Aparthotel Sol Barbacan Residence**** in Playa del Inglés Spanje beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Sol Barbacan Residence****

Aparthotel Sol Barbacan Residence**** Playa del Inglés

Beoordelingen Aparthotel Sol Barbacan Residence****

Av Tirajana, 27, 35100, Playa del Inglés
Aparthotel Sol Barbacan Residence scoort een 9,0 uit 10, op basis van 250 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Sol Barbacan Residence****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Sol Barbacan Residence**** in Playa del Inglés, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 191 vakantiefoto's van Aparthotel Sol Barbacan Residence**** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Sol Barbacan Residence**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gran Canaria. Vergelijk Aparthotel Sol Barbacan Residence**** met andere accommodaties in Playa del Inglés.

246 beoordelingen over Sol Barbacan Residence****

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Super"
Henk-Jan
6-5-2012 Een supercomplex met zeer mooie nieuwe bungalows. Wij kwamen 's avond laat aan en ze kwamen nog langs met borden eten. Keuken met magnetron, grote koelkast, etc. Mooi zitje buiten met 2 ligbedden. Er is 's ochtends, en 's middags animatie en 's avonds is er kinderdisco. Zwembaden zijn mooi, ook voor de kinderen een apart bad. Ook bubbelbad. Het ontbijtbuffet en buffet 's avonds zijn tip top geregeld met heel veel keus. Bediening is erg vriendelijk. Ook worden de huisjes dagelijks erg goed schoongemaakt. Aan de voorkant van het hotel is buiten een mooi loungegedeelte (cocktailbar) waar je heerlijk kan zitten. Lopen naar het strand is redelijk ver, vooral terug (lichtelijk hellend) Maar voor € 3 heb je een taxi, die in overvloed door de stad rijden. Onze huurauto konden we meestal wel bij het hotel parkeren. Playa del Ingles is geen mooie plaats met leuke straatjes. Alleen hotels en appartementen. Bij het strand is een boulevard met eettentjes en terrasjes.

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Fantastische accomodatie!!"
Pascal
9-4-2012 Wij zijn net terug van een geweldige vakantie op Gran Canaria in een 6 persoons bungalow van Barbacan.
De bungalow is werkelijk waar geweldig!
Alles wat je nodig hebt is aanwezig (volledig ingerichte keuken, 2 badkamers, 2 ruime slaapkamers met zeer goede matrassen, woonkamer + nederlandse tv, een groot terras en een heel ruim dakterras + ligbedden).
Er wordt elke dag zeer secuur schoongemaakt door vriendelijke dames.
Ook over het complex valt niks te klagen, zeer luxe, kindvriendelijk en veilig.
Als je vragen cq problemen hebt staat het personeel direct voor je klaar.
Ook de animatie voor kleine kinderen is prima, het grotendeels nederlandse animatieteam is zeer leuk met kinderen, dagelijks zijn er diverse activiteiten.

Wij komen zeker terug in de nabije toekomst!

met partner, Mrt. 2012
"Helemaal super"
F.H.van Meeteren
18-3-2012 Wij zijn net terug van een heerlijk weekje in Barbacan , het was onze eerste keer naar Play del Ingles dus wisten niet goed wat wij moesten verwachten
Op de beoordelingen af gegaan en gekozen voor Barbacan
Het was helemaal super de service , hygiene het eten elke avond in buffet met veel keus vis vlees salades heerlijk het ontbijbuffet heel erg uitgebreid we hebben er een heerlijke week gehad komen hier zeker weer terug voor ons een dikke 10

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Prachtige bungalows"
blokzijl
26-2-2012 Wij zijn hier in de voorjaarsvakantie geweest met onze twee kinderen (15 en 13 jaar) en hebben een heerlijke zonnige vakantie gehad. De bungalow is echt geweldig, schoonmaak elke dag, twee badkamers (!), goede bedden, prettige zithoek en grote eettafel, Nederlandse tv. Helemaal heerlijk is het dakterras: groot, altijd zon en uit de wind! Wij hadden halfpension geboekt en vonden het eten prima. Om wat van het eiland te zien hebben we een auto gehuurd, maar de busverbindingen zijn ook goed (bv. naar Puerto de Mogan: een aanrader!)

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Heerlijk genoten"
Saskia de Boer
7-4-2012 Wij hebben 11 dagen in een bungalow doorgebracht in dit heerlijke complex. Klein, gezellig en heerlijk ontspannen. Ideaal met kleine kinderen!
Het dakterras is heeeeeeeerlijk. Vooral als je kinderen hebt die overdag nog slapen.
Strand is ongeveer 2 euro met een taxi of een kwartiertje lopen, dus prima. Zwembaden waren ook erg goed.

Wij hadden halfpension. Ontbijt en diner was voortreffelijk, niks over te klagen!

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Carnavalsvakantie"
Susanne
5-3-2012 Wij waren in de voorjaarsvakantie in dit complex. We hadden een driekamerbungalow, wat erg prettig was met drie volwassenen en drie kinderen. Erg mooie en moderne bungalow. Ook de bedden waren prima, en erg fijn dat er twee badkamers zijn. Het dakterras is, zeker in februari als het nog niet zo heet is, heel erg fijn. Lekker uit de wind en in de zon, genieten! Deze accommodatie is voor kinderen tot een jaar of 12 ideaal. Ze hebben snel Nederlandse vriendjes en kunnen vrij uit op het park rondlopen en spelen. Het ontbijt, dat wij hadden bijgeboekt, is prima. Avond eten (buffet) twee keer gedaan. Personeel is vriendelijk, alleen vond ik niet dat de bungalow bij de dagelijkse schoonmaak goed gepoetst werd. Er werd maar even vlug doorheen geveegd en gedweild, handdoeken vervangen en bedden opgemaakt. In het huisje was verbinding slecht en langzaam. TV met Nederlandse zenders fijn, ook voor kids. Al met al een prima accommodatie op Gran Canaria.

met een groep, Feb. 2012
"Super!"
Ellis
5-3-2012 Erg leuk complex met geweldige bungalows voor gezinnen (ook met drie kinderen). Lekker verwarmd zwembad wat niet heel groot is maar prima. Je kunt elke dag je zwembadhanddoeken wisselen. Schoonmaak is perfect! Erg vriendelijke dames.
Dichtbij een groot winkelcentrum maar wat verder van het strand. Toen wij er waren was er best een koude wind dus een lange broek en jas zijn in feb geen overbodige luxe.
Ontbijt en avondeten waren perfect maar is niet nodig als je een bungalow hebt.

met jonge kinderen, 2012
"Prettige ruime bungalow, schoon park"
simone
15-1-2012 Prima, schoon, ruim opgezet park. Bungalows, niet gehorig. Goede bedden. Ruime kamers. Schoon. Ned. televisie zenders. Ook leuk om af en toe even tv te kunnen kijken als kids op bed liggen. Veel Nederlands. Vriendelijk personeel. Prijs kwaliteit verhouding voor bungalow en animatie is prijs kwaliteit goed. HEt ontbijtbuffet is goed. Het avondeten / buffet is niet goed.
Zelfs als je om half 7 komt als het buffet opent, is de groente lauw.
Het is erg kindvriendelijk. Wel wat veel wind dus het zwemmen voor kleine ukkies van 1 en 2 jaar is wat aan de koude kant. Fijne vakantie gehad. Het dakterras boven alle bungalows is ook heerlijk als je kids in bed liggen.

met partner, Jan. 2012
"Geweldig!!!!!"
fam. timmer
23-1-2012 Barbacan voelt voor ons als thuiskomen.
De meeste mensen die daar komen zijn er al vaker geweest.
Wij waren er nu voor de vijfde keer en gaan zeker weer terug.
Ons vliegtuig had vertraging dus kwamen we om half 10 aan en,
stond er een bord met lekkere hapjes bij ons op de kamer.
Echt toppie!!!vriendelijke mensen en echt schoon.Wil je een weekje lekker relaxen is dit een goed complex.

met partner, 2012
"Je blijft terugkomen!"
M janssen
2-1-2012 wij gaan 14 januari weer lekker voor een week.Ik kom hier al vanaf mijn kinderjaren en ben nu 42 jaar en ga nu al zeker voor de negende keer.
Het is altijd weer een beetje thuiskomen in barbacan.
En ach..er valt altijd wel wat te zeuren maar dan moet men in Nederland lekker op de camping gaan zitten.
Dus ik zeg,we gaan weer lekker genieten !!!!!!!!!