Aparthotel Sahara Playa I en II*** in Playa del Inglés Spanje beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Sahara Playa I en II***

5,8

Foto vanaf het balkon

Beoordelingen Aparthotel Sahara Playa I en II***

Avda Alfereces Provisionales 1, 35100, Playa del Inglés
Aparthotel Sahara Playa I en II scoort een 7,9 uit 10, op basis van 102 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Sahara Playa I en II***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Sahara Playa I en II*** in Playa del Inglés, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 92 vakantiefoto's van Aparthotel Sahara Playa I en II*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gran Canaria. Vergelijk Aparthotel Sahara Playa I en II*** met andere accommodaties in Playa del Inglés.

98 beoordelingen over Sahara Playa I en II***

5,9
met partner, Mrt. 2012
"Perfecte locatie en geweldig personeel"
Theo en Betty
30-3-2012 Klantgericht hotel, kamers worden echt goed schoon gemaakt.
Het eten was gewoon goed.
Personeel is heel vriendelijk, alle eer aan Melanie, Vanessa en Xavier, zonder af te doen aan de anderen maar deze mensen zijn we meerdere malen tegen gekomen en zij hebben onze vakantie mede tot een plezierige week gemaakt.

"Weer gewoon super top"
wilma
19-9-2011 hoi
was weer super eten heel goed
kamers goed schoon en lekker warm water
bedden twee keer verschoont en elke dag schone handdoeken
personeel heel vriendelijk
dus gewoon weervolgend jaar in september een aan rader dus

"Zeer goed"
Leuk stel
23-9-2011 Wij hebben erg genoten en gaan nu voor de derde keer op rij! Kamers schoon en verzorgd,elke dag frisse handdoeken en twee keer per week nieuw linnengoed op bed. Ontbijt was goed,avondeten minder maar op de boulevard kan je heerlijk dineren! Strand zie je al vanaf je kamer liggen,alles kortbij!

met partner, 2011
"Koud water bij douchen"
alma_info
11-8-2011 Ondanks de regelmatige melding van het feit dat het bad/douche water niet warmer was dan 30º en er door meerdere monteurs beloofd werd hier iets aan te doen, bleef het te koud. Van het bad konden we dus geen gebruik maken. Het water was te koud om te douchen laat staan om in bad te gaan. We hebben dit uiteraard aan touroeprator gemeld en hebben voor niet genoten vakantie een vergoeding ontvangen van de touroperator.Dus onze klacht was terecht. De ligging van de lokatie is uitstekend, vlak aan de boulevard/strand. Jammer, maar het koude water geeft toch de doorslag om uit te kijken naar een nieuwe lokatie. Marianne en Albert

met partner, Mei 2011
"Prima plek en dichtbij strand"
G en G
22-5-2011 Wij komen net terug uit Sahara Playa. Veel oudere mensen in het complex. Eten was gewoon ,maar niet uitzonderlijk. We kregen een supirior i.p.v.een gewoon app. omdat de rest bezet was. Dit kan natuurlijk ook een marketingtruc zijn want m.i. zat het zeker niet vol....
Geen annimatie dus enigzins saai..
Kortom: Redelijke kwaliteit voor de prijs..

met vrienden, Feb. 2011
"Redelijk hotel"
mieke
19-2-2011 kamers goed, service tot een bepaalde hoogte, koffers zelf naar kamer brengen, schoonmaak perfect, ligging perfect, geen animatie,
's avond in een kelder een drankje drinken, dus dan maar naar de boulevard, eten 's ochtends een 9, 's middag een 5, 's avonds een 7, vriendelijk personeel behalve manager restaurant, kijkt mensen weg.
zwembaden stellen niets voor, bar voor allinn erg gezellig met Andrea.

met partner, Feb. 2011
"Matig Hotel/appartement, ligging geweldig!"
Harrie
24-2-2011 Fatastisch gelegen, binnen een minuut op het strand en langs de gezellige boulevard. De matrassen waren keihard en niet op te slapen.
De bediening van de jeugd was geweldig, de manager van het restaurant was arrogant en nors. Had alleen oog voor de Duitsers die er al jaren kwamen.
All in bar overdag was gezellig, Andrea deed het erg leuk!
De all in bar van de avond was een ongezellig hok, zonder enige vorm van sfeer.
Het eten was redelijk, ontbijt uitstekend, lunch redelijk, avondeten matig. Als je laat kwam was alles verpieterd en oneetbaar.

alleenreizend, Jan. 2011
"Prima prijs/kwaliteit"
martin
15-2-2011 vlotte check in en vriendelijk receptiepersoneel. Kamers waren proper. Merendeel waren Duitse of Nederlandse toeristen. Eten was goed al mocht er wel meer keuze van vers fruit zijn. De duitsers leken in het restaurant net uitgehonderde zwijnen.
Restaurant is een chaos : te weinig zitplaatsen en te weinig personeel. Soms LIEP het personeel door het restaurant. 1 X zelfs geen bestelling gehad van mijn drank (te druk of geen zin??) De chef van het restaurant was arrogant en onvriendelijk. De andere personeelsleden v/h restaurant waren vriendelijk en deden wat ze konden ook al waren ze onderbemand. Hotel is prima gelegen al had men rond 5.30 u wel lawaai van de vuilnisophaal en om 23 u van een personeelslid dat de ligmatrassen kwam binnenhalen en die het leuk vond om keihard met de deuren te slaan. Ondanks alles zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding en ga ik zeker een keertje terug naar dit hotel.

met partner, Dec. 2010
"Ligging was mooi"
Ria van den Eijnde
4-1-2011 Hallo wij zijn net terug van 8 dagen verblijf in Sahara Playa.Het is geen aanrader om all inclusieve te nemen want je moet steeds achter je drinken aan,en als je het dan hebt gevraagt, dan duurt het nog erg lang voor dat je wat krijgt. Rode wijn krijg je niet ook al vraag je er om. Je mag het dan doen met rosé. Het eten was slecht en meestal koud,en steeds het zelfde. Na het Nieuwjaar diner was er veel eten over,en dat mocht je dan de volgende middag en avond opmaken,schandalig. Personeel erg gejaagd. Ik zou je aanraden om alleen logies te nemen. Ontbijten en lunch en avondeten is er voldoende keuze om elders te eten. En lekkerder ook. Kamers zijn sober en bedden kei hard. Elke dag kreeg je wel schone handboeken. En de kamers waren ooglijk schoon,niets bijzonders. De omgeving is geweldig en de ligging is super. Als je hier oud en nieuw wil vieren zou ik een andere locatie kiezen,want het leek hier wel een bejaarde avond, en niet gezellig. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.

met oudere kinderen, Okt. 2010
"Zeker voor herhaling vatbaar."
Juultje
16-10-2010 Ligging van het hotel is super... naast het strand. Dus als je echt voor een strandvakantie gaat zit je hier perfect.
Ons appartement was niet super. Badkamer viel bijna uit elkaar. Slechte douche. Ook de koelkast was kapot..
Kamers worden elke dag schoon gemaakt. Perfect.
Eten is prima. Geen culinair hoogstandje, maar dat moet je ook niet verwachte.
Toetjes.... Subliem!!!