Vraag en Antwoord Appartement Cordial Mogan Valle****

1 2 volgende

Transfer.. (2 reacties)
Cheraine
15-5-2013
Hoi, weet iemand hoelang de transfer is? Op de site van neckermann staat dat het 1 uur en 20 minuten duurt, maar is dat ook echt zo? Of duurt het korter of langer?

EdB
15-5-2013
Met de transferium ben je max 1uur 30m onderweg inderdaad, maar wat mij betreft is het echt overkomelijk!

johan
16-5-2013
goede middag, de transfertijd is erg afhankelijk van de tijd van het jaar. in het drukke seizoen worden de transfers voor playa en maspalomas vaak apart vervoerd, en dan gaan de reizigers voor puerto rico en puerto de mogan ook in een aparte bus en zal de transfertijd korter zijn. in periodes met minder vakantiegangers wordt er meer gecombineerd; dan ga je via een aantal hotels in playa en maspalomas en is de route wat langer en duurt de reis dus ook langer. prettige vakantie, groet johan

kinderbedje (1 reacties)
Romy
25-4-2013
Wie kan mij vertellen of ze een campingbedje/ledikantje hebben?

EdB
15-5-2013
No problemo, geen verzoek is men daar te gek en een kinderbedden zeker niet (echt een prima kinderbedje, no worries!).

Voordeelkamer. (0 reacties)
Stéphanie
11-4-2013
Hallo, ik heb even een vraagje. Voor deze zomervakantie heb ik een voordeelkamer geboekt. Ik kan verder nergens vinden wat het verschil is tussen een gewone en een voordeelkamer. Heeft iemand er ervaring mee?

wat te doen voor jongeren/pubers (1 reacties)
ruud
19-2-2013
is er wel genoeg te doen voor pubers./ jongeren? we gaan met 1 puber, dus de vraag is of ze voldoende aanspraak kaN hebben.

Wil van der Voort
30-3-2013
Voor pubers is er in het plaatsje nagenoeg niets te doen

extra matras (1 reacties)
lisette
27-12-2012
ons zoontje wil niet alleen slapen.weet iemand of het mogelijk is een extra matras te laten plaatsen op onze slaapkamer?we hebben een 2 kamerappartement geboekt

Wil van der Voort
30-3-2013
stuur een e-mailtje aanrec.acmv@cordialcanarias.com en, de inzet van het personeel aldaar kennende, krijg je per omgaande antwoord.

hoe zijn de bedden? (4 reacties)
28-10-2012
Weet iemand hoe de bedden zijn in dit complex? Wij hebben de ervaring dat de Spaanse bedden over het algemeen nogal hard zijn, is dat hier ook het geval?

2-11-2012
Anja, wij zijn er meerdere malen geweest. De bedden zijn wel lang genoeg voor de gemiddelde Hollander, maar het kan voorkomen dat je een matras hebt waar de vering voelbaar is in je botten. Melden, en er wordt wat aan gedaan. Niets is het personeel te veel, en ze willen geen klachten, en helpen graag de mensen het naar de zin te maken. Groeten, Rianne.

2-11-2012
Dank je Rianne! Zou je de bedden eerder zacht of hard noemen?

2-11-2012
Anja de bedden zijn eerder hard dan zacht. Toch liggen ze goed vinden wij.

Dank je!

vraagje (2 reacties)
Ina
1-10-2012
Kan iemand mij vertellen of er een fohn in het appartement is en kan je met je computer op je kamer internetten met wifi?

7-10-2012
Ina, er is een fohn aanwezig in de badkamer. Er is gratis wifi aanwezig in het hele complex, inlogcode is te verkrijgen bij het inchecken. Ontvangst is uitstekend:-) Wij hebben er prima gebruik van gemaakt.

Ina
7-10-2012
Bedankt Rianne. Dat scheelt weer in de koffer

autohuur (1 reacties)
marielle
9-9-2012
kan ik bij deze appartemeneten ook een auto huren. Welke maatschappij zit er? En zo nee, kan het wel in Mogan centrum. Anders moet je nl eerst weer naar een andere plaats met een bus om je auto op te halen

Frank van Hoof
14-9-2012
Ik heb een autootje gehuurd bij Mogan Bike Rent. Ze verhuren dus ook auto's. De verhuurder spreekt goed duits. Ze zitten vlakbij het strand in Puerto de Mogan zelf. Het is handig om vooraf een mail te sturen (kan dus ih duits). Mailadres: info@moganbike.com Ze hebben ook een website: www.moganbike.com Ik had een Peugeot 206+ voor 11 dagen met alle verzekeringen incl en 2e chauffeur voor € 300. Succes!

handdoeken (7 reacties)
Marian
28-7-2012
Begrijp ik goed dat er in de appartementen ook handdoeken aanwezig zijn?

Saskia
1-8-2012
Er zijn geen badhandoeken voor zwembad of strand als je dat bedoeld!

marian
12-8-2012
Ik bedoel eigenlijk handdoeken voor in het appartement / badkamer. Niet voor bij het zwembad dus.

15-8-2012
er zijn handdoeken in appartement, 2 per persoon. Worden op ma-woe-vrij verwisseld. Schoonmaak is op alle dagen, behalve don en zon. Er zijn geen handdoeken voor bij het zwembad.

15-8-2012
1x per week worden ook de bedden verschoond. Alles is echt top!!! Super vakantie

marian
25-8-2012
Klinkt goed! Is er ook nog keukenlinnen eigenlijk, scheelt weer ruimte in de koffer als we dat thuis kunnen laten.

25-8-2012
ik had zelf 2 theedoeken en 1 keukendoek mee. Ze leggen zelf hier een soort van theedoek neer. Iets kleiner dan onze theedoek. Daar heb je er dan wel 1 of 2 van, van hier. Die zou je evt kunnen gebruiken. Die verschonen ze volgens mij ook.

25-8-2012
oh ja, een sopdoekje voor het aanrecht is wel handig.

loopafstand (2 reacties)
Sylvia
25-7-2012
Kan iemand mij vertellen hoe ver het lopen is naar de haven c.q. restaurantjes van Mogan ? Ik ben door mijn reuma een beetje slecht ter been, zodoende. Dank alvast !

Saskia
1-8-2012
Het is ongeveer 10 - 15 min lopen afhankelijk van hoe snel je loopt. Wel een mooi breed pad zonder auto's het grootste gedeelte.

1 2 volgende

Bezienswaardigheden in Puerto de Mogan / Mogan

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit