een late check-out tegen betaling van Euro 20,00. Deze prijs is afhankelijk van de vertrektijd. In ons geval was dat 15.30 uur.

met partner, Apr. 2012
"Zeer tevreden"
A. de Jong
22-4-2012 Hotel gloria palace amadores in Puerto Rico is een zeer goed Hotel. Prachtige ruime moderne kamers, met uitzicht op zee.
Alles is goed te berei ken met liften, zelfs tot op de boulevard. Leuk is dat de liften naar de boulevard aan de buitenkant van het gebouw zitten dus je kijkt zo door het glas naar buiten.
Het Hotel is ruim opgezet, het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Het eten is zeer goed en afwisselend, er een ruim aanbod .Jammer dat er toch nog enkele mensen zijn die het diner wensen te bezoeken in een korte broek en slippers, maar dat zijn er gelukkig maar een paar.
Het entertainment is ook goed, Voor elk wat wils en de( stijl) danser kan ook op de vloer.Voor de mensen die in zee willen zwemmen die moeten een klein stukje lopen,evenals de winkel liefhebber.
Een duik in het zwembad( een van de twee)kan natuurlijk ook.Een fijn Hotel, zijn 4 sterren zeker waard.

met partner, Mrt. 2012
"Gewoon goed"
Natascha van den Br...
20-4-2012 Ik vind het zeer spijtig te te lezen dat onderstaande recensie zo negatief is.
In de eerste week van april verbleven wij 7 dagen in dit hotel. Het is een groot hotel maar het gros van de hotels op de Canarische Eilanden is van dit formaat. Omdat het hotel in 5 blokken is gebouwd merk je daar niet echt veel van.
Het restaurant is inderdaad van formaat maar wij waren blij dat we half pension hadden geboekt omdat de restaurantjes in Puerto Rico niet echt kwaliteit uitstralen. De buffetten zijn uitgebreid, warm, worden goed aangevuld en er is voor elk wat wils.
De kamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien; wie klachten heeft wordt verzocht dit door te geven aan de receptie. Misschien had men het stof op de tv (wij hadden wel een flatscreen) moeten melden aan de receptie dan was deze ergernis uitgebleven. De ergernis over de koelkast begrijp ik ook niet; wij konden deze ruim vullen.

met partner, Mrt. 2012
"Prachtige locatie"
Harriet Fleskens
4-5-2012 prachtig uitzicht over zee, een zeer comfortabel onderkomen. vriendelijk personeel. ruime kamers.