Hotel RIU Don Miguel*** in Playa del Inglés Spanje beoordelingen 8.6 | Zoover

Hotel RIU Don Miguel*** Playa del Inglés

Beoordelingen Hotel RIU Don Miguel***

Avda. Tirajana 30, 35100, Playa del Inglés
Hotel RIU Don Miguel scoort een 8,6 uit 10, op basis van 136 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel RIU Don Miguel***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel RIU Don Miguel*** in Playa del Inglés, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 45 vakantiefoto's van Hotel RIU Don Miguel*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel RIU Don Miguel*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gran Canaria. Vergelijk Hotel RIU Don Miguel*** met andere accommodaties in Playa del Inglés.

133 beoordelingen over RIU Don Miguel***

met vrienden, Mrt. 2012
"Geweldig hotel"
Rob
21-4-2012 Hotel Riu Don Miguel wederom bezocht; alleen maar bevestiging gekregen dat het keer op keer erg gezellig is. Het personeel doet er alles aan om het naar de zin te maken. De service is perfect. Het eten is heerlijk met veel keuze (ontbijt en diner). De kamers zijn erg schoon en comfortabel. Helaas sluiten ze 3 maanden om te renoveren; dat is eerlijk gezegd niet slecht. Het zal weer meer van deze tijd worden.

met partner, Jan. 2012
"Bijzonder gastvrij hotel"
A.Bertrums
20-1-2012 Als we in de winter onze vakantie houden gaan we naar Riu Don Miquel.
Al weer voor het 5e jaar. Waarom zal je denken, welnu hier krijg je het gevoel dat je thuis bent. Een gezellig hotel met een fantastische service. Heel erg schoon. Goed eten en drinken en gezellig personeel. Waarom zal je dan iets anders kiezen toch? Na de komende verbouwing/renovatie van het hotel , deze zomer, gaan we zeker weer terug.

met partner, Nov. 2011
"Goede prijs/kwaliteitsverhouding"
Peter Patio
30-11-2011 Van 31 okt. t/m 14 nov. 2011 in dit hotel geweest. Zeer vriendelijk personeel. Kamers goed schoon. Eten is voor een 3 *** hotel goed te noemen. Service uitstekend. Niets is te veel gevraagd. Als er iets kapot is, wordt het binnen de kortste keren gerepareerd. Het diner is in 2 sessies: 18.30 uur en 20.30 uur. Eetzaal is voor 400 personen en er zijn een paar 2persoonstafels. Tafel voor diner wordt toegewezen voor het gehele verblijf. Bij het ontbijt kan men zitten waar men wil. Renovatie hotel van 15/4 tot 15/7 2012.

met vrienden, Okt. 2011
"Goede prijs/kwaliteit verhouding"
Maikel
31-1-2012 Fijn hotel, met goede prijs/kwaliteit verhouding.
Erg gunstig en centraal gelegen, binnen loopafstand van alle winkelcentra (waar ook de horeca is geconcentreerd).
Personeel is vriendelijk en attent. Eten is fantastisch en zeker beter dan je voor 3 sterren mag verwachten. Veel keus en goede kwaliteit.
Onze kamer was wel wat ver lopen op de onderste verdieping, maar ruim en goed schoongemaakt. Nadeel was het ontbreken van een koelkastje en airco die met de temperaturen daar beiden echt een groot gemis waren. Ventilator helpt wel wat maar onvoldoende tegen de hitte.
Bijna elke avond wat entertainment, wat leuk was maar niet echt spectaculair.
Alles bij elkaar zeker een goede verblijfplaats voor een vakantie in Playa del Ingles.

"Goed hotel maar verouderd"
pieter
16-10-2011 kijk goed wat voor kamer je krijgt .
Hou je van animatie in de avond ,is zwembadzijde ok.
Wij werden weggeduwd in een hoek op de 1 e etage vlak aan de weg.
Trouwens overal veel lawaai van weg en animatie.
Kamers ok maar verouderd,zeer verouderd.
Word in 2012 wat aan gedaag gaan 3 maanden verbouwen .
Maar hoorde al houd niet veel in.
schoonmaken een 10 .
Elke dag schone handdoeken .
En schoon bed echt elke dag.
verzorging in het restaurant prima.
ongelooflijk aardig personeel.
Je krijgt in avond vaste tafel voor in avond rest van vakantie .
Kortom een goed hotel .
Maar kamer nee doe er wat aan riu .
Koelkastje moet je huren voor 60 euro 2 weken belachelijk.
maakte zo een herrie ,pfff zet hem in de badkamer is een tip.

"Goed hotel"
speksnijder
7-11-2011 Het hotel is prima. super aardig personeel, en eten super.
Het enige was geen koelkast, en de kamers kunnen wel een opknap beurt gebruiken. regelmatig live music en andere optredens.kom zeker nog terug.

"Meer dan gemiddeld"
JaJa
1-8-2011 Het hotel is net iets boven het gemiddelde van een 3* en blinkt vooral uit in properheid. Ligging is +/- 20 min. lopen van het strand, maar 8x per dag is er een gratis bus voorzien van en naar het strand. Het ligt op +/- 5 min lopen van CC Yumbo en +/- 15 min lopen van CC Kasbah / Plaza / Metro. Als je niet wil lopen, neem een taxi, het kost je bijna niets (+/- 3 euro). Kamers hebben geen airco (wel een "fan"), geen haardroger en geen koffie -en thee faciliteiten. Restaurant werkt met 2 shiften voor diner (18u30 en 20u30), je krijgt een vaste tafel aangewezen voor de rest van je verblijf. Het eten is niet slecht, maar door het overaanbod heb je het gevoel elke avond toch voor dezelfde keuzes te staan. Het hotel wordt veelal bezocht door Duitsers, maar helemaal niet storend. Wijzelf hebben het hotel aan een grote last minute korting geboekt; als ik de vaste cataloogprijs zou betaald hebben, had ik echt zonde van mijn geld gemaakt ...

"Prijs kwaliteit verhouding is goed"
Ellen
22-6-2011 Wij zijn net een paar dagen terug en het was een heerlijke vakantie. Het is een goed hotel voor de 3 sterren. De kamers zien er idd gedateerd uit, maar wel brandschoon. Alles in het hele hotel wordt keurig schoongehouden en het personeel is heel erg vriendelijk. Het echte RIU gevoel. Het eten was goed, ruime keuze maar de smaak kwam niet altijd overeen met wat je verwacht. Inderdaad wordt je bij andere mensen aan tafel geplaatst of heb je wel een 2 persoonstafeltje, maar deze staat dichtbij het volgende tafeltje. Ze komen wel vragen of de tafel bevalt, dus je kunt altijd switchen. Wat wel een nadeel is, is dat je bij aankomst aan moet geven of je om half 7 of half 9 wil eten. Wij vonden een airco en koelkastje op de kamer ook wel een groot gemis. Winkelcentrum idd lekker dichtbij en strand goed te lopen of prima te doen met de bus. Verder erg tevreden en vonden we het prima kwaliteit voor een 3 sterren hotel.

met partner, Mei 2011
"Geweldige sfeer in dit hotel"
Rob
26-5-2011 Hotel Riu Don Miguel is de ideale uitvalsbasis voor uitgaan in Yumbo, voor strand en duinen. (maar ook een dagje naar Las Palmas met de lijnbus). Het personeel is zeer vriendelijk, servicegericht en gastvrij. Ze doen er alles aan om het naar je zin te maken. Alle kamers zijn superschoon. Ook de kleinere kamers zijn prettig om in te verblijven. Het zwembad is klein, maar voldoet prima en is erg schoon met fijne ligbedden. Het ontbijt en diner zijn prima en er is erg veel keuze.

alleenreizend, Apr. 2011
"Leuk hotel voor een weekje."
CAM
23-4-2011 Juist terug van Riu Don Miguel. Zoals iedereen hier zegt zeer vriendelijk personeel. Hotel ligt ongeveer 20 minuten lopen van het strand voor mij overigens geen probleem. Geen koelkast op de kamer, je wordt bij andere mensen aan tafel geplaatst, krijgt dus geen tafel voor je zelf bij het diner. Ik heb elke dag schone handdoeken gekregen en ik vind dat er goed schoongemaakt wordt. Vind het bed overigens wel klein, ben gewend een 2-persoonsbed te krijgen maar dit was een stuk kleiner. Vond zwembad ook te klein en zeker veel te weinig ligbedden. Heb het wel goed naar m'n zin gehad maar heb gewoon niet zoveel met Gran Canaria dus daarom zal ik niet zo snel terug gaan.