Bungalow Parque Romantico** in Playa del Inglés Spanje beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Bungalow Parque Romantico**

zwembad

Beoordelingen Bungalow Parque Romantico**

Dinamarca, 4, 35100, Playa del Inglés
Bungalow Parque Romantico scoort een 8,6 uit 10, op basis van 422 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Parque Romantico**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Parque Romantico** in Playa del Inglés, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 276 vakantiefoto's van Bungalow Parque Romantico** vinden. Je kunt 2 video's van Bungalow Parque Romantico** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gran Canaria. Vergelijk Bungalow Parque Romantico** met andere accommodaties in Playa del Inglés.

415 beoordelingen over Parque Romantico**

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Geweldige vakantie!!"
Fam. Muller
5-5-2012 We zijn vandaag teruggekomen van een heerlijke en relaxte vakantie op Parc Romantico!! Vriendelijk ontvangst, gastvrij, en zeer vriendelijk personeel. Iedere dag wordt het huisje schoongemaakt en alles zag er keurig verzorgt uit! Alle dagen heerlijk gezwommen en de kinderen hebben zich prima vermaakt. Eten in het restaurant is ook een aanrader. Uitgebreide porties lekker betaalbaar eten!!
Kortom, hier komen we zeker wel weer eens terug....

met partner, 2012
"Fantastische plek!"
Emily
24-4-2012 Parque Romantico, mijn favoriet!! Het liefst ga ik er elk jaar heen. Dit is nu de 4e keer dat wij hier heen gaan. Heerlijk park, meestal lekker rustig (buiten het hoogseizoen om dan) en ookal is het druk, dan is het wel gezellig druk. Lekker eten (vooral die heeeerlijke knoflooksaus!). Daarnaast snel op het strand, als je weet hoe je moet lopen ben je er in 10min. Lekker winkelen, en gezellig iets drinken op de boulevard, wat wil je nog meer!?

Dit jaar zijn we er weer in juni, dit keer met onze kleine meid van 1 jaar. Kijk er naar uit!!

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Aanrader voor gezin met jonge kinderen!"
Erik
13-5-2012 Playa del Ingles vonden wij persoonlijk tegenvallen maar dit park was super! Ik denk wel dat dit te maken heeft met de behoeften die wij hebben als gezin met jonge kinderen. Voor pubers is hier weinig te beleven. Het zwembad is mooi en overzichtelijk, het speelschip leuk voor menig speeluurtje en het personeel vriendelijk. De huisjes zijn klein maar voldoende voor een weekje vakantie. Ze worden dagelijks schoongemaakt. Het park is goed afgesloten voor loslopende kleintjes. De ligging (aan een rustige eenrichtingsweg) is voldoende: de CC Cita is nog geen vijf minuten lopen met kleine kinderen en ook de bekende zandduinen zijn nog geen 10 minuutjes lopen. Voor de boulevard of de andere CC's ligt het park redelijk uit de slag. Dat heeft als voordeel dat het er 's avonds heerlijk rustig is.
Het park heeft wifi. Bij ons huisje was de ontvangst nog voldoende maar de buitenste huisjes moeten naar het terras voor de receptie om ontvangst te hebben. Al met al is dit park een aanrader!

met partner, Apr. 2012
"Perfecto"
Johan
22-4-2012 Net terug van onze 25e keer op dit park. Het is langzamerhand ons 2e huis.
Het enige nadeel is dat we elke vankantie weer kilo's aankomen.
Aan alle mensen die niet tevreden zij: Laat je vooraf eens goed informeren. Natuurlijk moet je op tijd uit de bungalow want als je aankomt wil je er zelf toch ook snel in. Als je problemen hebt meld het vriendelijk bij de receptie en je wordt snel en vriendelijk geholpen heb ook begrip voor het personeel die hun uiterste best doen voor de gasten

met partner, 2012
"Parck Romantico Geweldig"
Ineke van Dijk
9-3-2012 Parc Romantico in Playa dell ingles Cran Canaria .
wij komen er al 7 jaar en gaan in october weer 25 dagen terug iedereen is heel vriendelijken er word geweldig schoon gemaakt ..
in een woord GEWELDIG ligt overal dicht bij

met jonge kinderen, 2012
"Droomvakantie"
Leo
12-1-2012 Het park is zeer goed verzorgd en schoon,en een oase aan rust.
ik weet niet waar Loes op vakantie is geweest maar wij vinden het wel een kind vriendelijk park ze hadden het kinder betje niet geplaats even naar de receptie en 5 min. later geplaats. Het eten was super wat een kok effe bellen en een half uurtje later eten klaar. Loopafstand naar het strand was goed te doen niks door de duinen. Volgend jaar gaan we gewoon weer terug.

met jonge kinderen, Nov. 2011
"Parque Romantico"
hellie
5-12-2011 Geweldige vakantie gehad op Parque Romantico! Het is vooral een plek om naar toe te gaan als je jonge kinderen hebt.

Het is nog geen vijf minuten lopen naar een groot overdekt winkelcentrum Cita. Wij hebben totaal geen overlast gehad van drukte in het centrum of op straat. Naar zee is ongeveer 10 minuten lopen tot aan de duinen.

Wij vonden het tevens ideaal dat je eten kan bestellen bij het restaurant op het park. Ze bellen naar je bungalow als het klaar is en je kan het ophalen en in je bungalow op eten. Ideaal met kinderen!

Elke dag wordt de bungalow schoongemaakt door de schoonmaakster.

Vind het zeker een aanrader en zou er zelf ook wel naar terug gaan!

met jonge kinderen, Nov. 2011
"Veel beloften, weinig service"
Loes
21-11-2011 In de gids staat er van alles bij: kindvriendelijk, restaurant op het terrein, vlak bij het strand. Is wel allemaal waar, maar je moet er wel doorheen zien.
Het strand is alleen via de duinen of een lange omweg te bereiken, het restauratnt alleen beschikbaar indien je voor 12.00 uur heb aangemeld dat én wat je die avond komt eten en kindvriendelijk? NO WAY!!!! Toen wij 's avonds laat aankwamen waren ze "vergeten" dat er een kinderbed moest bijgeplaatst: wachten tot er eindelijk iemand een bedje bracht. Fijn na een lange reis. Op de vertrekdag moet je, ongeacht hoe laat je ook vertrekt, om 12.00 uur je huisje uit. De schoonmakers cirkelen dan al als gieren om je heen: opzouten!! Geen kinderbedje, geen rustige slaap- of verschoonplek. HELEMAAL NIETS VOOR KINDEREN!! Alleen het mini-babybadje is echt niet voldoende. Wij gaan hier nooit meer.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Weinig kindvriendelijk"
Robert
14-11-2011 Ligt voor kinderen te ver van het strand (je moet nl een stuk omlopen om op het strand te komen). Onze afknapper was dat er op de dag van vertrek geen enkele moeite gedaan werd om ook maar één slaapplek te creeren voor mijn zwangere dochter en mijn kleinzoon van 1. Je moest gewoon allemaal om 12 uur het huisje uit en je zoekt het maar uit de rest van de dag! Wij werden pas om 17 uur opgehaald, dus de hele middag met een kind dat bekaf is aan het zwembad hangen. Ook heel fijn om dan nog te moeten gaan vliegen. Het argument om niet één van de drie bungalows die wij hadden, vrij te houden was dat de schoonmaak om 17 uur al weg zou zijn. Wij hadden ook in een schoon huisje een bedje kunnen zetten én het huisje helemaal schoon gehouden. We hebben zelfs aangeboden om bij te betalen. Maar nee, men was al overboekt (is dat mijn probleem?) en dus kon er helemaal Niets. Betalen wen wegwezen is hun motto. Wij komen al ruim 15 jaar in Playa del Ingles en hebben dit Nog nooit meegemaakt.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Aanrader!"
d_ooms
20-11-2011 3 Volw, 1x 3jr, 1x 20mnd, 1x 3mnd. Vlucht AMS - Las Palmas. Via reisburo geboekt (2.100 euro), 1 ruime bungalow met airco. Gratis kinderbedjes, kinderstoelen en babybadje. Schoon, net parkje. Dagelijks schoonmaak incl. nieuwe handdoeken. Ideaal is het restaurant wat ook afhaalservice heeft, lekker betaalbaar eten! Park (bestaat uit 2 delen) ligt pal naast de Cita (vergane glorie)(incl. supermarkt). Vriendelijk en behulpzaam personeel. Het park bevat genoeg gras en schaduw om de warme zon even te ontvluchten. Het zwembad is niet verwarmd en bevat zout water, prima kinderbadje. Met 27+ graden: fijne verkoeling. Zwembad is omringd met kunstgras. Speeltuin kan beter. Veel gezinnen met baby's en kleine kinderen en de overige gasten ouderen/senioren. Rustig park op loopafstand van de duinen, strand +/- 20 min lopen. Playa del Ingles is 30jr oud en dat zie je, heeft ook zijn charme. Busreis van/naar het vliegveld: 45-60 min. Aanrader prijs-kwaliteit, met een gerust hart te boeken.