Hotel RIU Palmeras**** in Playa del Inglés Spanje beoordelingen 9.1 | Zoover

Hotel RIU Palmeras**** Playa del Inglés

Beoordelingen Hotel RIU Palmeras****

Avda. Estados Unidos de América 1, 35100, Playa del Inglés
Hotel RIU Palmeras scoort een 9,1 uit 10, op basis van 174 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel RIU Palmeras****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel RIU Palmeras**** in Playa del Inglés, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 65 vakantiefoto's van Hotel RIU Palmeras**** vinden. Je kunt 4 video's van Hotel RIU Palmeras**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gran Canaria. Vergelijk Hotel RIU Palmeras**** met andere accommodaties in Playa del Inglés.

164 beoordelingen over RIU Palmeras****

9,6
met partner, Apr. 2012
"Uitstekend"
Frits en Gertie
25-4-2012 Prachtige accommodatie, maakt een zeer verzorgde indruk. Maaltijden uitgebreid, met zorg bereid en "voor elk wat wils". Personeel in alle opzichten behulpzaam en uitermate vriendelijk. Kamers behoorlijk ruim, comfortabel en schoon! Prima zwembad met (tijdens ons verblijf), voldoende ligstoelen en parasols. Absoluut een aanrader.

met vrienden, Okt. 2011
"Volop genoten in najaarsvakantie"
Henri
23-10-2011 Voor de eerste keer in Gran Canaria geweest. Vriendelijk personeel, mooie accommodatie, helemaal in overeenstemming met de reacties van de andere gasten vòòr ons. Aan te bevelen accommodatie. Als wij weer naar Gran Canaria gaan, zullen wij vermoedelijk weer kiezen voor Riu Palmeras.

"Heel vriendelijk personeel"
patricia
3-10-2011 Heel fijn hotel.
Heel schoon en heel vriendelijk personeel ze lopen de benen onder hun kont uit voor de mensen,en niks is te veel.
Dichtbij het strand .
Als er iets in je kamer kapot is komen ze nog om 10 savonds om het te maken ,hele goede service.
Wel veel oudere duitsers.
wij gaan volgend jaar zeker weer naar dit hotel ,want dan heb je ook echt vakantie !!!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Goed hotel met een hoge service."
Louisa
26-8-2011 Wij hadden een familie kamer geboekt in de bungalow. Deze zijn erg mooi maar absoluut niet geschikt voor 3/4 volwassenen. De beneden verdieping is een zitkamer en de bank wordt een twee per. bed. Een kind van 3/4 jaar zou hierop nog net kunnen slapen. Het eten was qua kwaliteit goed maar weinig afwisselend. Iedere avond bijna dezelfde gerechten. Na één week heb je dit wel helemaal gehad. Vis, vlees, groenten altijd op dezelfde manier bereid en weinig variatie maar het was wel goed en vers.
Jammer dat aan beide kanten van ons hotel bouwwerkzaamheden waren. Dit had zeker op internet of bij het reisbureau gemeld moeten worden. Dan hadden wij zeker niet voor deze Riu gekozen, temeer omdat er heeel veel Riu hotels zijn op de Canarische Eilanden. Personeel en service erg hoog. 's Avonds de band echt niks. De zangeres stond haar ding te doen maar had er duidelijk geen plezier in. We hebben het prima gehad maar zouden geen tweede keer hier naar toegaan.

"Super"
arie_v_d_hatert
12-10-2011 goed hotel, eten super, zeer vriendelijk personeel , schoon, animatie goed,er is van alles te doen in omgeving zeker een aanrader
excursies te boeken bij het hotel
wat kun je nog meer wensen

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Uitstekend hotel"
Fam. de Wild
27-8-2011 Het is een soort Servicetel, service en vriendelijkheid echt 10 met een griffel. Prima eten (voor ieder wat wils). Kamer niet groot, maar voor ons genoeg ruimte, wel schoon en een goed werkende airco op de bovenverdieping, wij hadden een duplex bungalow (Palmitos). Vooral voor kleinere kinderen is er niet echt veel te doen, maar voor ons was dat niet erg want wij hebben grotere kinderen en daarbij is het natuurlijk ook voor iedereen verschillend, de één heeft veel nodig voor zijn kinderen de ander weinig. Het hotel ligt ten opzichte van winkels en restaurants gunstig en je bent met de taxi zo in Maspalomas of Meloneras, kost bijna niets. Playa zelf vond ik een beetje vergane glorie Maspalomas ziet er veel beter uit, winkels mooier (niet allemaal van die goedkope troep) en ook de omgeving oogt stukken beter. Kortom een uitstekend hotel en een echte aanrader, wij zullen er zeker nog een keertje terugkeren.

"Heel goed hotel !!!!"
Mee
9-9-2011 Prachtig hotel ontzettend goed verzorgd allemaal.
Heel goed eten,zeer uitgebreid.
En zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Maar absoluut geen hotel voor (kleine)kinderen.
Het hotel is vooral gericht op oudere.
Om 23.00 is het muisstil in het hotel.
Maar het hotel blijft een Topper!!!!!

"Super goed hotel centraal gelegen"
Carolien
2-9-2011 Hotel is perfect, ligging is goed, is heel centraal (tussen alle winkelcentra's / uitgaan in). Geen last van uitgaan. Met een stijle trap (85 treden ongeveer) de weg naar het strand, ongeveer 5 a 10 min lopen naar het strand. Hotel met mooi uitzicht, alleen maar kamer met zwembadzijde.
Tv met 2 Nederlandse zenders, RTL4 en BVN.
Service uitstekend! Ze spreken ook wat woorden nederlands. Voornamelijk Duitsers in het hotel.
Leuke animatie.
Eten heel goed, maar na 12 dagen ook genoeg geweest. Je kunt ook heerlijk a la carte eten.

"Geweldige vakantie gehad!"
miti
25-7-2011 ik ben gister teruggekomen met mijn vriend van dit geweldige hotel!!
we zijn er 9 dagen geweest! en echt genoten!
het eten was heel goed, we hadden een huisje, erg mooi gelegen.
personeel super vriendelijk!
de shows waren heel leuk! alleen de live band was verschrikkelijk slecht, als die kwamen gingen wij naar de boulevard!
maar voor de rest een super vakantie!

"Schitterend hotel"
Roger Christiaens
9-8-2011 Voor de derde keer gelogeerd in dit hotel. Supervriendelijk personeel. Goed en verzorgd eten, behalve de ontbijtkoeken. Prachtig uitzicht op de kamers die allen zeezicht hebben. Best boek je vanaf de vierde verdieping voor het uitzicht. Mooi zwembad. Voor jonge mensen minder geschikt, wegens weinig animatie.
Als we nog eens naar Gran Canaria reizen, boeken we zeker dit hotel.